Mioty adoptowane - Warszawskie Szczury Księżycowe - 3 mioty.
Magdonald - Wto Kwi 23, 2013 20:57
Śnieżynka była tydzień temu sterylizowana. Dowiedziałam się, że nie może być operowana w narkozie iniekcyjnej , dr ledwo ją odratowała. dała jej pół porcji iniekcji i było bardzo źle, na wziewie dała się uśpić na 1 (zazwyczaj robi się na 4).
Obecnie wszystko jest ok, mała (choć obecnie największa z mojego stadka) się goi
Ogólnie o tych zaburzeniach informuję, by właściciele innych szczurków z 3-go miotu księżycowego byli ostrożni.
Pyl - Wto Kwi 23, 2013 22:17
Magdonald napisał/a: | Obecnie wszystko jest ok, mała (choć obecnie największa z mojego stadka) się goi | Potwierdzam - byłam, widziałam, tylko nie ukochałam, bo czasu coś nie starczyło I jak ten zwierz jest zwany "mała" to strach się bać jak wyglądają "duże" szczury
Magdonald - Wto Kwi 23, 2013 23:11
Haha, no może nie dosłownie mała
Ostatnio wygrzebałam z wątku zdjęcie, jedyne, które widziałam przed jej zaadoptowaniem... Bez porównania! Teraz zmieściłaby w sobie pewnie z 20 takich klusek ;D
Pyl - Wto Kwi 23, 2013 23:13
Magdonald, tfu, tfu, wypluj! U Starszej Pani jest teraz taki przystojniak z jajkami! Dobrze, że mała już ciachnięta
Magdonald - Śro Kwi 24, 2013 08:29
Jeśli chodzi o syjamka, to on już ma dziewczynę! Podobno jest strasznie zainteresowany (z wzajemnością) moją Szarlotą, która sterylkę ma dopiero w piątek ;D
Z tego co mówiła Starsza Pani, wiszą na kratach i wzdychają do siebie
Śnieżynce nic nie grozi!
Pyl - Śro Kwi 24, 2013 08:31
Magdonald, to fakt. Ale harem nikomu nie zaszkodzi
pszczoła - Śro Kwi 24, 2013 09:32
Magdonald napisał/a: | Jeśli chodzi o syjamka, to on już ma dziewczynę! Podobno jest strasznie zainteresowany (z wzajemnością) moją Szarlotą, która sterylkę ma dopiero w piątek ;D
Z tego co mówiła Starsza Pani, wiszą na kratach i wzdychają do siebie |
tak, też to widziałam
szlajfka - Pon Maj 13, 2013 22:07
Ja chciałam tylko nadmienić, że Leon - najlepszy szczur nierodowodowy na ostatniej wystawie w Łodzi to nie kto inny tylko białasek z drugiego miotu księżycowego
Martini - Pon Maj 13, 2013 22:09
Ale... ale jak to? Austyczny szczur na pohybel wszystkim nieaustycznym? No gratulacje!
szlajfka - Pon Maj 13, 2013 22:30
Jak widać autyzm górą I pięęęękne ciałko również
Pyl - Wto Maj 14, 2013 11:01
szlajfka, i ja go nie wymiziałam!?!
Tajniaczyłaś!!!
majlena - Wto Maj 14, 2013 11:10
gratulacje Leoś
edit:
http://www.youtube.com/watch?v=kFPNFaOavBo
AngelsDream - Wto Maj 14, 2013 11:13
majlena, ...
Idę znaleźć mój mózg.
majlena - Wto Maj 14, 2013 13:00
Off-Topic: | "Leon, Leon, co Ty w sobie masz?" |
szlajfka - Wto Maj 14, 2013 14:11
Pyl napisał/a: | szlajfka, i ja go nie wymiziałam!?!
Tajniaczyłaś!!! |
Leoś to skromny chłopiec, nie chciał gwiazdorzyć, że na księżycu był
majlena --> umarłam
Pyl, na pocieszenie:
|
|
|