Grupowe zamówienia z e-sklepów - [Trójmiasto/Olsztyn] Zamówienie karmy Labofeed B
dotsa - Pon Wrz 24, 2012 20:21
taivas napisał/a: | dotsa, a co? Miałam nie wysyłać? |
Wysyłać, jak nabardziej. Tylko chciałam się upewnić czy muszę otwierać nową paczkę karmy, czy też wystarczy mi to, co aktualnie mam do dyspozycji, bo to zależało od tego, kiedy Labofeed dotrze. Chcę go przetestować na moich pannach, dlatego dotychczasowa mieszanka pójdzie w chwilową odstawkę, a lepiej dla mnie żeby karma była w oryginalnych opakowaniach, przynajmniej nie ma dostępu powietrza. Nie wiem czy jasno się wyraziłam, mam nadzieję, że tak.
taivas - Pon Wrz 24, 2012 21:28
Spoko spoko, rozumiem. Paczuszki wyszły dzisiaj, mam nadzieję, że szybko dotrą i szczuraski nie będą musiały zaciskać pasa.
dotsa - Pon Wrz 24, 2012 21:46
Off-Topic: | taivas napisał/a: | szczuraski nie będą musiały zaciskać pasa. |
Akurat im to raczej nie zaszkodzi. Już i tak im ograniczam. |
Myslicielka - Pon Wrz 24, 2012 22:46
taivas napisał/a: | No podałam kody, które mi dałyście, więc powinno być ok. Przyjdzie sms. Aha, trochę mniej jest karmy, jak mówiłam, bo musieliśmy do 5kg zapakować wszystko, żeby przesyłka była ta za 9.50 Ale to nieznaczna różnica, więc spokojnie. |
Za przesyłkę, to ja tam nawet nie widzę, zeby było mniej!
taivas - Pon Wrz 24, 2012 22:53
Myslicielka napisał/a: | taivas napisał/a: | No podałam kody, które mi dałyście, więc powinno być ok. Przyjdzie sms. Aha, trochę mniej jest karmy, jak mówiłam, bo musieliśmy do 5kg zapakować wszystko, żeby przesyłka była ta za 9.50 Ale to nieznaczna różnica, więc spokojnie. |
Za przesyłkę, to ja tam nawet nie widzę, zeby było mniej! |
Chyba nie rozumiem.
Neverestin - Wto Wrz 25, 2012 08:34
Ktoś będzie zamawiał w najbliższym czasie Labofeeda? 1-2kg chętnie przygarnę
Naciol - Wto Wrz 25, 2012 11:22
Ja też bym była chętna
Myslicielka - Wto Wrz 25, 2012 17:41
taivas napisał/a: | Myslicielka napisał/a: | taivas napisał/a: | No podałam kody, które mi dałyście, więc powinno być ok. Przyjdzie sms. Aha, trochę mniej jest karmy, jak mówiłam, bo musieliśmy do 5kg zapakować wszystko, żeby przesyłka była ta za 9.50 Ale to nieznaczna różnica, więc spokojnie. |
Za przesyłkę, to ja tam nawet nie widzę, zeby było mniej! |
Chyba nie rozumiem. |
Bo gadam jak pokręcona
Chodziło mi o to, ze przy tym, dobra duszo, iz zgodzilas sie na wysylke, ja tam pol kilo mniej nawet nie zauwaze
natkapatka - Wto Wrz 25, 2012 19:24
Ja mogę odsprzedać 1 kg lub 2kg, bo moje jakoś nie szaleją za Labo.
taivas - Śro Wrz 26, 2012 20:41
Dziewczyny, czy karma doszła?
Myslicielka - Śro Wrz 26, 2012 20:45
Dziś, pół goziny przed zamknięciem przyszedł mi numer przesyłki i powiadomienie . Więc u mnie tak.
Poszłabym już po nią dziś, to ten sam blok, ale taki burdel mam w pokoju, że wszystko mi się tu pogubiło . Ciuchy do tego przebieram a ja chora i za nic mi się nie chce nic sprzątać. Ale wszystko w porządku poza tym, pójdę jutro
dotsa - Czw Wrz 27, 2012 07:25
Ja jeszcze żadnego powiadomienia nie dostałam. Liczę na to, że dzisiaj takowe otrzymam. A jak nie, to wtedy będę się martwić.
dotsa - Czw Wrz 27, 2012 13:31
Ok, ja już swoją paczkę odebrałam. Serdecznie Ci dziękuję taivas.
Myslicielka - Czw Wrz 27, 2012 23:55
I moja
taivas - Pią Wrz 28, 2012 08:03
Cieszę się wobec tego i życzę smacznego szczuraskom
|
|
|