To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2012 - Miot kontrolny Diabelski Rotta Taivas

Nakota - Śro Paź 24, 2012 21:20

aneczka1-13, z przyjemnością bym to zrobiła, ale nie mam w domu żadnego urządzenia z funkcją kamery, a telefonem nic nie wyjdzie ;)
Anonymous - Nie Paź 28, 2012 22:34

Jak małe D-iabełki??
Nakota - Pon Paź 29, 2012 00:56

Jedzą, śpią, bawią się, tłuką, skaczą, próbują mnie zjeść, szperają w ściółce i znowu jedzą, śpią, (...) i tak w kółko :) Mamusia odpuszcza z pilnowaniem dzieci, już mogę wyciągać je z duny, ale dalej patrzy mi na ręce. A dzieciarnia dostała do duny sputnik - cóż za radość! Gdyby mogły to by nosów z niego nie wyściubiły :D
unicorn - Pon Paź 29, 2012 14:59

A ja miałam dziś na sprawdzianie z religii podać przykładowe określenia upadłych aniołów, więc napisałam imiona moich ulubionych D-iabełków. :rotfl:
Anonymous - Śro Paź 31, 2012 21:07

unicorn bo to miot edukacyjny :twisted:

Jak maluszki??

Nakota - Czw Lis 01, 2012 22:35

unicorn, rozbawiłaś mnie :D Cieszę się, że maluszki pomogły Ci w szkole! Spróbuj dostać z tego złą ocenę to się im poskarżę :lol:

Wczoraj dzieciaki zostały porozdzielane. Wróżka wraz z dziewczynkami wylądowała z moimi pannami najpierw w dunie, a potem już w klatce. Ciotki nie wyglądają na jakoś specjalnie zachwycone, ale ze stoickim spokojem znoszą te małe wiercipiętki :P Chłopcy mieszkają w dunie, bo obecnie staram się utuczyć małego Belfegora, ale coś widzę, że on bardziej woli bawić się i ganiać niż jeść :D

unicorn - Czw Lis 01, 2012 23:15

Nakota, Ty się nie śmiej, bo to wielki znak zapytania nad moim bierzmowaniem, a jak mnie ksiądz nie dopuści, to strach się bać reakcji babci. :P

Mały pewnie nadrobi. :) Kleko w ciągu dwóch dni 10 na plusie. Jak one to robią, no jak?!

Nakota - Pią Lis 02, 2012 00:23

unicorn, ja cię tylko lojalnie uprzedzam, że jak cię nie dopuści z powodu tego sprawdzianu to pójdę się poskarżyć, a nie mam pojęcia na co te diabełki mogą wpaść :D Chociaż reakcja babci bije ich chyba w tym na głowę :P

Nadrobi, nadrobi, nie ma innej opcji. W końcu to silny i dumny diabeł, on miałby nie dać rady? :twisted:
A dzieciaki jak to dzieci, szybko rosną, szybko tyją, ja się tylko zastanawiam gdzie one mieszczą tą masę żarcia, którą pochłaniają :P

anaa - Pią Lis 02, 2012 09:00

http://s597.beta.photobuc...C01835.jpg.html zakochałam się :mrgreen:
LaLuna - Pią Lis 02, 2012 22:50

nie mogę się doczekać ahh. :glaszcze: jeszcze troszkę!
Nakota - Sob Lis 03, 2012 01:42

LaLuna, jeszcze parę dni :D A dziewczyny wariują i uczą się życia w stadzie.
Nakota - Sob Lis 03, 2012 22:06

Zrobiłam troszkę zdjęć chłopcom. Dziewczynki się niestety na zdjęcia nie załapały, bo aparat umarł, muszą poczekać aż odżyje jutro :P

Anonymous - Sob Lis 03, 2012 22:09

Beleth, Lucek i Belfegor powalają wręcz :serducho:

Ale ja składam reklamcję, zamawiałam szczura a nie hipopotama :twisted:

unicorn - Sob Lis 03, 2012 22:12

Ojej :serducho: http://s597.beta.photobuc...C02199.jpg.html Jaki bezradny :D
Anonymous - Sob Lis 03, 2012 22:14

unicorn a ja z kolei na tej focie mam wrażenie że jest wkurzony i sfrustrowany bo babcia znowu z aparatem lata :lol: