To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - V-alki Emerald Moon - indywidualne s.11

kaś - Nie Cze 13, 2010 17:19

Ale ma języczeeeek :serducho:
PATY$$ka - Nie Cze 13, 2010 18:32

Heh, piękny jest mój maluch :serducho: oraz jego bracia, a zwłaszcza Vincetn :serducho: :mrgreen:

[ Dodano: Sro Cze 16, 2010 19:50 ]
Heh, jak u V-alek? Jak tam radzi sobie Visienka wśród innych samic? :wink:
Mam taką cichą prośbę: można jeszcze zdjęć? :oops: :mrgreen:

L. - Sob Cze 19, 2010 17:42

Wczoraj Vincencik poszedł już do Kaś ;(
ale widać, że dobrze mu tam, bo szybko sie zadomowił, poza tym w pewnym momencie sam się Kasi zaczął pchać do torebki :mrgreen:

Ostatnio chłopcy mieli również wycieczkę do cioci Mileny :} Chciałam zobaczyć jak się zachowają w nowym środowisku. O ile na początku były speszone zapachem kota, tyle jakieś 20 minut później się rozkręciły i zaczęły szaleć, bawić się. Aż usnęły wszystkie do góry brzuchami :serducho: w przeróżnych wygibasach.

Verin

Vincent

Voodoo

Vado

Vivaldi

gratisy ;p

baradwys - Sob Cze 19, 2010 17:50

mnie najbardziej podobują się gratisy :D
PATY$$ka - Sob Cze 19, 2010 17:55

L., prze-śli-czne!!! :serducho: Ale ja nadal nie wierzę, że to mój Verin. On podobno był ciemniejszy właśnie od Voodo(beige) i mieć ciemniejsze oczka, a na zdjęciach to właśnie Voodoo jest ciemniejszy :|
L. - Sob Cze 19, 2010 18:15

PATY$$ka, matko ;p źle podpisałam szczury :lol: , masz rację :mrgreen:
kaś - Sob Cze 19, 2010 18:20

Dużo tych zdjęć wyszło jak na te rozbrykane stadko :mrgreen: Nie sądziłam że udało się cyknąć więcej niż 3 :P

Szczurcie są absolutnie przefantastyczne, garną się do rąk jak głupie, a o ich szaleństwie to w ogóle nie wspomnę :lol: No i przynajmniej Vincent bardzo szybko przyzwyczaił się do zmiany otoczenia. Z moimi chłopakami dogaduje się bardzo dobrze, a i w stosunku do mnie jest przekochany (właściwie kręci się tylko wokół moich kolan, a i spał mi dzisiaj jakiś czas w dłoniach :serducho: )
Także naprawdę yyy... polecam :mrgreen:

PATY$$ka - Sob Cze 19, 2010 18:21

Uff....DZIĘKI CI BOŻE :roll: :lol:
L., jakby co to jest dla Ciebie ode mnie PW :mrgreen:
Może trochę zdjątek Visienki...? :lol1:

L. - Sob Cze 19, 2010 18:43

PATY$$ka, zdjęcia Visienki i Sayuri będą jutro :wink:
PATY$$ka - Sob Cze 19, 2010 18:56

Hehe, L. to już nie mogę się doczekać fotek :wink: (odbiór Verina też mi nie daje spokojnie siedzieć :lol: nie mogę się już doczekać :serducho: :mrgreen: ).
L. - Wto Cze 22, 2010 12:09

No i już pojechał Voodoo&Vado ;( Ola mi ich zabrała ( :P )
Jutro pewnie wyjedzie Verin, a w piątek jade Marcie oddać Vivaldiego.
Dobrze, że Visienka zostaje, bo by było strasznie pusto, i tak będzie.

Na odchodne Voodoo ważył 147, a Vado 138 :wink:

[ Dodano: Wto Cze 22, 2010 21:24 ]
Zdjęcia Vivaldiego oraz Verusia :mrgreen: tak słoneczko nam dzisiaj świeciło.
Dla Patrycji i Marty ;]

Verin

Vivaldi

PATY$$ka - Czw Cze 24, 2010 20:19

Mój pysioOo :serducho:

Hehe, trochę niewyraźne te zdjęcia, ale po pierwsze były robione komórką, a po drugie Verina nie sposób utzrymać w bezruchu :lol: (zupełnie tak jak kiedy Emro przyjechał). Ganiają się przyszywani bracia, ale też słodko śpią razem:

Na szczęście nie piszczą praktycznie wogóle :roll:
Verin tylko czasem, ale baaardzo cicho popiszczy, ale to tylko gdy wujek Emro go przygniecie :lol:
Ogólnie bardzo przytulaśny z niego szczurcio :serducho:
Jak tylko otwieram klatkę, to jest pierwszszy przy wyjściu i wdrapuje mi się na ramię, a za nim Emro (wcześniej tego nie robił...nauczył się od Verina :roll: )
Kocham je :serducho: :mrgreen:
Już niedługo mają przeprowadzkę do więęększej klatki i dopiero sobie poszaleją :twisted:

L. - Czw Cze 24, 2010 20:29

Reszta chłopaków z tego co wiem również się zadomowiła.
od Kaś dostałam cudowne zdjęcie jak Vincent daje jej buziaka. :serducho: A Ola napisała sms, że chłopaki poza klatką robią tornado :mrgreen:

Tylko Vivaldi został, ale w sobotę już trafi do Marty. Od kiedy (czyli od wczoraj kiedy jest sam) jest strasznie nachalny i potrzebuje mnóstwo ludzkiej uwagi, widać, że strasznie brakuje mu szczurzego towarzystwa..

A Visienka już się zadomowiła w dużej klatce na dobre :mrgreen:

kaś - Pią Cze 25, 2010 22:10

Cieszę się że mms doszedł :)

Vincent waży dziś 168g

PATY$$ka - Wto Maj 10, 2011 18:57

Wszystkiego naj naj naj naj...najlepszego.! :urodziny:
Żyjcie V-alki 100 lat i jeszcze dłużej.! :serduszka:
Żeby Wam się powodziło i żeby wgl było wam dobrze.! :mrgreen:
Dzisiaj kończycie caaały rok, więc najlepsze życzenia dla Verina i jego rodzeństwa od Patrycji, Emra i Ronga.! :D

Verin jak zwykle dzisiaj na wybiegu wszedł mi na szyję, wtulił się i leżał prawie śpiąc ;p
Waży ok.600-700 gram. Dokladnie nie wiem, bo waga sie popsuła;/ Ale jest duży i kochany :mrgreen: :serducho:

A co u reszty.?