Mioty urodzone - rok 2010 - Q-uleczki Emerald Moon
baradwys - Wto Lut 23, 2010 22:59
hehehe i znów coraz większe szanse mam na małego Elviska
mrófka - Wto Lut 23, 2010 23:13
a co to jest to GMR? bo ja coś nie rozumiem tego skrótu i ni w ząb go rozgryźć nie mogę..
Shy_Lady, ja tam się nie czepiam broń boże wręcz jestem z tego powodu wniebowzięta
baradwys - Wto Lut 23, 2010 23:16
wpisz w wyszukiwarce Ona nie gryzie
Oli - Wto Lut 23, 2010 23:17
GMR = get more rats, modyfikacje to GMF (get more fuzz) itp.
mrófka - Wto Lut 23, 2010 23:23
Oli, dziękuję za objaśnienie
już wiem czemu mi się ten skrót tak spodobał - wygląda na to, że ja to mam
madzial13 - Wto Lut 23, 2010 23:49
Tak czytam ten temat i muszę Ci eLka powiedzieć, że ja miałam mega szczęście, że dostałam od Ciebie silvera rexa . Jakoś wtedy nie było tylu chętnych
Rodzynka - Śro Lut 24, 2010 00:31
A ja niecierpliwie czekam aż chociaż jedna osoba się rozmyśli a wezmę szczura nawet zielonego w kropki bordo byle był dumbo i była to samiczka .
Bel - Śro Lut 24, 2010 00:42
Rodzynka, coś mi się widzi,że niestety zostanie ci sam kolor zielony w kropki bordo ale bez uszu i bez szczura bo na samiczki się rzucili jak na świeże bułeczki...
Rodzynka - Śro Lut 24, 2010 10:24
Ale nie wszystkie osoby z listy wypowiadają się w tym temacie, liczę na nie Poza tym L. napisała, że "możliwe", że weźmie szczura a nie, że zostawia sobie jednego. Mnie urządza chociaż jedna rezygnacja i śliczny zwykły agutek
I dziwi mnie to, że winnej hodowli jestem piąta i rezerwowa a tu nie dostałam nawet odpowiedzi "cv wpłynęło, ale jesteś 8 na liście więc może być ciężko" ani wcześniej w temacie nie była lista ujawniona a tak to bym szukała już sobie ciurka po innych hodowlach. No i jak Zobaczyłam, że jest 7 dziewcząt, myśląc, że jestem na normalnej liście to już świętowałam a tu taki klops .
cytryn007 - Śro Lut 24, 2010 10:32
Rodzynka napisał/a: | cv wpłynęło, ale jesteś 8 na liście |
Rodzynka napisał/a: | No i jak Zobaczyłam, że jest 7 dziewcząt, myśląc, że jestem na normalnej liście to już świętowałam a tu taki klops . |
nie kumam coś, co świetowałąs skoro podano Ci, że jesteś 8, a potem urodziło się 7 dziewuch, szczury nie rozmanażają się przez podział
Rodzynka - Śro Lut 24, 2010 10:36
Właśnie nikt mi nie podał, że jestem 8 A myślę, że skoro byłam tak daleko jeszcze przed ich urodzeniem uczciwie byłoby coś o tym napomknąć a nie milczeć Czytaj co napisałam !
baradwys - Śro Lut 24, 2010 10:39
ja chyba jednak załapię się na mojego Elvisa juniora
marlena85 - Śro Lut 24, 2010 10:44
Shy_Lady, Elvis to tak niezbyt na Q a tak na serio to fajnie, że juniorek Ci się szykuje
L. - Śro Lut 24, 2010 10:48
Rodzynka, Nie mam obowiązku podawania publicznie kto jest który na liście, bo nie każdy chce aby go publicznie wypisywać - są różne powody.
Rodzynka napisał/a: | I dziwi mnie to, że winnej hodowli jestem piąta i rezerwowa a tu nie dostałam nawet odpowiedzi "cv wpłynęło, ale jesteś 8 na liście więc może być ciężko" |
Bo może inna hodowla miała mniej chętnych niż moja? Wiesz, że niektóre osoby były już zapisane w grudniu, a nawet od razu po ogłoszeniu miotu. To nie moja wina. Po prostu zasada kto pierwszy ten lepszy.
Wysłałam Ci mejla z potwierdzeniem. Nie moją winą jest też to, że myślałaś na samym początku, iż wysłanie CV jest jednoznaczne z rezerwacją, ale sądziłam, że heniok już ci wszystkie zasady wytłumaczył.
Poza tym ja wiem, że ta linia jest płodna i spodziewałam się takiej ilości maluszków. Więc 7 osób na jedną płeć to dla mnie minimum. Tym bardziej, że brałam pod uwagę to, iż część chętnych się wykruszy. A tu tacy wyjątkowi ludzie, że na razie nikt nie drgnął Jak w żadnym miocie
Przepraszam jeśli byłam nie miła, ale jeśli miałaś o to pretensje mogłaś napisać do mnie na PW. A mnie krew zalewa, gdy takie rzeczy roztrząsa się publicznie. I gdy ktoś napisze na forum, jestem zmuszona odpowiedzieć na forum.
Zobaczymy jak to będzie, bo możliwe, że ktoś zrezygnuje, bo nie będzie dla niego takiego szczura jakby chciał . Ale powyżej opisałam jak wygląda sytuacja.
A bellieve mogła się powstrzymać od komentarza.
baradwys - Śro Lut 24, 2010 10:49
bo to Qpidyn Off-Topic: | niektórzy nawet się zapisywali przed ogłoszeniem miotu |
|
|
|