Wystawy szczurów rodowodowych - Wystawa Szczurów - Wrocław 2009
Oli - Czw Sie 27, 2009 21:56
no, te rękawiczki mi dzisiaj uratowały palec
L. - Czw Sie 27, 2009 22:10
a ja w rękach i mocno trzymam.
moich lasek nie kąpałam, nie mam siły a nie śmierdzą.
ogony umyje u Azi, albo po prostu przejadę mokrymi ściereczkami.
Naixinka - Czw Sie 27, 2009 22:34
Ehh gdyby mój luby wrócił wcześniej to może dałabym radę podjechać pod Iglicę z moimi pannami i byście mi pomogły ustalić ich umaszczenie. Ale niestety nie wiem o której luby wróci, a muszę po niego wyjechać, sama pod Halę nie pojadę bo zwyczajnie nie trafię, a tłuc się tramwajem z maluchami nie chcę, a taka okazja... Może się uda...
wuwuna - Czw Sie 27, 2009 22:50
A Dżyliki ma rujkę niedotykajkę i za pewne będzie miała taką przez wszystkie dni. Azi już ci współczuję i przepraszam nie chciałam
Oli - Czw Sie 27, 2009 23:32
biorąc pod uwagę, że moich 6 chłopa będzie z waszymi (eLka, wunia, Azi) babkami w jednym mieszkaniu to może być więcej rujek...
wuwuna - Czw Sie 27, 2009 23:40
moje panny są twarde, nie dadzą się nie licząc tej paskudy Dżylki...
Anonymous - Czw Sie 27, 2009 23:52
Ide spac, do jutra
Aha, we Wroclawiu bede jednak przed 14, jak by cos ktos chcial
Azi - Pią Sie 28, 2009 06:45
Oli, u mnie już Bumerang siedzi, więc się do samczego zapachu chyba przyzwyczaiły... a Dżyliki... może ją zmotywuje jak jej powiesz, że gdy będzie niegrzeczna, to ciachnę punkty za zachowanie?
Anonymous - Pią Sie 28, 2009 08:33
Off-Topic: | Ale wam zazdroszczę! |
madzial13 - Pią Sie 28, 2009 08:37
Viss, Off-Topic: | czytając te zwierzenia o pogryzionych palcach i złych humorach, to może powinnaś odetchnąć z ulgą, że Twoje palce nie będą w tym brały udziału | A tak na serio, fotoreportaż dostaniesz, już się bateria w aparacie ładuje
zalbi - Pią Sie 28, 2009 09:05
Azi, a u mnie w temacie dupa, nie mam potwierdzenia przelewu a nie mam jakwydrukowac bo jestesmy juz we wrocawiu.
moge zrobic zdjecie komorka? z monitora pc?
o bede do Ciebie dzwonic i sie pytac co i jak =P
nie mam na tej klawiaturze polskich znakow
to jak to w koncu z tym dzisiejszym dniem? o 17.30 pod ta iglica?
L. - Pią Sie 28, 2009 09:39
Oli, jeszcze moich dwóch ;d Elwe i Elektron
Anouk - Pią Sie 28, 2009 10:56
To już pewne: jutro nawiedzi Was na chwilę zapalony szczurzy fotograf, czyli ja
Oczywiście jak wrócę, to ładnie je zgram i dam do oglądania
Cieszę się jak głupia Ciekawe, czy rozpoznacie mnie, taki kurdupel z aparatem na szyi, jak coś
Devona - Pią Sie 28, 2009 14:18
Ja też przyjeżdżam i będę robić zdjęcia, specjalnie ładuję akumulatorki .
serika - Pią Sie 28, 2009 14:23
Ja jutro niestety nie mogę przyjść ze względu na fakt iż bezczelnie i perfidnie obchodzę urodzinki (które co prawda tak naprawdę będą dopiero w środę ale mój luby zaplanował mi "niespodziankę" odpowiednio wcześniej ). Zajrzę w niedzielę.
|
|
|