Mioty urodzone - rok 2008 - Miot "M" Rat's Troop - FOTY str.7
gratis - Pon Sty 28, 2008 19:24
z tego co wiem, to już wszystkie są zajęte
mówisz, że Agouitkowe Rexy daja popalić? super będzie 5 rozwydrzaków w domu
Widzę, że nie jestem jedyna.
Na moje maluchy czeka nowe wszystko
nowa klatka, własnoręcznie po'uszywane norki, hamaczki, pięterko do klatki w drodze, 2 miseczki czekają, (a kaszki się nauczą jeść P), drewniany domek, transporterek, wszystko new jeszcze poidło, ziarna do mieszanki, żwirek
sachma - Pon Sty 28, 2008 19:32
Semena, toz sa na 6 fotach a na ostatniej, to jak myslisz kto? twoj maluch
mc, wszystkie zarezerwowane
mc - Pon Sty 28, 2008 19:46
szkoda, bo napaliłam sie widzac info na stronie, za pozno tu trafiłam. no nic, nastepnym razem postaram sie byc lepiej poinformowana
Semena - Pon Sty 28, 2008 22:23
No tak, ale mordeczki to widać tylko na tym jednym, prawda? Są sliczne pyszczki Zaluję, że jeszcze nie mogę ich wziąć. A może jeszcze w piątek przed wystawą by sie dało ?
Ja też hamaczki sama szyłam, nawet mają kieszonkę w hamaczkach (są dwa, ale bedę wieszac na zmianę, żeby w czasie prania im nie brakowało). Klatka jest wielka, tylko ma male drzwiczki Cóż, nic nie jest idealne. Mam tylko nadzieję, ze znajdziemy porządny tunelik.
sachma - Pon Sty 28, 2008 22:35
Semena, w piatek to ja bede o 23 na centralnym wysiadac z pociagu ja chcecie to mozecie wpasc i je odebrac ale ostrzegam ze na centralnym wiecej jak 5min nie bede czekac - nie nawidze tego dworca..
ale w sobote od rana (nawet przed samym moim wejsciem na wystawe czyli przed 9 ) mozecie je odbierac jak odbierzecie szybciej to i lepiej, bo nie bede musiala miec dla nich zaswiadczen o zdrowiu (moj wet liczy sobie od kazdego wypelnionego papiera )
dzieciaki w czwartek ida do weta na przeglad i odrobaczenie - tak na wszelki wypadek beda mialy pierwsze wpisy do kart zdrowia
Semena - Pon Sty 28, 2008 22:49
Świetnie! W takim razie o ktorej mogę zjawić się najwcześniej po maluszki?
sachma - Pon Sty 28, 2008 22:57
Semena, dogadamy sie jak bede wiedziala o ktorej sie to zaczyna prawdopodobnie o 9 ale wole sie upewnic
Semena - Wto Sty 29, 2008 09:23
gratis, tak to juz mają te przyszle "mamy" Zresztą "tatusiowie" też, bo mój mąż wszystko chce kupować ze mną, ze mną meblować klatkę. Tak się cieszy! A Ty mieszkasz z kim, gratis? I co ten ktoś na szczurowy pomysł?
AngelsDream - Wto Sty 29, 2008 09:25
Semena, taki facet, który kocha szczury razem z tobą, to skarb. I często duża wyręka
Semena - Wto Sty 29, 2008 10:28
A tak na marginesie sachma, powodzenia na egzaminach A co do faceta, to wiem, ze to skarb złapałam i nie wypuszcze
Em Dżej - Wto Sty 29, 2008 12:26
Te maleństwa są po prostu rozbrajające cała rodzina 'ocha' i 'acha' nad nimi, a moja rodzicielka wręcz oszalała na ich punkcie
U mnie też już wszystko gotowe, klatka urządzona, nawet nie mogłam wytrzymać i już jest ściółka Nie wiem czy to dobrze, że ją tak wcześnie ustawiłam, bo ciągle na nią zerkam i jest taka pusta...
Już się nie mogę doczekać aż tak zrobię moim dziewczynom:
A ja się tak wybieram do tej Warszawy i wybieram, a nawet nie wiem gdzie. Czy jakiś adres ta wystawa posiada?
no i przyłączam się do powodzeń
gratis - Wto Sty 29, 2008 14:44
ja? z psem, żółwiem i chomikiem, mamę i brata się wyłączy
jak mnie ktoś będzie chciał to najpierw będzie mi musiał psa, żółwiości i szczurzości pokochać nie ma to tamto
dzisiaj kaszkę kupiłam , cały czas coś przestawiam w tej klatce, wkurza mnie, że nie mogę zobaczyć czy wszystko jest w porządku poprzez pryzmat jej mieszkańców, a tak to nie wiem czy nic nie jest za nisko, za wysoko, czy jak...
aha małe ps, nie wiecie gdzie w jaworznie/katowicach/sosnowcu mogę kupić ziarna i zioła, takie do zaparzenia...?
sachma - Śro Sty 30, 2008 08:44
Em Dżej, dokladny adres jest podany w temacie wystawy w podforum szczury ogolne
Justka1 - Śro Sty 30, 2008 13:15
Sliczniutkie,agoutkowe kuleczki
Zazdroszcze,ze nie moge wymiziac
sachma - Czw Sty 31, 2008 10:47
dzieciaki mieszkaja z ciociami - nie ma zadnych zgrzytow, mama je karmi, ciocie je myja i tula a maluchy maja wielka klatke do psot Vani jest o wiele spokojniejsza, juz nie chce za wszelka cene uciekac z klatki - je czesciej i ma wiecej czasu, bo dzieciaki upodobaly sobie ciocie Gaje jako mamke - z czego o dziwo Gaja strasznie sie ucieszyla
|
|
|