Mioty urodzone - rok 2008 - Miot "M" Rat's Troop - FOTY str.7
sachma - Pią Sty 25, 2008 20:43
dzis tez nie dam rady, fot indywidualnych na pewno nie bedzie, bo nie mam czasu - teraz wazniejsze sa studia niz foty.
Jezi - Sob Sty 26, 2008 15:48
to czekam:)
Semena - Nie Sty 27, 2008 19:17
My mamy juz wszystko przygotowane na przyjęcie "dzieci". Brakuje mi tylko obcinaka no i tunel trzeba kupić, bo chcemy taki z prawdziwego zdarzenia Generalnie nie możemy się doczekac, najchętniej już byśmy wzięli maluchy
sachma - Pon Sty 28, 2008 11:58
maluchy rosna jak na drozdzach juz wiedza ze hamak to nic strasznego tylko miejsce do spania za palce lapia jak szalone, leja sie miedzy soba strasznie mam takie male kangurki w domu jeden zacznie i po chwili wszystkie skacza najwieksze rozrabiaki to rexy agutkowe a najspokojniejszy to Morfeuszek Baby agoutkowe to takie trzy cwaniaki - czesto laza razem i mimo ze udaja ze nie chca psocic to trzeba im przyznac ze jak one zaczna to wszystkie inne leza na pleckach musze przyznac ze mimo ze to juz trzeci miot u mnie, ten jest zupelnie inny - laza stadkami, nie ma jakiegos malca ktory szczegolnie odstaje w psotach, bo nawet morfeusz psoci, mimo ze w porownaniu do miotu jest spokojny, to w porownaniu do wczesniejszych miotow jest z niego kawal rozrabiaka
kaszkami sie nie zachwycaja, ale makaronek z jajeczkiem to juz cos zupelnie innego Vani wyglada juz jak cien szczura, mimo ze ciagle ma w misce duzo jedzenia to jest kompletnie wyssana, zapadniete boczki i wiecznie zmeczona mama... zastanawiam sie czy przypadkiem ich szybciej nie odstawic od cyca, bo mamusia karmi je na rzadanie, czasem nawet co 30min.. a jak jeden zacznie ciagnac to wszystkie leca - ostatnio Vani karmila je lezac na plecach - widac jej bylo tylko wystajace tylne lapy - reszta byla szczelnie przykryta dzieciarnia.. jak karmi je na stojaco to juz praktycznie wisi nad ziemia, bo malce ja podnosza no a sutki sa w oplakanym stanie.. powyciagane strasznie - a dzieci maja juz ostre zabki i czasem slychac jej popiskiwania jak karmi..
Dzis malce po raz pierwszy zwiedza pokoj i po raz trzeci spotkaja sie z ciotkami trzymajcie kciuki zeby sie nie pogubily
Semena - Pon Sty 28, 2008 14:02
Ale fajnie! Aż mnie skręca z niecierpliwości! A dasz radę jakieś fotki zrobić?
Mam takie pytanie do Ciebie: co masz jako ściółkę?
A za te palce to łapią tak pieszczotliwie, czy sprawdzają, czy to jadalne?
sachma - Pon Sty 28, 2008 14:23
Semena, sprawdzaja czy jadalne i jesc probuja, pozniej iskaja a pozniej znow zapominaja ze to nie jadalne i probuja czy moze tym razem da rade zjesc ale spokojnie - ciocie je wychowaja juz Morfeusz dostal bure od cioci Bojki ze ja za ogon zlapal i zaczal ciagnac
sciolka - w jednej klatce troty (pino albo chipsi), w drugiej chipsi mains, albo cat's dream.. ale zastanawiam sie nad przerzuceniem sie na jedna, bo widze ze Gaja znow dostaje uczulenia - tylko musze znalezc taka co jej nie uczula, bo jak sie okazuje ten szczury nie jest uczulony tylko na polarki i reczniki papierowe
foty sie wgrywaja na serwer.
Semena - Pon Sty 28, 2008 14:35
To czekam niecierpliwie No i rozumiem, że egzaminy już za Tobą. Zazdroszcze...
sachma - Pon Sty 28, 2008 14:36
No to zaczynamy z fotami
najpierw przyszla mama zastepcza Jezi i ciocia Matrix
Karmienie :
i zmeczona mama :
a teraz rozrabiaki (zbior fot od czwartku do dzis )
fot ze spaceru nie ma bo sa za szybkie zeby je fotografowac na otwartej przestrzeni
[ Dodano: Pon Sty 28, 2008 14:38 ]
przede mna jeszcze 4 egzaminy jutro, po jutrze, 05 i 07 po prostu zrobilam sobie mala przerwe ale juz niestety musze wracac do nauki...
[ Dodano: Pon Sty 28, 2008 14:43 ]
a i jeszcze naskarżę kto nie chciał wyjść z klatki, tylko wolał spac w polarkach? no kto? Milo i Malicia! dwa lenie przebrzydle
babyduck - Pon Sty 28, 2008 15:29
Ojej, biedna mama, tyle ryjków na raz http://www.fotosik.pl/pok...9bace62fec.html
Semena - Pon Sty 28, 2008 15:31
Ojoj! Słodziaki Widzę, że Mefisto i Mars unikają paparazzich, kapryśne moje gwiazdy
nezu - Pon Sty 28, 2008 15:32
Ja mam takie widoki z 11stoma...
I też mi potwornie żal mamusi...
Śliczne kluchy!
sachma - Pon Sty 28, 2008 16:31
maluchy zajadaja sie kolba kokosowo - rozana vitapolu jeszcze zadnej nie jadly z taka checia po kilku godzinach nie ma juz polowy
Jezi - Pon Sty 28, 2008 16:54
fakt faktem Vani spod maluchów prawie nie widać Oo
Dory - Pon Sty 28, 2008 18:18
Milo chyba dobasuje się do grubasów
mc - Pon Sty 28, 2008 19:07
czy są jeszcze jakies 'wolne' maluchy?!
|
|
|