To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Szczury w mediach

Matrix - Śro Lut 13, 2008 19:46

Obejrzałam! ^^ I też cieszę się jak dziecko ;) Rzeczywiście mam świetny wyraz twarzy,ale to mina pod tytułem "ała",bo mi się któraś wbiła pazurkami w kark :D Ja tam myślałam że on robi zbliżenie na szczury a nie :P
Jesteście boskie dziewczyny :serducho: I naprawdę dobrze wypadłyście.

I w końcu wiem o co chodzi z tym basenem :D Dobry tekst.

Oli - Śro Lut 13, 2008 19:50

Matko, wyszłam TRAGICZNIE! :|
Justka1 - Śro Lut 13, 2008 19:54

Oli-wyszlas pieknie ;)
Szkoda,ze nie poswiecili wiecej czasu i uwagi dla szczurkow :(
Jak widac,nie budza jeszcze wielkiego zainteresowania wsrod ludzi.Moze z powodu stereotypu,bo ten facet tak z daleka siedzial od nich,jakby sie czegos obawial :roll:
Moze jeszcze na szczurki czas przyjdzie i ludzie sie jednak przekonaja,ze moze zamiast psa jednak beda mieli szczura ;) (choc nie namawiam,do nie posiadania psow,bo mozna miec jedno i drugie ;) ).

Morannon - Śro Lut 13, 2008 19:57

Buuu, a wszyscy juz mają 15 razy wrzucone i obejrzane. Nie wyrobiłam się z wrzuceniem :(

Dory, Olimpia wyszłyście lepiej od tej panienkowatej prezenterki :) Wy naturalne, normalne, miłe, ona taka "cheeese, pokaż ząbki i tipsy do kamery" :P Wybaczcie sarkazm, ale jakoś nie bardzo mi podeszła.
No i oczywiście ogony umiały się zachować, bardzo medialne okazy :)

Dory - Śro Lut 13, 2008 19:59

Jassssne Oli :P Bluźnij tak dalej, to się ostrzeżenia ze strony władzy posypią :twisted:
helen.ch - Śro Lut 13, 2008 20:02

Olimpia, :shock: :shock: daj spokój.
Matrix - Śro Lut 13, 2008 20:06

Olimpia, nawet tak nie myśl kobieto...Pierwsze co jak Was zobaczyłam to stwierdziłam,że świetnie wyglądacie,a wypowiadałyście się naturalnie i bez nerwów.Nie wiem czy ja bym tak potrafiła.. :)
ntliee - Śro Lut 13, 2008 20:07

Olimpia napisał/a:
Matko, wyszłam TRAGICZNIE! :|

Olimpia no nie żartuj, ślicznie wyszłaś i nie spanikowałaś, generalnie miodzio, i Dory także :mrgreen: , szczurki super..ale macie racje, jakoś pobocznie to potraktowali, co ta pani może wiedzieć o przyjaźni szczura i psa, skoro nie ma obydwu zwierzaków, ehh :roll:

Azi - Śro Lut 13, 2008 20:09

Olimia, Ty chyba tak specjalnie, co? :]

Jak już pisałam - bardzo ładnie wyszłyście. Nagrody i oklaski dla Was, a w szczególności dla Casperka.

Anonymous - Śro Lut 13, 2008 20:21

Olimpia ,Dory gratulacje :) A ogonki zachowały się tak jakby codzień miały kontakt z kamerą i TV. :wink:
Cola - Śro Lut 13, 2008 20:24

Wyszłyście świetnie
jestem pełna podziwu, ja bym tam pewnie nie pojechała... :roll:

ou, nie pokazali wywiado ze mną :P może to i dobrze... :roll:

zasadzkas - Śro Lut 13, 2008 20:52

Pewnie, że świetnie, mnie też się bardzo podobałyście. Popieram przedmówców w 100%: naturalnie, spokojnie, konkretnie i zachęcająco. Normalnie, jakbym nie miała szczurów, to po tym programie bym nabyła :mrgreen:
Jeszcze raz gratuluję :wink:

samar - Śro Lut 13, 2008 21:11

dziewczyny byly naprawde swietne!!!podobalo mi sie jak mowicie, co mowicie no i Caspi... :serducho: :mrgreen: nie podobalo mi sie za to ze nie dawali dojsc do glosu i ze wiecej mowila tamta starsza babka..ale ogolnie to bardzo pozytywnie, ja bym chyba umarla jakbym miala tak wystapic, dlatego podziwiam :twisted: o wystawie tez mi sie podobalo, fajnie przedstawione, oczywiscie jak dla mnie to troche za krotko :roll: ale dobre i to, bo tez przedstawione milo i sympatycznie :) a szczur na basenie to juz w ogole..malo sie paluszkiem nie udlawilam ze smiechu...o i ze do ortodonty... :lol1:
marhef - Śro Lut 13, 2008 21:42

Dziewczyny, byłyście boskie :DD
Mała Mi - Śro Lut 13, 2008 21:54

Olimpia, Dory, byłyście FANTASTYCZNE!!!!! Nasze gwiazdeczki forumowe ;) A Caspi - plastuś słodziasto wyszedł :serducho: duże tulu tulu dla Was ode mnie i chopów!!! :przytul: