To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12

LalaAla - Pią Cze 18, 2010 06:55

Bardzo się cieszę, że transporterek dotarł :)

Jeeeeee rezerwacje :jupi: A to nie będzie problem, że jutro mój Tomek pracuje do 20:30 i jeżeli dojdzie do mnie wybieranie maluszków to będę blokować innych do tej godziny?? :(

Anonymous - Pią Cze 18, 2010 07:58

LalaAla, jesteś przed ostatnia, więc chyba nie będzie aż takiego problemu :wink:
Nakasha - Pią Cze 18, 2010 09:11

Zdarzają się miziaste samiczki (moja Aycia i Ester :serducho: ), zdarzają się też rozbiegane i nielubiące pieszczot samce. ;) Pocahontas jest w miarę spokojna i cierpliwa, daje się miętolić, a Xibbuś jest przesłodki, więc mam nadzieję, że będą fajne malce. :)

Jeej, rezerwacje, nie mogę się doczekać!! :DD

Anomalia - Pią Cze 18, 2010 12:27

Juchu! :D
LalaAla - Pią Cze 18, 2010 14:35

Ja już się nie mogę doczekać :D Głowa mi wprost paruje od zastanawiania się, który dla mnie zostanie i jakie kombinacje mogę stworzyć :D Dziewczyny przede mną spieszyć sie tylko z wyborem :DD :rotfl:
magnes - Pią Cze 18, 2010 14:44

Ja się zastanawiam co wybiorę jak okaże się, że tek którego chcę jest dziewczyną i do którego będzie bardziej pasowało imię które wybrałam i jaki będzie z charakteru. :rotfl: Nie sądziłam, że tak bardzo się w to wczuję. Ostrzegam, że jutro od 12 do wieczora nie będzie mnie w domu, więc na trochę wstrzymam resztę rezerwacji ;P
Anomalia - Pią Cze 18, 2010 15:16

Magnes, osz Ty! Ja już doczekać się nie mogę, ze szczęścia aż poddryguję w miejscu, a Ty mi tu takie coś? :mrgreen:
A rano będziesz? ^^

Kla.kier - Pią Cze 18, 2010 16:21

Przez średni dostęp do neta nie mogę pisać co chwilkę. Ale myślę wciąż i wciąż! Cudownie, że będę miała kolegę dla Hjukiego :serducho: :serducho: Mój pokój coś za mało niszczony ostatnio jest :D

Piękne cudeńka! (Nutak, pomożesz mi wybrać? ;D)

edit - PS Magnes, jak będziesz chciała jednak dziewczynę, to daj znać, po jestem po Tobie na liście po faceta ;) Choć mnie nie ma od 17 do późnego wieczora.

PS2 Dobra, cofam, nie będę tu męczyć. Po prostu strasznie nie mogą się doczekać i to mnie zaślepia :D

LalaAla - Pią Cze 18, 2010 17:12

Chyba jak każde z nas :> Ja się i tak zakocham we wszystkich jak tylko zobaczę te śliczne czarne oczka :serducho:
Kla.kier - Pią Cze 18, 2010 17:24

Och tak, czarne oczka to jest to. Na razie strzelanie - czy to chłopiec, czy dziewczynka :D
Anomalia - Pią Cze 18, 2010 17:30

Kla.kier napisał/a:
Na razie strzelanie - czy to chłopiec, czy dziewczynka

I to jest najgorsze powiem szczerze. :-P

wushu - Pią Cze 18, 2010 18:04

Dobra, kto jest z Warszawy? :P Trzeba ogarnąć transport niedługo zarówno dla miotu Q, jak i N. Czy ktoś z Was już wie, że będzie jechał z Poznania do Warszawy ze swoim kluchem i może wziąć ewentualnie inne?
Kla.kier - Pią Cze 18, 2010 18:13

Prawdopodobnie pojadę do Poznania, zabrać malca do Dąbrówki Młyn,(k. Wejherowa, Pomorze) mogę zabrać ''coś jeszcze" ze sobą :)

Nie chcę nic sugerować, ale przy pierwszym podziale na płeć, następnym na kolory i dwóch wzmiankach, można plus/minus wyliczyć które małe co ma między łapkami :twisted:

LalaAla - Pią Cze 18, 2010 22:21

No właśnie ja już kombinowałam tak jak Kla.kier i jestem prawie na 95% pewna, że wiem już jak dokładnie układają się płcie i kolorki ;) Ale zobaczymy jutro 8)
magnes - Sob Cze 19, 2010 09:13

Moje plany nieco się zmieniły i jestem cały dzień w domu. ;)
Kla.kier, ja na 100% chcę chłopca. Mam jednego niekastrowanego samca, a hodowli nie zakładam :P
wushu, ja jestem z Warszawy. ;) Wyjeżdżam 3 lipca, wracam 13, ale jeśli ktoś by był tak miły i przechował maluszka przez ten czas to nasze maluchy pojechały by razem.