Mioty urodzone - rok 2008 - Miot -B- Rattie's Love-DRUGIE URODZINY
Justka1 - Pon Lip 14, 2008 20:44
wuwuna-mysle,ze jeszcze za wczesnie na okreslenie charakterkow,bo moga im sie jeszcze pozmieniac .Ogolnie wszystkie kochaja reke,lubia w niej siedziec ,choc fuzziki niektore wola biegac,szalec i sie wyglupiac .Jak sa niedospane wola spac w dloni .
Savash-tak,Bowda jest sliczna ,identyczna jak Berber ,pieknie omszona(reszta panienek szybko łysieje) i ma przekochany charakterek(póki co ).
wuwuna - Pon Lip 14, 2008 21:33
Savash napisał/a: | Wuwuna - śliczna panienka | Dziękuję Ci kochana,będziemy miały jednakowe szczurancjusze i to może nawet x2. Za wszystkie maluchy
Tak się cieszę
Justka1 napisał/a: | Savash-tak,Bowda jest sliczna ,identyczna jak Berber | Martynko widzisz to co napisała Justynka.Bliżniaki
Justka1 napisał/a: | pieknie omszona(reszta panienek szybko łysieje) i ma przekochany charakterek(póki co | ja kochać Justke ja ją wycałować za wszystko
Savash - Wto Lip 15, 2008 19:00
Bliźniaki ... wuwuna a ty wiesz, że w takim wypadku to my czeeesto bedziemy sie wzajemnie odwiedzać... może nawet " podwójnie"
wuwuna - Wto Lip 15, 2008 19:12
Savash napisał/a: | :] Bliźniaki ... wuwuna a ty wiesz, że w takim wypadku to my czeeesto bedziemy sie wzajemnie odwiedzać... może nawet " podwójnie" | ja wiedzieć,a Ty pisać do mnie masz
A teraz czekam na fotencje maluchów podczas zabawy,bo doszły mnie słuchy, że się stworzyły
Justka1 - Wto Lip 15, 2008 20:20
Savash-odezwij sie na gg.
Tak,sa foteczki ze wspolnych harcow maluchow.Standardki niezle gryza ,az palce bola .Fuzziki sa delikatniejsze i chyba wiem kto tak ciagle biedny popiskuje,od gryzienia.
Od dzis jemy gerberka .Jakos slabo wchodzi .
Małpiatka?
Robimy za pokarm
Anonymous - Wto Lip 15, 2008 20:30
Super foty
Bulletproof - Wto Lip 15, 2008 20:45
Słodkie diablątka
A kto to tu taki śliczniak: http://www.fotosik.pl/sho...7edae66b535cf81
To chłopak czy dziewczę któreś ? (bo wygląda jak pan Misio )
No i gdzie ta Bessi , to nie jest przypadkiem ten ktoś kto gerberka wcina? (pewnie znowu się mylę no)
Justka1 - Wto Lip 15, 2008 21:00
Bulletproof --na tej focie to moja diablica .Mocno mnie uzarla .Pozniej ja wyduzdalam za kare .
Jezeli chcecie indywidualne foty to zrobie .
Anonymous - Wto Lip 15, 2008 21:17
Justka1, ja chce!!!
Bulletproof - Wto Lip 15, 2008 21:30
Nie chciałabym być upierdliwa , ale skoro jest taka możliwość...
To ja też chcę
wuwuna - Wto Lip 15, 2008 21:45
http://www.fotosik.pl/sho...d10cedd7438a3e9 http://www.fotosik.pl/sho...f49a39397e20c6a
a kto pada łupem czyżby moja księżniczka.
Ach te oczęta
Justka1 napisał/a: | chyba wiem kto tak ciagle biedny popiskuje,od gryzienia. | no kto?
Justka1 napisał/a: | Jezeli chcecie indywidualne foty to zrobie | Też pytanie.Toż oczywiście
Justka1 - Wto Lip 15, 2008 21:47
wuwuna napisał/a: |
Justka1 napisał/a: | chyba wiem kto tak ciagle biedny popiskuje,od gryzienia. | no kto? |
Biedne fuzzy
Anonymous - Wto Lip 15, 2008 21:49
To zdjęcie nieodminnie mnie zachwyca, Michał też pieje z zachwytu. Coś pięknego, nie mogę nasycić oczu.
Anonymous - Wto Lip 15, 2008 21:49
Justka1, foooooooooooty
Justka1 - Wto Lip 15, 2008 22:48
,nie,to Berber .Bojownik jeden .
Foty za chwilke .
Viss-ktora fota?
|
|
|