Mioty urodzone - rok 2012 - Miot kontrolny Diabelski Rotta Taivas
Nakota - Śro Paź 24, 2012 21:20
aneczka1-13, z przyjemnością bym to zrobiła, ale nie mam w domu żadnego urządzenia z funkcją kamery, a telefonem nic nie wyjdzie
Anonymous - Nie Paź 28, 2012 22:34
Jak małe D-iabełki??
Nakota - Pon Paź 29, 2012 00:56
Jedzą, śpią, bawią się, tłuką, skaczą, próbują mnie zjeść, szperają w ściółce i znowu jedzą, śpią, (...) i tak w kółko Mamusia odpuszcza z pilnowaniem dzieci, już mogę wyciągać je z duny, ale dalej patrzy mi na ręce. A dzieciarnia dostała do duny sputnik - cóż za radość! Gdyby mogły to by nosów z niego nie wyściubiły
unicorn - Pon Paź 29, 2012 14:59
A ja miałam dziś na sprawdzianie z religii podać przykładowe określenia upadłych aniołów, więc napisałam imiona moich ulubionych D-iabełków.
Anonymous - Śro Paź 31, 2012 21:07
unicorn bo to miot edukacyjny
Jak maluszki??
Nakota - Czw Lis 01, 2012 22:35
unicorn, rozbawiłaś mnie Cieszę się, że maluszki pomogły Ci w szkole! Spróbuj dostać z tego złą ocenę to się im poskarżę
Wczoraj dzieciaki zostały porozdzielane. Wróżka wraz z dziewczynkami wylądowała z moimi pannami najpierw w dunie, a potem już w klatce. Ciotki nie wyglądają na jakoś specjalnie zachwycone, ale ze stoickim spokojem znoszą te małe wiercipiętki Chłopcy mieszkają w dunie, bo obecnie staram się utuczyć małego Belfegora, ale coś widzę, że on bardziej woli bawić się i ganiać niż jeść
unicorn - Czw Lis 01, 2012 23:15
Nakota, Ty się nie śmiej, bo to wielki znak zapytania nad moim bierzmowaniem, a jak mnie ksiądz nie dopuści, to strach się bać reakcji babci.
Mały pewnie nadrobi. Kleko w ciągu dwóch dni 10 na plusie. Jak one to robią, no jak?!
Nakota - Pią Lis 02, 2012 00:23
unicorn, ja cię tylko lojalnie uprzedzam, że jak cię nie dopuści z powodu tego sprawdzianu to pójdę się poskarżyć, a nie mam pojęcia na co te diabełki mogą wpaść Chociaż reakcja babci bije ich chyba w tym na głowę
Nadrobi, nadrobi, nie ma innej opcji. W końcu to silny i dumny diabeł, on miałby nie dać rady?
A dzieciaki jak to dzieci, szybko rosną, szybko tyją, ja się tylko zastanawiam gdzie one mieszczą tą masę żarcia, którą pochłaniają
anaa - Pią Lis 02, 2012 09:00
http://s597.beta.photobuc...C01835.jpg.html zakochałam się
LaLuna - Pią Lis 02, 2012 22:50
nie mogę się doczekać ahh. jeszcze troszkę!
Nakota - Sob Lis 03, 2012 01:42
LaLuna, jeszcze parę dni A dziewczyny wariują i uczą się życia w stadzie.
Nakota - Sob Lis 03, 2012 22:06
Zrobiłam troszkę zdjęć chłopcom. Dziewczynki się niestety na zdjęcia nie załapały, bo aparat umarł, muszą poczekać aż odżyje jutro
Anonymous - Sob Lis 03, 2012 22:09
Beleth, Lucek i Belfegor powalają wręcz
Ale ja składam reklamcję, zamawiałam szczura a nie hipopotama
unicorn - Sob Lis 03, 2012 22:12
Ojej http://s597.beta.photobuc...C02199.jpg.html Jaki bezradny
Anonymous - Sob Lis 03, 2012 22:14
unicorn a ja z kolei na tej focie mam wrażenie że jest wkurzony i sfrustrowany bo babcia znowu z aparatem lata
|
|
|