Mioty adoptowane - Hipopotamki z Wrocławia
Entreen - Nie Sty 19, 2014 21:22
Ślicznie
Ale strasznie "niebiesko" wyszły
Ogoniasta - Nie Sty 19, 2014 21:25
ema0505 napisał/a: | :serducho:
Impala - czyżby fanka Supernatural ? |
Oczywiście! Wierna i ubóstwiająca!
Tessa też inspirowana SN
Entreen, chyba wina mojeg aparatu
ema0505 - Nie Sty 19, 2014 21:27
Ogoniasta napisał/a: | Oczywiście! Wierna i ubóstwiająca!
Tessa też inspirowana SN |
To witaj w klubie
mmarcioszka - Nie Sty 19, 2014 21:32
Jakie ładne
Nietoperrr... - Wto Sty 21, 2014 10:55
Hektorek zafundował nam najszybsze łączenie jakie w życiu u nas było - trwało może 5 sekund?? Moje dwa młodziaki powąchały,sprawdziły pod ogonem co i jak,następnie wyiskały i heja do zabawy!
Widać było,jak bardzo brakowało im kompana do wspólnych szaleństw.Moje starsze stado już wiekowe i nie ma ochoty,a ten rozruszał ich w przeciągu kilku sekund do tego stopnia,że teraz są nierozłączni,czy to w klatce,czy na wybiegu i tylko wszystko się trzęsie,gdy szaleją!
DZIĘKUJEMY Entreen za tego wielko-stopego bdździągwulca!
Lian-Czu,Gwizdo i Hektor
Morgana551 - Wto Sty 21, 2014 12:57
Gratulację bezproblemowego łączenia U mnie było bardzo podobnie z Blue (maluszek od Entreen) tyle, że wydało mi się podejrzane, że tak szybko moje łobuzy przyjęły maluszka W ramach ostrożności siedział dwie noce w transporterku.
anka48 - Śro Sty 22, 2014 19:22
Moje pannice są po prostu urocze Nic tylko miziać i miziać Uwielbiają się tulić, włazić do rękawów i tam zasypiać, sama słodycz
Moje hipcie, w drodze do domu
ema0505 - Śro Sty 22, 2014 20:14
U mnie też zadziwiająco szybkie łączenie Ale też się trochę bałam i pierwszą noc spędziły w małej klatce, tak w razie w. Teraz jest wszystko okej. No poza tym, że maluchy czasem terroryzują mi jednego ze starszych szczurów . Coś w stylu "nie chcesz się bawić? To będziemy po Tobie łazić ".
Morgana551 - Śro Sty 22, 2014 22:46
Szczuraski od Entreen zadziwiająco szybko są przyjmowane do stada Mój Blue też się lubi tulić i co chwilę wskakuje na mnie i daje mi buziaki
Entreen - Śro Sty 22, 2014 23:19
To przez szkołę przetrwania, jaką im zgotowałam, puszczałam je z prawie każdym szczurem w mieszkaniu
gooosiaa - Śro Lut 05, 2014 12:27
hejka. z chęcią adoptuje samiczke, poniewaz moja jest bardzo samotna sama w klatce. prosze o kontakt na email malga12@o2.pl
ema0505 - Śro Lut 05, 2014 14:43
gooosiaa, to jest dział z miotami adoptowanymi
Poszukaj wolnych dziewczynek w dziale oddam. Powodzenia w szukaniu, mam nadzieję, że się pochwalisz obecną i przyszłą pociechą .
Entreen - Pią Lut 07, 2014 18:06
Już u co najmniej dwóch maluchów (trzech?) - zarówno z pierwszego, jak i drugiego miotu - wystąpiły infekcje układu moczowego, możliwe jest, że przywlokły to jeszcze ode mnie - także miejcie to na uwadze przy obserwacji swoich pociech.
A ja w końcu muszę zmienić pierwszy post... ale to po sesji...
Morgana551 - Pią Lut 07, 2014 18:53
Entreen - jak się choróbsko objawia?
Entreen - Pią Lut 07, 2014 19:19
Zaczęło się od osowienia, porfirynki, potem napuszenie, brak chęci zabawy i - przede wszystkim - brunatne zabarwienie moczu/krwiomocz.
|
|
|