Mioty urodzone - rok 2007 - Miot "L" Rat's Troop
Savash - Sob Kwi 14, 2007 22:24
Login juz w domku Jutro pozna kolegów, ale on ma taka delikatną skórkę, że boję się tego spotkania jak nie wiem co... nie śpimy w nocy
[ Dodano: Sob Kwi 14, 2007 23:25 ]
Login już w domku. Jutro pozna swoich nowych kolegów. Boje się tego jak nie wiem co bo ma taką delikatna skórkę... nie śpimy w nocy
Tess - Sob Kwi 14, 2007 22:51
Lost też już w domku.^^
AngelsDream - Sob Kwi 14, 2007 23:32
Oli - Sob Kwi 14, 2007 23:46
on jak dla mnie jak maly kangur na tym zdjeciu wyglada...
cudny maluszek!
nezu - Nie Kwi 15, 2007 00:05
A taki jestem malutki przy wujaszku Samuelu
<dopisek>
I solo
<dopisek2>
To jeszcze fotki mamusi, Bojeczki
Z coreczka
I coreczka Lua specjalnie dla justki . Solo.
zirrael - Nie Kwi 15, 2007 02:39
no, my z Leonem też już w domku - fakt to najspokojniejszy fuzzol jakiego miałam w łapkach właśnie wysypia się na moim biuście i ani myśli zmieniać miejsca pobytu
Savash - Nie Kwi 15, 2007 08:53
A ja myślałam, że Loginek będzie biegał po klatce w nocy a tu nic... cichuteńko. Przylepiasty z niego jegomość, teraz śpi na moim ramieniu wtulony w polarowy szlafrok.
Justka1 - Nie Kwi 15, 2007 09:21
Jak ja wam zazdroszcze ze macie maluszki juz przy sobie
Larry bosski,jest przecudny,widac w nim spokoj,choc nie wiem czy taki jest.
Mamusia piekna jak zawsze,a Lua....- za zdjecia.
Nie moge sie juz doczekac.
Ps:Czy mogla bym prosic tez o zdjecia Hanni
Nisia - Pon Kwi 16, 2007 07:37
Off-Topic: | A wiecie, co jest dla mnie bardzo fajne w fuzzach? Te mieszki, z których wyrastają wibrysy są... na wierzchu |
sachma - Pon Kwi 16, 2007 09:28
Savash, Tess, prosze na PM wasze dokladne dane (imie nazwisko, wiek, dokladny adres zamieszkania - z nr domu/mieszkania i kodem pocztowym - wole wypisac bo nie kazdy wie co oznacza "dokladny adres")
AngelsDream - Pon Kwi 16, 2007 09:37
Nisia, wiemy co masz na myśli. Nasz Loki to diabeł wcielony - nic sobie nie robi ze swojej domniemanej delikatności i efekt to 2 zadrapania, ale nie - on nie ustąpi - gdzież bądź.
Justka1 - Pon Kwi 16, 2007 23:08
No i wreszcie ja odebralam maluchy
Lua
Chcialam bardzo podziekowac Angels za pomoc- -gdyby nie ty to byla bym łysa
sachma - Wto Kwi 17, 2007 20:28
Panie i Panowie dzis doszla do mnie umowa od Justki.. a gdzie reszta? ponaglam z wyslaniem, bo bez tego nie wysle metryki.. bo nie mam zadnego dokumentu potwierdzajacego ze warunki umowy zostana dotrzymane... (wiem wiem, wszystkim bym wam powysylala bo ufam ale przezorny zawsze ubezpieczony )
AngelsDream - Wto Kwi 17, 2007 20:51
sachma, my już wysłaliśmy.
nezu - Śro Kwi 18, 2007 20:27
On sie wydluza w oczach
Szkoda ze nie mam tu wagi, ale juz jest sporo wiekszy niz byl
Fotki z dzis..z moich kolan
Przyznaje bez bicia, fotogeniczna z niego bestia
Strasznie mi przypomina swojego dziadka-wujka Frania z mordki. Normalnie spelnienie marzen
|
|
|