Mioty urodzone - rok 2007 - Miot "I" Rat`s Troop - ostatnia iskierka zgasła...
toreadorek - Sob Kwi 28, 2007 11:48
Imhotepik najslodszy, tak piekn sciurek. oczywiscie reszta tez slodka, ale to w nim sie zakochalam zazdroszcze wlascicielowi
nezu - Pią Maj 04, 2007 12:23
Wiesci niezbyt mile, ale musze to w koncu napisac.
Wszystkie osoby posiadajace znaczone dziewczynki z miotu I zostaly juz powiadomione, ale napisze to publicznie.
U Irchy objawil sie megacolon. Ircha jest juz za Teczowym Mostkiem...
Irda zostala zbadana pod kątem megacolonu (jeszcze jest u mnie). Cech typowych dla schorzenia na szczescie nie ma. Dziewczyna jest zdrowa.
Niedawno z pannami I byla na badaniach rowniez Nisia.
W razie ewentualnej chęci dalszego rozmnazania tych maluchow, prosilabym o ostroznosc i szukanie partnerow BEZ znaczen co najmniej do 3 pokolenia wstecz. Najlepiej zupelnie niespokrewnionych. Nie wiem, czy to odniesie skutek, ale taka mam cicha nadzieje...
Prosilabym o swieczke dla Irchy..
Nie zasluzyla sobie na taki los.. W tym wypadku nagle i niespodziewanie objawione znaczenia okazaly sie dla niej zgubne...
Dobrze, ze nie dla pozostalych.
Przepraszam...
Nisia - Pią Maj 04, 2007 12:28
nezu napisał/a: | U Irchy objawil sie megacolon. Ircha jest juz za Teczowym Mostkiem... |
Biedactwo... [*]...
Od siebie dodam, że najlepszą metodą sprawdzenia, czy wszystko jest w porządku, jest USG. Zdaniem Jałonickiej RTG daje w zasadzie mizerny obraz, jeśli chodzi o jelita (Kacprzak wspominała, że jesli można tylko zrobić RTG to koniecznie z kontrastem). Na RTG można ewentualnie sprawdzić stan kręgosłupa.
Moje dziewczynki na razie zdrowe, ale brzuszki macać będę regularnie
nezu napisał/a: | Przepraszam... |
Nezu, ale to przecież nie Twoja wina. To natura.
satanka666 - Pią Maj 04, 2007 12:29
[']
Anonymous - Pią Maj 04, 2007 13:19
O jezu. Nie doszła do mnie wiadomość. Boże...
[*]
carol - Pią Maj 04, 2007 13:21
[*]
L. - Pią Maj 04, 2007 13:36
[*] echh..
Naciol - Pią Maj 04, 2007 14:00
Tak jak napisała Nisia, nezuś to nie Twoja wina, to natura...
[']
Biedna...
Oli - Pią Maj 04, 2007 17:06
[*] dla malutkiej...
Nezus nie przepraszaj za nature
Elbereth - Nie Maj 06, 2007 16:44
[']
Anonymous - Nie Maj 06, 2007 17:20
Ehhh, takie jest życie, nic się na to nie poradzi. Ściskam cieplutko nezu, nie zamartwiaj się.
nezu - Czw Cze 21, 2007 20:53
Irdusia.. Ostatnia z Iskiereczek, ktora jeszcze u mnie rezydowala, godzinke temu dojechala do swojego docelowego domku na zawsze.
Ma super, bedzie mieszkac z 3 dziewczynkami, jedna to nawet jej kuzynka (tatus Irdusi to brat mamy tej malej..). I w ogole byloby super gdyby..
No, byla ze mna ponad 3 miesiace..
Przywiazalam sie do niej strasznie, to byl najkochanszy ogon na swiecie i mowie to z czystym sumieniem i sercem.
Odwazna i ciekawska, a zarazem najbardziej miziasta z miziastych, kochana kruszynka, ktora nie mogla sie zdecydowac, czy byc gola, czy ofutrzona i zdecydowala sie na pewien kompromis (wyglada jak mocno omszony fuzz a jest double rexikiem.. ). Chodzi wiec w futrzanych porteczkach i zachwyca ofutrzonym ryjkiem.Ktora, kiedy w odwiedzinach byla sachma, Arwena i jej siostra, zasnela na kolanach siostry Arweny, wyciagnela sie jak dluga i bylo jej baaardzo dobrze (tak dobrze ze az siusiu zrobila... ).
Ktora zwojowala moje serce strasznie. Ktora wraz z wiekiem nabierala oglady i miziastosci. Ktora dogadywala sie z kazda moja samica, choc niektore z nich to naprawde bardzo terytorialne diablice.
I w koncu nadszedl ten dzien, kiedy musialam sie z nia pozegnac..
Ja wiem..swietny domek, fajna sprawa, kolezanki.
I niby ciesze sie ale z tej drugiej strony..
Płaczę..
Niech mnie ktos przytuli...
Oli - Czw Cze 21, 2007 21:23
bardzo bardzo mocno!
L. - Czw Cze 21, 2007 21:28
Nazuś
nezu - Czw Cze 21, 2007 21:47
http://www.fotosik.pl/pok...553fd55e26.html
http://www.fotosik.pl/pok...4df986a0d7.html
Baw sie dobrze w nowym domku, slonko..
|
|