Mioty urodzone - rok 2009 - Miot R Emerald Moon - rezerwacje str. 7!
scorpio80 - Sob Wrz 12, 2009 19:35
buuuu spóźniłam sie Roosa już zarezerwowana a tak mnie urzekł ten mały krecik bu bu bu
heniok - Sob Wrz 12, 2009 19:52
RIO – najukochańszy samczyk, mój ulubieniec z nim będzie się najtrudniej rozstać, miziak totalny, waży 41g.
L. - Sob Wrz 12, 2009 22:15
bo heniok za słabo się ogłasza
Anonymous - Sob Wrz 12, 2009 22:30
heniok, możesz napisać kto zarezerwował jakiego szczurka? Myślę, że większość ludzi nie ma pojęcia które są wolne, a które nie.
L. - Sob Wrz 12, 2009 22:34
Viss, http://forum.szczury.biz/...er=asc&start=90
tutaj jest rozpiska, ale jakbym nie przeglądała tematu na bieżąco to nawet bym nie wiedziała.
heniuś, jest coś takiego jak edycja pierwszego postu i zmiana nazyw tematu
zedytuj proszę i dopisz: s. 7?? rezerwacje
Oli - Sob Wrz 12, 2009 22:36
Viss, aktualizacja jest na str. 7 - warto by było wpisać to w tytule
[ Dodano: Sob Wrz 12, 2009 23:37 ]
L. napisał/a: | ale jakbym nie przeglądała tematu na bierząco to nawet bym nie wiedziała. | widać, że nie czytacie dokładnie postów heniokowych - w poście na str 7 jak heniok wrzucał indywidualne foty to napisał też, że ten post będzie aktualizował odnośnie rezerwacji.
wuwuna - Sob Wrz 12, 2009 22:56
Heniok ej no weź no się tak nie staraj, bo normalnie się zapisze do ciebie na jakiś miot, ogona mięć od takiego hodowcy to sama przyjemność
Osobiście mnie zauroczyła mała czarna.
L. - Sob Wrz 12, 2009 23:06
Off-Topic: | Oli, chodzi mi o to, że jakbym nie czytała tematu strona po stronie, przecież go codziennie od nowa nie czytam |
quagmire - Sob Wrz 12, 2009 23:48
heniok napisał/a: | RIO – najukochańszy samczyk, mój ulubieniec z nim będzie się najtrudniej rozstać, miziak totalny, waży 41g. |
Ale rozstaniesz się, co?
Moje małe kochane miziaste słoneczko
Powiedz mu proszę, że kocham i czekam
Ps. sachma gratuluję
apsik - Nie Wrz 13, 2009 08:11
Moja maluszka jest przeurocza , już nie mogę się doczekać kiedy do mnie dotrze i dotknę jej futerka i wymiziam
heniok - Pon Wrz 14, 2009 08:20
L. napisał/a: | heniuś, jest coś takiego jak edycja pierwszego postu i zmiana nazyw tematu
zedytuj proszę i dopisz: s. 7?? rezerwacje |
Wiem, tylko że temat zakładała na moją prośbę Wunia bo nie miałem dostępu do netu i niestety nie mam takiej możliwości, a Wuni nie było teraz jakiś czas ...
Informacja dla domków do których trafią rexiki - są to sheepraty, które aktualnie wyłysiały, nowe futro powinno im odrosnąć w ciągu 2 miesięcy, przy zmianie na dorosłą sierść ,jest to zjawisko które przechodzą raz w życiu i proszę się nie przejmować i nie dziwić jeśli dotrą niecałkowicie owłosione
Anonymous - Pon Wrz 14, 2009 08:21
heniok napisał/a: | L. napisał/a: | heniuś, jest coś takiego jak edycja pierwszego postu i zmiana nazyw tematu
zedytuj proszę i dopisz: s. 7?? rezerwacje |
Wiem, tylko że temat zakładała na moją prośbę Wunia bo nie miałem dostępu do netu i niestety nie mam takiej możliwości, a Wuni nie było teraz jakiś czas ... |
Już zrobione
luiza - Pon Wrz 14, 2009 09:03
No to ja zadam głupie pytanie Ciocia Karina chciałaby mieć fotki dziewczyn od małego Czy jest przewidziana jakaś płytka z fotkami z dzieciństwa? A jeśli nie to czy Ja mogłabym skopiować je na płytkę dla Kariny?
Pozd.Lui
Oli - Pon Wrz 14, 2009 09:42
heniok napisał/a: | nowe futro powinno im odrosnąć w ciągu 2 miesięcy | ? chyba dwóch tygodni
wuwuna - Pon Wrz 14, 2009 09:46
Oli napisał/a: | chyba dwóch tygodni | Heniokowi chodziło, że do dwóch miesięcy szczuraków nie powinno być śladu po przerzedzeniach
|
|
|