Ogonowy offtopic - Szczury w mediach
Matrix - Śro Lut 13, 2008 19:46
Obejrzałam! I też cieszę się jak dziecko Rzeczywiście mam świetny wyraz twarzy,ale to mina pod tytułem "ała",bo mi się któraś wbiła pazurkami w kark Ja tam myślałam że on robi zbliżenie na szczury a nie
Jesteście boskie dziewczyny I naprawdę dobrze wypadłyście.
I w końcu wiem o co chodzi z tym basenem Dobry tekst.
Oli - Śro Lut 13, 2008 19:50
Matko, wyszłam TRAGICZNIE!
Justka1 - Śro Lut 13, 2008 19:54
Oli-wyszlas pieknie
Szkoda,ze nie poswiecili wiecej czasu i uwagi dla szczurkow
Jak widac,nie budza jeszcze wielkiego zainteresowania wsrod ludzi.Moze z powodu stereotypu,bo ten facet tak z daleka siedzial od nich,jakby sie czegos obawial
Moze jeszcze na szczurki czas przyjdzie i ludzie sie jednak przekonaja,ze moze zamiast psa jednak beda mieli szczura (choc nie namawiam,do nie posiadania psow,bo mozna miec jedno i drugie ).
Morannon - Śro Lut 13, 2008 19:57
Buuu, a wszyscy juz mają 15 razy wrzucone i obejrzane. Nie wyrobiłam się z wrzuceniem
Dory, Olimpia wyszłyście lepiej od tej panienkowatej prezenterki Wy naturalne, normalne, miłe, ona taka "cheeese, pokaż ząbki i tipsy do kamery" Wybaczcie sarkazm, ale jakoś nie bardzo mi podeszła.
No i oczywiście ogony umiały się zachować, bardzo medialne okazy
Dory - Śro Lut 13, 2008 19:59
Jassssne Oli Bluźnij tak dalej, to się ostrzeżenia ze strony władzy posypią
helen.ch - Śro Lut 13, 2008 20:02
Olimpia, daj spokój.
Matrix - Śro Lut 13, 2008 20:06
Olimpia, nawet tak nie myśl kobieto...Pierwsze co jak Was zobaczyłam to stwierdziłam,że świetnie wyglądacie,a wypowiadałyście się naturalnie i bez nerwów.Nie wiem czy ja bym tak potrafiła..
ntliee - Śro Lut 13, 2008 20:07
Olimpia napisał/a: | Matko, wyszłam TRAGICZNIE! |
Olimpia no nie żartuj, ślicznie wyszłaś i nie spanikowałaś, generalnie miodzio, i Dory także , szczurki super..ale macie racje, jakoś pobocznie to potraktowali, co ta pani może wiedzieć o przyjaźni szczura i psa, skoro nie ma obydwu zwierzaków, ehh
Azi - Śro Lut 13, 2008 20:09
Olimia, Ty chyba tak specjalnie, co?
Jak już pisałam - bardzo ładnie wyszłyście. Nagrody i oklaski dla Was, a w szczególności dla Casperka.
Anonymous - Śro Lut 13, 2008 20:21
Olimpia ,Dory gratulacje A ogonki zachowały się tak jakby codzień miały kontakt z kamerą i TV.
Cola - Śro Lut 13, 2008 20:24
Wyszłyście świetnie
jestem pełna podziwu, ja bym tam pewnie nie pojechała...
ou, nie pokazali wywiado ze mną może to i dobrze...
zasadzkas - Śro Lut 13, 2008 20:52
Pewnie, że świetnie, mnie też się bardzo podobałyście. Popieram przedmówców w 100%: naturalnie, spokojnie, konkretnie i zachęcająco. Normalnie, jakbym nie miała szczurów, to po tym programie bym nabyła
Jeszcze raz gratuluję
samar - Śro Lut 13, 2008 21:11
dziewczyny byly naprawde swietne!!!podobalo mi sie jak mowicie, co mowicie no i Caspi... nie podobalo mi sie za to ze nie dawali dojsc do glosu i ze wiecej mowila tamta starsza babka..ale ogolnie to bardzo pozytywnie, ja bym chyba umarla jakbym miala tak wystapic, dlatego podziwiam o wystawie tez mi sie podobalo, fajnie przedstawione, oczywiscie jak dla mnie to troche za krotko ale dobre i to, bo tez przedstawione milo i sympatycznie a szczur na basenie to juz w ogole..malo sie paluszkiem nie udlawilam ze smiechu...o i ze do ortodonty...
marhef - Śro Lut 13, 2008 21:42
Dziewczyny, byłyście boskie
Mała Mi - Śro Lut 13, 2008 21:54
Olimpia, Dory, byłyście FANTASTYCZNE!!!!! Nasze gwiazdeczki forumowe A Caspi - plastuś słodziasto wyszedł duże tulu tulu dla Was ode mnie i chopów!!!
|
|
|