Mioty urodzone - rok 2008 - "El" Emerald Moon - 3 urodziny :)
Oli - Pon Sie 11, 2008 00:33
Off-Topic: | Mona, jak możesz robić aż TAKIE błędy ortograficzne... |
vedzion - Pon Sie 11, 2008 08:16
Fakt, błędy zabawne, ale to nie portal polonistyczny. A na allegro, ostatnio ktoś sprzedawał " szczÓrki" , więc wszystko jest możliwe...
[ Komentarz dodany przez: Layla: Pon Sie 11, 2008 10:00 ]
Mimo to w regulaminie stoi jak byk, żeby szanować język polski. Za orty można dostać ostrzeżenie.
No toż ja, jako tłumacz, staram się ich unikać i szanować ojczysty język, a mój komentarz, był jedynie ironicznym uśmieszkiem... Nie chciałam urazić nikogo, a regulamin, rzecz ważna, więc przepraszam za ironię.
... i za odbieganie od tematu...
magnes - Pon Sie 11, 2008 08:30
M9 on jest poprostu cudny gdzie on ma tą łatke?
Anonymous - Pon Sie 11, 2008 08:40
Ukradnę wszystkie barebacki!! No ukradnę. I te jedwabistości platynowe Specjalnie tu nie wchodzę, pilnuje sie..
L. kciukam za maluszki i jeszcze raz gratuluję Elek.
vedzion - Pon Sie 11, 2008 10:47
Moimi klusiowymi faworytami są : 1M, 3M, 4M, 6M i 7M. A z dziewcząt, to F2 i F4.
Poza tym, wszystkie klusie są przesłodkie. Nie mogę się doczekać chwili, gdy otworzą oczy i zobaczą, jakie piękne mają rodzeństwo, mamusię i na własne oczy zobaczą swoją troskliwą babcię!
magnes - Pon Sie 11, 2008 11:18
Viss, to ukradnijmy razem co Ty na to? Ktoś chce sie jeszcze przyłączyć?
wuwuna - Pon Sie 11, 2008 11:22
Magnes napisał/a: | Ktoś chce sie jeszcze przyłączyć? | ja się powstrzymam,mimo,że choruje na GMR
kateratina - Pon Sie 11, 2008 11:33
oszalałam! M4, jezuuuuniu.
L. - Pon Sie 11, 2008 11:35
Nie oddam! nie, nie, nie
A jak ktoś podczas wystawy w Ols do mnie wpadnie to będzie rewizja osobista
Mona - Pon Sie 11, 2008 11:47
Off-Topic: | Przepraszam was bardzo za te ortograficzne kwiatki ciężki dzień |
Nie odbiegając od tematu to wszystkie maleństwa są wspaniałe
L. - Pon Sie 11, 2008 12:01
Magnes, na karku na zdjęciu nawet widać tylko ta łatka jest tak jak bareback beżowawa.
A czemu nikt się nie zachwyca Gruubaskiem mój mały wielorybek
vedzion - Pon Sie 11, 2008 12:04
Ja się zachwycam wszystkimi!!! Grubaskiem też!!! L., myślę, że wszyscy podziwiają wszystkie maluchy, a grubaska też już kochają!!!
Anonymous - Pon Sie 11, 2008 12:06
Cytat: | Viss, to ukradnijmy razem co Ty na to? | A sio! Jak już będę kradła to tylko dla siebie i nikomu nie oddam!
L. napisał/a: | A czemu nikt się nie zachwyca Gruubaskiem mój mały wielorybek | mister Grubba(s) jest barebackiem, wiec nie marudź tylko pilnuj.
vedzion - Pon Sie 11, 2008 12:15
Po dokonaniu dodatkowych oględzin grubaska " w powiększeniu", stwierdzam : Fałdki są słodziutkie!
Czy to, że jest taki grubiutki oznacza, że jest silniejszy i bardziej pcha się do karmienia? To może być prognozą, że wyrośnie z niego spory klusio. Tak było z moim psiakiem. Też był taki "podtuczony" i teraz jest spoooryyy. Może z tym szczurciem też tak będzie.
Jejku, już się nie mogę doczekać wystawy i możliwości zobaczenia maluchów na własne oczy.
L. - Pon Sie 11, 2008 14:21
vedzion napisał/a: | oznacza, że jest silniejszy i bardziej pcha się do karmienia? |
nie wiem wszystkie się pchają do cyca
ale skoro ma fałdki to widocznie najlepiej mu to wychodzi
A z tą taką 'duużością' to różnie może być.
Zapewne większość tych kluch, które teraz są mniejsze wyrówna z tymi większymi jak przejdą na suche Wtedy każdy będzie mógł się pchać do miski kiedy chce i ile chce, bo dla każdego starczy miejsca. Dodatkowo będzie mógł jeszcze trochę pociągnąć z cyca, gdy inni nie patrzą (przynajmniej ja bym tak robiła )
A ja mam dla Was wieczornego słłłłłiittt suprajsa.
|
|
|