To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2009 - Miot kontr. I of Anahata - rezerwacje s. 5

Nakasha - Pon Lis 02, 2009 16:29

Przeryliśmy ze Zbyszkiem całe mieszkanie, nie ma jej............ :( :( :( :( :(

Mam zdjęcia maluszków... nie miałam siły wcześniej ich wrzucać, sytuacja z Issy mocno mnie dobija.

Fotki będą wieczorem... bez mojej najmniejszej kruszynki. ;(

zuuzuushii - Pon Lis 02, 2009 16:53

Tak sobie myślałam, czy rzeczywiście przypadkiem któryś z Twoich kotów nie mógł jednak się nią zainteresować. Ale raczej byłyby wtedy ślady, jak znam koty, to one nie pożerają od razu tego co upolują... Nawet kotka moich rodziców, która pół roku żyła półdziko na stadninie i jadła myszy, kiedy upolowała u nas w rodzinnym domu mysz czy raz przypadkiem myszoskoczka ciało zostawiła nietknięte...

Więc pozostaje ciągle nadzieja...

Anonymous - Pon Lis 02, 2009 17:18

Nakasha, :glaszcze: ja mam jeszcze iskierke nadziei... :(
susurrement - Pon Lis 02, 2009 23:22

mi już została tylko pustka.. nie ma nadziei..
Nakasha - Wto Lis 03, 2009 11:12

Fotki z przedwczoraj.

Niektóre maluchy mają ślady krwi - to Iva skaleczyła się w pazurek i tak biegała po kanapie, krwawiąc na rodzeństwo :roll: . Ale nic jej się nie stało, łapka jest już zagojona. ;)

Isleen:

Imala:

Infinity:

Isilya:

Irulana:

Ice:

Iva:

Imhotep:

Imbir:

Ian:

Indian Jones:

Ignite:

Iden:

wuwuna - Wto Lis 03, 2009 11:19

ależ z nich pięknoty, jejciu nawet nie wiem, które najbardziej mnie chwyciło za serducho :serducho: :serducho:
Anonymous - Wto Lis 03, 2009 11:22

Imbiiir :serducho: moje piękności, niach, zaraz ustawię świeżutką fotę na tapetę :mrgreen:

a w ogóle, Ice i Ian mają uchi nieziemskie :serducho: :serducho:

Nakasha - Wto Lis 03, 2009 11:44

Zabrakło kilku zdjęć Isleen i zdjęć Imali, ale już wrzuciłam. ;)

wuwuna, Iva rzecz jasna :D

mataforgana, tak, mają :)

susurrement - Wto Lis 03, 2009 12:22

okropnie Wam zazdroszczę.. :(
quagmire - Wto Lis 03, 2009 12:25

susurrement, tak strasznie mi przykro :glaszcze:
Bulletproof - Wto Lis 03, 2009 12:36

susurrement, przykro mi :( Strasznie mi szkoda tej drobinki - tak dzielnie walczyła i dawała sobie radę. Trochę okrutne to, że jej nie ma i dziwne. Współczuję :glaszcze: Trzymaj się :glaszcze:

Isleen :serducho: wygląda jak drobna sierotka - Marysia w porównaniu z siostrami :wink: :P , ale może mi się wydaje :wink: (szczególnie czarnulki takie grubiutkie się wydają :) )
Piękne są wszystkie :serducho:

Nakasha - Wto Lis 03, 2009 12:41

susurrement, strasznie mi przykro :( Kolejny maluszek, któy odszedł zupełnie bezsensownie i tragicznie... :cry:

Bulletproof, Isleen jest spokojna i uległa na tle rodzeństwa.

Z zachowania wyróżniają się: Indiana Jones, Imbir i czarnulki. Mają motorki w tyłkach i niezaspokojoną ciekawość.

susurrement - Wto Lis 03, 2009 13:18

dołączyła do mojej Carmen.. :(

http://s791.photobucket.c...nt=DSC_4016.jpg
ah.. cudowny maluszek.. :serducho:
śliczne te Wasze kruszynki.. oby się zdrowo chowały!

Nakasha - Wto Lis 03, 2009 16:25

Informacja dla domków!

14 listopada będę w Warszawie, to jest w sobotę. Wtedy można osobiście odebrać maluszki. Osoby, które będą je odbierać osobiście na miejscu podpiszą ze mną umowę [proszę nie zapomnieć o kserze dowodu osobistego!] i dostaną metryki. Muszą mieć własny transporter dla maluszków.

14 listopada będę też wysyłać maluszki konduktorką do innych miast. Domki dostaną metryki w przesyłce, ze szczurem.

Wszystkim, którzy nie zadeklarowali osobistego odbioru wysyłam dzisiaj umowy - należy uzupełnić brakujące dane, załączyć ksero dowodu oraz oparafować każdą stronę umowy i ją podpisać. ;)

Umowy mają do mnie dojść do 13 listopada. ;) macie na to 10 dni, to wystarczy aż nadto. ;)

Nakota - Wto Lis 03, 2009 17:07

susurrement, przykro mi. Mała miała tyle życia przed sobą... :glaszcze:

http://s791.photobucket.c...nt=DSC_3950.jpg - moje śliczności :serducho: :zakochany: