Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12
LalaAla - Pią Cze 18, 2010 06:55
Bardzo się cieszę, że transporterek dotarł
Jeeeeee rezerwacje A to nie będzie problem, że jutro mój Tomek pracuje do 20:30 i jeżeli dojdzie do mnie wybieranie maluszków to będę blokować innych do tej godziny??
Anonymous - Pią Cze 18, 2010 07:58
LalaAla, jesteś przed ostatnia, więc chyba nie będzie aż takiego problemu
Nakasha - Pią Cze 18, 2010 09:11
Zdarzają się miziaste samiczki (moja Aycia i Ester ), zdarzają się też rozbiegane i nielubiące pieszczot samce. Pocahontas jest w miarę spokojna i cierpliwa, daje się miętolić, a Xibbuś jest przesłodki, więc mam nadzieję, że będą fajne malce.
Jeej, rezerwacje, nie mogę się doczekać!!
Anomalia - Pią Cze 18, 2010 12:27
Juchu!
LalaAla - Pią Cze 18, 2010 14:35
Ja już się nie mogę doczekać Głowa mi wprost paruje od zastanawiania się, który dla mnie zostanie i jakie kombinacje mogę stworzyć Dziewczyny przede mną spieszyć sie tylko z wyborem
magnes - Pią Cze 18, 2010 14:44
Ja się zastanawiam co wybiorę jak okaże się, że tek którego chcę jest dziewczyną i do którego będzie bardziej pasowało imię które wybrałam i jaki będzie z charakteru. Nie sądziłam, że tak bardzo się w to wczuję. Ostrzegam, że jutro od 12 do wieczora nie będzie mnie w domu, więc na trochę wstrzymam resztę rezerwacji
Anomalia - Pią Cze 18, 2010 15:16
Magnes, osz Ty! Ja już doczekać się nie mogę, ze szczęścia aż poddryguję w miejscu, a Ty mi tu takie coś?
A rano będziesz?
Kla.kier - Pią Cze 18, 2010 16:21
Przez średni dostęp do neta nie mogę pisać co chwilkę. Ale myślę wciąż i wciąż! Cudownie, że będę miała kolegę dla Hjukiego Mój pokój coś za mało niszczony ostatnio jest
Piękne cudeńka! (Nutak, pomożesz mi wybrać? ;D)
edit - PS Magnes, jak będziesz chciała jednak dziewczynę, to daj znać, po jestem po Tobie na liście po faceta Choć mnie nie ma od 17 do późnego wieczora.
PS2 Dobra, cofam, nie będę tu męczyć. Po prostu strasznie nie mogą się doczekać i to mnie zaślepia
LalaAla - Pią Cze 18, 2010 17:12
Chyba jak każde z nas Ja się i tak zakocham we wszystkich jak tylko zobaczę te śliczne czarne oczka
Kla.kier - Pią Cze 18, 2010 17:24
Och tak, czarne oczka to jest to. Na razie strzelanie - czy to chłopiec, czy dziewczynka
Anomalia - Pią Cze 18, 2010 17:30
Kla.kier napisał/a: | Na razie strzelanie - czy to chłopiec, czy dziewczynka |
I to jest najgorsze powiem szczerze.
wushu - Pią Cze 18, 2010 18:04
Dobra, kto jest z Warszawy? Trzeba ogarnąć transport niedługo zarówno dla miotu Q, jak i N. Czy ktoś z Was już wie, że będzie jechał z Poznania do Warszawy ze swoim kluchem i może wziąć ewentualnie inne?
Kla.kier - Pią Cze 18, 2010 18:13
Prawdopodobnie pojadę do Poznania, zabrać malca do Dąbrówki Młyn,(k. Wejherowa, Pomorze) mogę zabrać ''coś jeszcze" ze sobą
Nie chcę nic sugerować, ale przy pierwszym podziale na płeć, następnym na kolory i dwóch wzmiankach, można plus/minus wyliczyć które małe co ma między łapkami
LalaAla - Pią Cze 18, 2010 22:21
No właśnie ja już kombinowałam tak jak Kla.kier i jestem prawie na 95% pewna, że wiem już jak dokładnie układają się płcie i kolorki Ale zobaczymy jutro
magnes - Sob Cze 19, 2010 09:13
Moje plany nieco się zmieniły i jestem cały dzień w domu.
Kla.kier, ja na 100% chcę chłopca. Mam jednego niekastrowanego samca, a hodowli nie zakładam
wushu, ja jestem z Warszawy. Wyjeżdżam 3 lipca, wracam 13, ale jeśli ktoś by był tak miły i przechował maluszka przez ten czas to nasze maluchy pojechały by razem.
|
|
|