Grupowe zamówienia z e-sklepów - [Warszawa] - zamówienie karmy Labofeed B
Pyl - Czw Mar 01, 2012 20:54
agata-air, a co tam w kwestii ceny słychać? Odezwali się?
susurrement - Czw Mar 01, 2012 21:30
ja też chętnie się dołączę do zamówienia. mogłabym wziąć nawet 10-15 kg.
mikanek - Czw Mar 01, 2012 21:48
ja mogę wziąć 2 kg, Pyl zachwalała, że karma szczurom smakuje
koleżanka chce 1 kg jeszcze
czyli ode mnie zapotrzebowanie na 3 kg
Pyl - Śro Mar 07, 2012 01:42
Hop, hop! agata-air, co słychać?
exploit-oi - Śro Mar 07, 2012 12:51
też jestem ciekawa
Pućka - Pią Mar 09, 2012 08:38
Najprawdopodobniej na dniach zamówię z moja Ola cały wór 25 kg. Jak ktoś chętny jest to zapraszam na bielany odsprzedam kto ile chce za 5zł/kg ( nie będziemy się bawić w wydawanie z 4,44 czy 4,6 - sklepem spożywczym nie jesteśmy i nie mamy drobnych)
pozdrawiam Konrad
Bel - Pią Mar 09, 2012 09:15
trochę to nie fair odsprzedawać za cenę droższą niż zamawiasz zwłaszcza, że nie prowadzisz sklepu jak zaznaczasz. W tym wypadku skoro oczekujesz 5zł/kg wysyłkę powinieneś zapewnić gratis
Pućka - Pią Mar 09, 2012 09:22
ja karmę kupuje dla siebie widzę że jest dużo osób które chcą po 1 kg czy 2kg wiec po co maja czekać 100 lat na kolejne zamówienie jeżeli ktoś jest chętny podjedzie weźmie dla swoich pupili na spróbowanie - nie to nie nie namawiam tylko proponuje - co do ceny proszę nie rozdrabniamy się o 40 groszy !!!
pozdrawiam Konrad
edt: troszkę źle odczytałeś moje intencje - jak nie sprzedam ani kilograma płakać nie bede, nasze bestie to i tak zjedzą
Bel - Pią Mar 09, 2012 09:27
Pućka, tu nie chodzi o 40 groszy czy o 5 groszy a o zwykłą uczciwość ludzką. Jaki by ten zysk nie był jest to dla mnie żerowanie na osobach i zdania nie zmienię. Po to robi się wspólne zamówienie aby karmę rozdzielić i koszt podzielić sprawiedliwie.
Pućka - Pią Mar 09, 2012 09:31
dobra trudno nie było tematu, moderatorów proszę o usunięcie postów jeżeli jest to możliwe - nie chciałem na nikim zarobić tylko pomóc osobom które mają trudniejszy dostęp do tej karmy - - nie bierzesz tylko pod uwagę tego że ja płacę ze swoich pieniędzy z góry nie zastanawiając się nad tym czy ktokolwiek ode mnie to odkupi
pozdrawiam Konrad
Bel - Pią Mar 09, 2012 09:36
Pućka, ale dlaczego mam brać to pod uwagę skoro piszesz cyt: Pućka napisał/a: | ja karmę kupuje dla siebie |
Pućka napisał/a: | jak nie sprzedam ani kilograma płakać nie bede, nasze bestie to i tak zjedzą | ? też zamawiałam tę karmę (2 worki jeden dla siebie a drugi do rozdzielenia uzgadniając wcześniej kto ile kg weźmie abym nie została z dwoma workami) i płaciłam z góry. To oznacza, że mogę później wymagać od innych by płacili więcej? Załóż działalność gospodarczą, własny sklep, wystawiaj faktury i możesz wymagać nawet i 10zł/kg. Ale przy takich zamówieniach tego nie rób bo to zwykłe świństwo. Jak ktoś będzie chciał Ci zostawić napiwek za fatygę to to zrobi z własnej woli.
Pućka - Pią Mar 09, 2012 09:38
"uzgadniając"
ja tego nie robię - kupuje dla siebie
pozdrawiam Konrad - myślę że nie ma już co tematu ciągnąć
edit: trochę jak grochem o ścianę naprawdę nie chcę na nikim zarobić, jeżeli źle odebrałaś intencje - przykro mi. Te 40 groszy o które wojujesz mogę przekazywać na schroniska zwierząt jeżeli chcesz, nie takie pieniądze wydaje na zwierzaki żeby kłócić się o grosze.
nubijka - Pią Mar 09, 2012 17:16
bez przesady....nikt od kilku groszy nie zbiednieje
Zasady Pućki/ Konrada są jasne- nie odpowiadają? , nie trzeba od nich kupować, można poczekać na inne zamówienie albo zamówić samemu
Pyl - Pią Mar 09, 2012 18:03
Jeśli agata-air nie odezwie się to w poniedziałek będę sama robiła zamówienie, karma mi się kończy.
Porządkując powyższe:
Pyl 20 kg - potwierdzone
Supełek 10-15 kg (do 20 kg)
mikanek 3 kg - potwierdzone
trixy 1 kg (do 5 kg, jeśli będzie zamawiany 3. worek) - potwierdzone
Mika29 10 kg - potwierdzone
Dolly 3 kg - potwierdzone
exploit-oi 5 kg - potwierdzone
Proszę o potwierdzenie czy nadal jesteście zainteresowani do niedzieli wieczorem.
trixy - Pią Mar 09, 2012 18:09
Ja jestem chetna nadal
tylko widze ze wychodzi ponad 50 kg, wiec jezeli nikt nie zrezygnuje a bedzie zamawiany 3 worek to zeby jakos to rozdzielic moge wziac do 5 kg.
Moglabym ja zrezygnowac i wtedy wyszlo by rowniutko 50 kg, ale zalezy mi chociaz na jednym kg zeby dziewczyny sprobowaly
|
|
|