Wystawy szczurów rodowodowych - XVII Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych w Warszawie
aneczka1-13 - Nie Gru 02, 2012 19:23
Tez sie ciesze ze bylam i widzialam was znowu. Teraz tylko wszyscy beda czekac na ogloszenie planowanych wystaw na przyszly rok
Naciol - Nie Gru 02, 2012 19:31
Gratulacje i dziękuję za miło spędzony czas, fajnie was było w końcu poznać
klauduska - Nie Gru 02, 2012 19:51
Też mi miło było wszystkich poznać i zobaczyć [kogo widziałam i poznałam ] i dziękuję za miłe słowa o mojej kotce Rei
AngelsDream - Nie Gru 02, 2012 20:11
heniok, miło Ci było wręczyć Twoje wnuczątko malutkie.
Layla - Nie Gru 02, 2012 20:23
Dziękuję wszystkim i gratuluję właścicielom zwycięzców
Grucha - Nie Gru 02, 2012 20:47
Również bardzo dziękujemy za wszystko i w ogóle wszystkich ;p
Miło było was przytulać
AngelsDream - Nie Gru 02, 2012 20:51
Grucha napisał/a: | Miło było was przytulać |
Tak!
Dimishka - Nie Gru 02, 2012 20:53
heniok napisał/a: | Dumny jestem ze swoich bab i szczególne gratulacji dla BUKI |
Bo masz z czego, ja też z Buczki dumna jestem, bo się dziewczyna świetnie trzyma
Dzieki wszystkim (Szczególnie Nezu i Bel ) i mam nadzieje, że w przyszłym roku też nam się uda na któraś wystaw dotrzeć
Grucha - Nie Gru 02, 2012 20:58
W przyszłym roku będzie nas wiele
Niamey - Nie Gru 02, 2012 21:01
Buczka jest cudowna
taivas - Nie Gru 02, 2012 22:12
Witam witam i o zdrowie pytam Godzinę temu dotarliśmy do domu, zdjęcia będą jutro, nie dam już dziś rady. Oj a jest co pokazywać, jest.
Dziękuję za super atmosferę i baaardzo się cieszę, że jednak udało mi się przyjechać i Was wszystkich poznać! Oraz spotkać tych, których już znam. Buziaki, jesteście cudowni
Zizollo - Nie Gru 02, 2012 22:13
super mamusia Truskawka z nagrodą i siostrzyczka Biedroneczka duma mnie rozpiera z braciszkami może w przyszłym roku zabiorę chłopaszków i się pokażemy
heniokmoje gratulacje dla panienek
heniok - Nie Gru 02, 2012 22:59
AngelsDream napisał/a: | heniok, miło Ci było wręczyć Twoje wnuczątko malutkie. | Wcale nie takie malutkie, tylko sędziny mi wnuka nie doceniły
Dimishka napisał/a: | Bo masz z czego, ja też z Buczki dumna jestem, bo się dziewczyna świetnie trzyma | Oj tak, nie sądziłem że jeszcze ją zobaczę, a ona w cudownej formie
Zizollo napisał/a: | super mamusia Truskawka z nagrodą i siostrzyczka Biedroneczka duma mnie rozpiera z braciszkami może w przyszłym roku zabiorę chłopaszków i się pokażemy | Koniecznie, będzie bardziej rodzinnie.
Zizollo napisał/a: | heniokmoje gratulacje dla panienek | Dziękuje
A ja chciałem podziękować Moni za wystawienie naszych dziewczyn
Lavi - Nie Gru 02, 2012 23:20
Ja też już dotarłam do trójmiasta.
Dziękuję wszystkim za wszystko
Kami - Nie Gru 02, 2012 23:25
Gratuluję!
Szkoda, nie udało się zabrać szczurów, ale za to świetnie się bawiliśmy - dzięki wszystkim za miłą atmosferę. Specjalne podziękowania dla Pyl - za wszystko.
|
|
|