To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - "El" Emerald Moon - 3 urodziny :)

Oli - Pon Sie 11, 2008 00:33

Off-Topic:
:shock: Mona, jak możesz robić aż TAKIE błędy ortograficzne... :shock:

vedzion - Pon Sie 11, 2008 08:16

Fakt, błędy zabawne, ale to nie portal polonistyczny. A na allegro, ostatnio ktoś sprzedawał " szczÓrki" :shock: , więc wszystko jest możliwe... :wink: :wink:

[ Komentarz dodany przez: Layla: Pon Sie 11, 2008 10:00 ]
Mimo to w regulaminie stoi jak byk, żeby szanować język polski. Za orty można dostać ostrzeżenie.

No toż ja, jako tłumacz, staram się ich unikać i szanować ojczysty język, a mój komentarz, był jedynie ironicznym uśmieszkiem... Nie chciałam urazić nikogo, a regulamin, rzecz ważna, więc przepraszam za ironię. :oops: :oops:
... i za odbieganie od tematu... :oops: :oops:

magnes - Pon Sie 11, 2008 08:30

M9 :slinisie: on jest poprostu cudny :serducho: :slinisie: gdzie on ma tą łatke?
Anonymous - Pon Sie 11, 2008 08:40

Ukradnę wszystkie barebacki!! No ukradnę. I te jedwabistości platynowe ;( Specjalnie tu nie wchodzę, pilnuje sie.. :]
L. kciukam za maluszki i jeszcze raz gratuluję Elek. :serducho:

vedzion - Pon Sie 11, 2008 10:47

Moimi klusiowymi faworytami są : 1M, 3M, 4M, 6M i 7M. A z dziewcząt, to F2 i F4.

Poza tym, wszystkie klusie są przesłodkie. Nie mogę się doczekać chwili, gdy otworzą oczy i zobaczą, jakie piękne mają rodzeństwo, mamusię i na własne oczy zobaczą swoją troskliwą babcię! :mrgreen: :mrgreen:

magnes - Pon Sie 11, 2008 11:18

Viss, to ukradnijmy razem :D co Ty na to? :D Ktoś chce sie jeszcze przyłączyć? :hyhy:
wuwuna - Pon Sie 11, 2008 11:22

Magnes napisał/a:
Ktoś chce sie jeszcze przyłączyć?
ja się powstrzymam,mimo,że choruje na GMR :lol:
kateratina - Pon Sie 11, 2008 11:33

oszalałam! M4, jezuuuuniu. :serducho:
L. - Pon Sie 11, 2008 11:35

Nie oddam! 8) nie, nie, nie :twisted:
A jak ktoś podczas wystawy w Ols do mnie wpadnie to będzie rewizja osobista :]

Mona - Pon Sie 11, 2008 11:47

Off-Topic:
Przepraszam was bardzo za te ortograficzne kwiatki :oops: ciężki dzień ;)

Nie odbiegając od tematu to wszystkie maleństwa są wspaniałe :serducho:

L. - Pon Sie 11, 2008 12:01

Magnes, na karku ;] na zdjęciu nawet widać :) tylko ta łatka jest tak jak bareback beżowawa. :wink:

A czemu nikt się nie zachwyca Gruubaskiem ;( ;( mój mały wielorybek :falover:

vedzion - Pon Sie 11, 2008 12:04

Ja się zachwycam wszystkimi!!! Grubaskiem też!!! L., myślę, że wszyscy podziwiają wszystkie maluchy, a grubaska też już kochają!!! :glaszcze:
Anonymous - Pon Sie 11, 2008 12:06

Cytat:
Viss, to ukradnijmy razem :D co Ty na to? :D
A sio! Jak już będę kradła to tylko dla siebie i nikomu nie oddam! :oops: :oops: :lol:

L. napisał/a:
A czemu nikt się nie zachwyca Gruubaskiem ;( ;( mój mały wielorybek :falover:
mister Grubba(s) jest barebackiem, wiec nie marudź tylko pilnuj. :P
vedzion - Pon Sie 11, 2008 12:15

Po dokonaniu dodatkowych oględzin grubaska " w powiększeniu", stwierdzam : Fałdki są słodziutkie!
Czy to, że jest taki grubiutki oznacza, że jest silniejszy i bardziej pcha się do karmienia? To może być prognozą, że wyrośnie z niego spory klusio. Tak było z moim psiakiem. Też był taki "podtuczony" i teraz jest spoooryyy. Może z tym szczurciem też tak będzie.

Jejku, już się nie mogę doczekać wystawy i możliwości zobaczenia maluchów na własne oczy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

L. - Pon Sie 11, 2008 14:21

vedzion napisał/a:
oznacza, że jest silniejszy i bardziej pcha się do karmienia?

nie wiem :P wszystkie się pchają do cyca :-P
ale skoro ma fałdki to widocznie najlepiej mu to wychodzi :mrgreen:

A z tą taką 'duużością' to różnie może być. :wink:
Zapewne większość tych kluch, które teraz są mniejsze wyrówna z tymi większymi jak przejdą na suche :) Wtedy każdy będzie mógł się pchać do miski kiedy chce i ile chce, bo dla każdego starczy miejsca. Dodatkowo będzie mógł jeszcze trochę pociągnąć z cyca, gdy inni nie patrzą :] (przynajmniej ja bym tak robiła :mrgreen: )

A ja mam dla Was wieczornego słłłłłiittt suprajsa. :serducho: