To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot MAGICZNY Happy Feet - W całości za TM

Azi - Nie Gru 19, 2010 18:30

gratis napisał/a:
Azi, a Ciebie ostrzegam, że istnieje opcja taka, że dostaniesz bubla w postaci black eyed siamese russian blue point.
może być :D bo na burma, to ona mi z żadnej strony nie wygląda ;)

madzook napisał/a:
Azi, twoja Athame uwielbia przesiadywać na ramieniu, przekopywać się pod ubraniami, lizać i podgryzać dłonie. Człowiek jest dla niej priorytetem :)

i o to chodzi! :DD

Agi - Nie Gru 19, 2010 23:56

Nie wiem Gratis czy wiadomość na PR doszła ?
Wybieram samiczkę F3 i panne piszczałke,
Proszę potwierdzić..

gratis - Pon Gru 20, 2010 00:27

Agi, łap PW, wiadomośc z rezerwacją do mnie nie doszła.

Nastał wielki dzień, kiedy to karma zacznie znikac z misek, oczywiście w magiczny sposób, w ilościach hurtowych.
Andaj na czele karmowej górki wykrada smakołyk dla siebie. Nie dociera jednak z nim do celu, gdyż w drodze napada go szajka śmierciożerców, wykradając łup. Domowe Skrzaty się nie poddają, więc Andaj próbuje powtórzyc czynnośc licząc na powodzenie akcji. Nadaremnie. ^^

AngelsDream - Pon Gru 20, 2010 10:21

gratis, padłam.

Czuję się rozczulona. :mrgreen:

Sysa - Pon Gru 20, 2010 11:02

Co ja mogę napisać... :mrgreen:

Jakoś tak głupio się rozczuliłam jak zobaczyłam rezerwacje... ;( :mrgreen:

Piękny miot. :serducho:

Agi - Pon Gru 20, 2010 13:09

Gratis wysłałam do Ciebie 2 wiadomości na PW i email daj znać czy doszły bo już mnie coś bierze. Nie wiem czy to coś z netem moim czy jak ?
Jeśli nic nie otrzymasz to podaj mi proszę swój email lub cokolwiek innego gdzie mogłabym podać Ci dane do umowy ok

Pozdrawiam.

gratis - Wto Gru 21, 2010 07:12

Hej, hej. Spokojnie ;) To się zdarza. Teraz doszło i pw i mail. Mnie wczoraj nie było przy lapie, więc nie miałam jak odpisac.
Azi - Wto Gru 21, 2010 15:48

hmmm... zdjęcia? :mrgreen:
AngelsDream - Wto Gru 21, 2010 15:50

Rodziców, rodziców :serducho:
gratis - Czw Gru 23, 2010 12:10

Hmm... zdjęcia? :DD

Po wykasowaniu naprawdę tych naprawdę badziewnych zostało 279 zdjec.
Wrzucę je późną nocą, kiedy mój zacny pan net pracuje odrobinkę lżej. Także spodziewajcie się wigilijnego prezentu jutro z rana. :)

Azi - Czw Gru 23, 2010 21:25

gratis, a ja czekam i czekam i czeeekam :DD
gratis - Pią Gru 24, 2010 01:03

Perkun

Mały głupek. Klasyczna sytuacja jego zabaw, które urządza sam ze sobą, to dobijanie do rodzeństwa skumulowanego przy misce, odbijanie się od oburzonych chomików, skok na pręty i... tu już totalny spontan, jeśli akurat brak mu kreatywności – czynnośc powtarza.
Mina rozbawionego reakcją reszty siamowego owieczka i jego ofiar – bezcenne. XD
I podporządkowanie się jego zachowaniu to jedyny sposób na niego. Dzisiaj musiałam wymyślic zabawę na jego poziomie, by na chwilę się uspokoił (ostatnie zdjęcia. ^^ )

Athame

Imię zobowiązuje. Zaostrza spojrzenie przepełnione pogardą. Wychodzi jej to z dnia na dzień coraz lepiej. Nienawidzi, gdy „te nędzne kreatury” skaczą jej po głowie, kiedy sztylecik słodko śpi, albo właśnie je. Trzyma się raczej za stadem. Doskonale wie, gdzie się je, gdzie się pije, gdzie się śpi, a gdzie sępi o branie na rączki, nie potrzebuje kierunkowskazów w postaci mamy czy glizd, choc jeśli akurat mama jest gdzieś blisko, to Athame pod nią. ^^

Drizzt

Myślałam, że zapomniałam o nim przy zdjęciach, więc zrobiłam mu jeszcze jedną serię. Wszystkich nie wrzucam, będą w postaci bonusa na płycie. :P
Dziecię usilnie stadne. Głodomor, do którego się dobija. Straszliwie grzeczny i cierpliwy, co widac nawet po zdjęciach. Twardo trzyma się z resztą i aż jestem ciekawa jak wykształtuje się jego indywidualny charakter. :)

Andaj

Dzisiejszy dzień należał do dumbo siamów. Andaj usadowił się na pluszaku i tulał do ręki, dawał miętosic, całowac i tak dalej i tak dalej. <3 Jednak niech Was nie zmyli słodka minka. Za tymi uszami wiele się dzieje. To dominująca, charakterystyczna postac w tym wesołym stadku.

Avo

Oskarżałam piszczałkę, czyli Avo, w jej później kluskowatości o bycie w późniejszym życiu nielubianym, wrednym, skarżypytnym babsztylem. Nic bardziej mylnego! Avinek to świetny szczur. Jest bystra i kontaktowa, choc najczęściej woli zajmowac się swoimi kredkami.

Dama

Wdała się brata. O dziwo jest od niego cięższa. XD Dzisiejszy dzień spędziła na spaniu na moich kolanach/w kieszeni/na ramieniu pod bluzą/pod włosami. Całowana, tulana i z tego powodu bardzo szczęśliwa. :D

Sheira'h

Szczerze nie wiem co oznacza jej imię. ;)
Długo się nad nią zastanawiałam, to chyba o czymś świadczy. :D Ciężko ją opisac. Mocno stadna, zawsze głodna, uwielbiająca spac w kieszeniach.

Avada

Nie będę się rozpisywała o niej. Napomnę tylko, że jeśli utrzyma się taka jaką jest... zapowiada się szczur rangi Matrixa.

Avada Kedavra! <umieram>

A na deser Leto i Fiona, Fiona i Leto:

H. - Pią Gru 24, 2010 01:25

gratis, piękne to masz :) :serducho:
Azi - Pią Gru 24, 2010 08:45

gratis, dziękować :*
AngelsDream - Pią Gru 24, 2010 10:42

gratis, nie żartowałaś... :shock:
Cytat:
i... tu już totalny spontan, jeśli akurat brak mu kreatywności – czynnośc powtarza.

Cudownie! :mrgreen:

A Avada ma odpowiednie imię, wielopoziomowo.