Wystawy szczurów rodowodowych - Wystawa w Olsztynie 15-16 sierpnia br.
Oli - Pon Sie 17, 2009 21:55
"Eeee i znowu dostałam nagrodę." "Kochanie nie martw się, sprzedamy na allegro."
aghrrrrr nic więcej nie dodam
L. - Pon Sie 17, 2009 23:11
Oli, ty się tak nie napalaj ;d on już zajęty niestety , chyba, że lubisz trójkąciki
Oli - Pon Sie 17, 2009 23:23
L. napisał/a: | Oli, ty się tak nie napalaj ;d on już zajęty niestety , chyba, że lubisz trójkąciki | kobieto, młodość przez Ciebie przemawia - czasem wystarczy powzdychać i napawać się widokiem.
{VeTeR} - Wto Sie 18, 2009 07:44
Oli,
yyy ten to ja juz moze pojde, zelazko zostawilem wlaczone, wziuuumMM
Badoha - Wto Sie 18, 2009 07:55
{VeTeR}, a gdzie filmik?
{VeTeR} - Wto Sie 18, 2009 08:18
musze go przyciac i skompresowac bo zajmuje 270MB, a narazie nie mialem czasu
Anonymous - Wto Sie 18, 2009 08:52
A kiedy będą zdjęcia z rozdania nagród? Madzial, ty chyba robiłaś zdjecia?
Layla - Wto Sie 18, 2009 10:19
Ooo, i nezulinka jest!! I L. jaka boska! I szczury, i wy!
vedzion - Wto Sie 18, 2009 10:57
Wystawa była wspaniała!!!! Cieszę się, że mogłam w niej uczestniczyć z moimi Szczurkami. Oczywiście cieszę się z nagród i jestem dumna, że moi Szczurkowie je wygrali. Nagrody stoją już na honorowym miejscu.
Poza tym wspaniale było poznać Was wszystkich i Wasze Szczurki. Wszystkim gratuluję wygranych. Panie sędziujące miały trudne zadanie, bo wszystkie Szczurki były tak piękne, że wybór był porażająco trudny. Ja najchętniej przyznałabym nagrody wszystkim
Dziękuję Wam za miłą atmosferę i świetną zabawę.
L. , wspaniała organizacja!!!
Zdjęcia, które już obejrzałam też świetne!!! Jednym słowem, DZIĘKI !!!
Moi Szczurkowie byli strasznie zmęczeni wystawą i drogą powrotną, ale jak trafili z powrotem do swojego lokum, to nabrali wigoru i biegali po pokoju prawie do rana, bawiąc się i popiskując. Jedynie Kiwak, czyli Else, który nie dostał nagrody był taki trochę przygaszony i położył się niechętny wszelkim zabawom. Doszliśmy z Kubą do wniosku, że przeżywa brak nagrody, bo pozostali Szczurkowie świętują. Ale po jakimś czasie nawet Kiwak się ożywił i dołączył do zabawy.
L. - Wto Sie 18, 2009 11:10
vedzion, cieszę się niesamowicie
nawet nie wiesz jak cudownie było zobaczyć swoich wnuków! i to takich wieeeelkich
Badoha - Wto Sie 18, 2009 11:31
Super jest to, że w jednym miejscu można spotkać tyle pozytywnie zakręconych osób Dla mnie to jeden z cudowniejszych weekndów - bylo na prawdę super.
Dziekuję wszystkim
Anonymous - Wto Sie 18, 2009 11:58
Vedzionka, jakie ty masz bydlaki i piękne w dodatku Byłyśmy jurorsko pod wrażeniem twoich misiów, obłędne miziaki.
Badoha - Wto Sie 18, 2009 12:01
Viss napisał/a: | Byłyśmy jurorsko pod wrażeniem twoich misiów, obłędne miziaki. | Jak zobaczyłam te piękne misi to prawie padłam z zachwytu
vedzion - Wto Sie 18, 2009 12:07
Dziękuję!!! Faktycznie moi Panowie wyrośli jak na drożdżach, a do tego przystulasy z nich ogromniaste. Na wystawie sześć osób - widzów, zapytało mnie, "Czy to też są Szczury'? L. powiedziała, żeby przy następnym takim pytaniu powiedzieć, że to Szynszyle
Badoha, zgadzam się, że to był super weekend. A pozytywne zakręcenie wszystkich Szczuromaniaków jest obłędne. Fajnie zobaczyć na własne oczy, że tyle osób czuje to samo i tak kocha Szczurki, że życia bez nich nie widzą. Widać też, że wszystkie Szczurki są szczęśliwe i ukochane i wymiziane na maksa.
[ Dodano: Wto Sie 18, 2009 13:26 ]
A na dokładkę, zdjęcie Kiwania na nowej podusi...
[ Dodano: Wto Sie 18, 2009 13:27 ]
P.S Zdjęcie miało mieć inny format, ale jak zwykle coś pokręciłam i wyszło, jak wyszło...
Może teraz będzie lepiej...
Anonymous - Wto Sie 18, 2009 12:36
http://forum.szczury.biz/..._1small_177.jpg boszzzzzzzzzz Poduszkowiec...
|
|
|