Wystawy szczurów rodowodowych - Wystawa szczurów rasowych w Gdańsku
marhef - Pon Lip 23, 2007 17:09
Czyli o ile się nie mylę, to były takie podkategorie najlepsza/najlepszy gdzie był tylko jeden szczur?
Maria - Pon Lip 23, 2007 18:10
Bardzo mi się podobało. Piękne szczury, dużo ludzi patrzyli i pytali o nich. Gratuluję organizatorów! Wiem że dalej będzie jeszcze lepej. Hodowcy z Rosji powiedziali, że pewnie przyjadą na wystawę we wrześniu.
Kilka zdjęć z wystawy:
Błąd poprawiony Mod. Juni
Cola - Pon Lip 23, 2007 19:45
oo
1 porcja zdjęć
jaką ja mam mine, buahahhahahahha
L. - Pon Lip 23, 2007 19:51
Cola, weś ja nie mówie kto obok ciebie siedzi i wyszedł o wiele paskudniej
Cola - Pon Lip 23, 2007 19:52
L., prawdziwa L. roześmiana
moje włosy!! już nigdy nigdzie bez prostownicy
L. daj zdjęcia swoje!!
L. - Pon Lip 23, 2007 20:04
Cola,
a co do zdjęć: jutro
Cola - Pon Lip 23, 2007 20:07
oj
ostatnie zdjęcie to moja cudowna, spokojna i najsympatyczniejsza Feministka
L., trzymam za słowo
Cygu - Pon Lip 23, 2007 22:12
Kurcze jak mnie natchnie (czytaj znajde w sobie dosc sily by pokonac wrodzone i pielegnowane z uczuciem lenistwo) to moze wrzuce jakies filmiki z calej wystawy ale to jutro jak cos o tym pomysle, dzis jest niesprzyjajace cisnienie
sachma - Pon Lip 23, 2007 22:34
Cygu, na poczatku nie wiedzialam kim jestes - ale jak zobaczylam opis wszystko sie wyjasnilo hehe
Cygu - Pon Lip 23, 2007 22:37
Opis oddaje tylko prawde i fakty Sachma.
Jakby nie patrzec byla to chyba 1 ogolnopolska wystawa szczurkow rasowych right?
No i jakby nie bylo (chociaz ktos wreczal nagrode Ryskowi jak bylem w Biedronce po Redbulla czego kazde z nas potrzebowalo po tej nocy ekhm... ) to nadal Rysiek jest pierwszym w polsce mistrzem w kategori dumbo wsrod samcow
A Lenka... no coz... to byla milosc od pierwszeg wejrzenia (i oznakowania mnie hehe)
Anonymous - Pon Lip 23, 2007 22:47
A w jakiej kategorii startowała Vanilka? Przecież to nie jest szczur rasowy.
Szczurzyska piękne
sachma - Pon Lip 23, 2007 22:50
Viss, jest wpisana do KW - czyli moze brac udzial we wszystkich imprezach zarzad uznal ze bedzie dobrym wzbogaceniem hodowli, a do tego ma znanych przodkow.
brala udzial w kat mlodziezy.
Anonymous - Pon Lip 23, 2007 22:57
sachma napisał/a: | jest wpisana do KW | Aaa, rozumiem.
sachma napisał/a: | zarzad uznal ze bedzie dobrym wzbogaceniem hodowli, a do tego ma znanych przodkow. | Słusznie, całkiem zrozumiał. Piękna jest.
sachma - Wto Lip 24, 2007 11:43
Cytat: | Słusznie, całkiem zrozumiał. Piękna jest. |
nie chodzi o to ze jest piekna ma przodkow ktorzy dozywali 3lat - w wiekszosci umierali kolo 2,5 roku - co w srod czechow moze byc wiekiem trudnym do przebicia i tylko i wylacznie przez swoich przodkow jest wartosciowa bo moglaby byc ogonem do ktorego opisania trzeba wiele slow jakies dumbo blazed odd eye lilack czy co kolwiek innego, gdyby jej atutem byl tylko wyglad nie dostala by zgody na wpis do KW.
Oli - Wto Lip 24, 2007 16:16
http://shsrp.fotosik.pl/albumy/234261.html w galerii wystawy sa juz dwa albumy - mozna ogladac i sie zachwycac.
|
|
|