Mioty urodzone - rok 2008 - Miot -B- Rattie's Love-DRUGIE URODZINY
wuwuna - Pią Lip 11, 2008 21:44
Justka1 napisał/a: | Ktoras z panien bedzie napewno twoja o ile bedziesz chciala |
tak,tak bardzo chce Justka1 napisał/a: | choc obydwie sa cudne | Tak obydwie,ale jak sie wie ktora to juz cudownie. Justka1 napisał/a: | Na gg juz rozmawialysmy o tym wiec nie miej mi za zle | Jasne,dlaczego bym miała mieć za złe.Po prostu się nie moge doczekać
http://img237.imageshack....braz1357lb5.jpg no cudowny.Savash, ale Ci się men trafił,dasz pomiziac prawda
L. - Pią Lip 11, 2008 21:52
Justka1, jak już ustalisz wszystkim imiona to ślij kartę miotu
Savash - Sob Lip 12, 2008 00:13
oj bedzie mizianie bedzie.. normalnie jedwabne poduszeczki i najdoskonalsze specjaly... oj bede rozpieszczac bede
Justka1 - Nie Lip 13, 2008 13:38
Maluszki jedza juz super,same probuja nawet jedzenia dla mamusi czyli gerberka z dodatkiem kurczaka.Pija wode z poidelka,wspinaja sie.Wczoraj znalazlam kilka maluchow poza klatka,bo byly w klatce ze srednim rozstawem pretow.Zaczely sobie wychodzic wiec natychmiast przelozylam je do mniejszej co prawda ale bezpieczniejszej klatki.
Prawdopodobnie wszystkie,łącznie ze standardami to satiny.Musze sie jeszcze w tej sprawie skonsultowac z mistrzem .
Berber-gacopyrek netoperek,miziak,tulak .
Balaji
Bizzy
Dwa na jednego,to chyba za duzo
Anonymous - Nie Lip 13, 2008 14:04
Słodziaki
wuwuna - Nie Lip 13, 2008 14:24
Doszlam do wniosku,że: za długie czekanie dobre śniadanie
A poki co zanim Justynka sie zdecyduje,to ja swoje zachwyty będe przelewać na Berbera
Bulletproof - Pon Lip 14, 2008 10:18
Śliczne kulki Widzę, że już nieźle dokazują
Justka1 - Pon Lip 14, 2008 14:01
Decyzja co do malej fuzziczki zostala juz podjeta.
Bowda to samiczka nr 2,idzie do wuwuny.
Bayame zostaje u mnie.
Mam nadzieje,ze teraz wszyscy sa zadowoleni.Standardki nie sa satinami.To naturalna rzecz,ze maluchom swieca sie futerka,bo inaczej wszystkie moje standardowe samice w stadzie byly by satinami .Satinami maluchy wszystkie byly by tylko i wylacznie wtedy gdyby obydwoje rodzice byli satinami.
Strasznie zla mama Biafra
Ciocia Hannia zerka na dzieci,czy sa grzeczne
2 łysych i jeden maly dywanik udeptany
Anonymous - Pon Lip 14, 2008 14:05
Strasznie zła mama Biafra wygląda na BARDZO WŚCIEKŁĄ
wuwuna - Pon Lip 14, 2008 14:24
Justka1 napisał/a: | Bowda to samiczka nr 2,idzie do wuwuny. | Moja
Justka1,
nutaka - Pon Lip 14, 2008 15:09
jejj wuwuna, zazdraszczam;p
kolejny szczur do ukradnięcia
Justka1 - Pon Lip 14, 2008 16:16
Ren napisał/a: | Strasznie zła mama Biafra wygląda na BARDZO WŚCIEKŁĄ |
Tak,bo to prawda.Byla przeokrutnie wsciekla i czasem sie tak wscieka.Jak wkladam ja do woliery obok jej dzieci do innych samic,to po jakims czasie-ok 1godz-kilku godz. przypomina sie gryzieniem krat,ze ona chce do dzieci.A jeszcze bardziej sie wscieka jak ciocia Hannia biega po podlodze i zaglada do dzieciarni .
Biafrunia jest bardzo dobra mamusia.Jeszcze myje dzieci,karmi mimo,ze gryza ja w cycuchy,bo zabki to oni juz maja spoooore .
Anonymous - Pon Lip 14, 2008 16:43
Justka1, śliczna dzieciarnia.. i ten kolor...
wuwuna - Pon Lip 14, 2008 16:50
Justka1 napisał/a: | Jak wkladam ja do woliery obok jej dzieci do innych samic,to po jakims czasie-ok 1godz-kilku godz. przypomina sie gryzieniem krat,ze ona chce do dzieci. | to bardzo dobrze o niej świadczy.
Justka1,a jakie mają chcarakterki?
Savash - Pon Lip 14, 2008 20:36
Gacopyrek - nietoperek... boszszszszsz już nie mogę się doczekać!
Wuwuna - śliczna panienka
|
|
|