To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - [Miot] 3 dziewuszki dumbo rex i 6 maleństw dumbo [Warszawa]

Anonymous - Wto Sty 10, 2012 16:38

Przecież pisałem, że to powtórna przygoda (byłaby ale się pomyliliśmy szczęśliwie). Poprzednio zjadła Plamka, tym razem nie wystawiliśmy. Pies nie ruszy jak go grzecznie poproszę. Mamy taką umowę.
A przejścia zabiję deskami, chociaż to nie będzie łatwe, bo dostęp jest utrudniony. Coś wymyślę w każdym razie, bo bym musiał wszystkie szczury w klatce trzymać cały czas, a to słabo trochę.

Ratlee - Wto Sty 10, 2012 16:41

Z chęcią wziąłbym 2 samiczki, gdyby był możliwy jakiś transport do Zielonej Góry. Jeśli są samiczki do wzięcia, mogę zacząć pytac o transport :)
Oli - Wto Sty 10, 2012 16:42

waste napisał/a:
Poprzednio zjadła Plamka, tym razem nie wystawiliśmy.
a widzisz, źle zrozumiałam. :oops:
Anonymous - Wto Sty 10, 2012 16:49

Ratlee, dopiszę cię do listy, ale poproszę o PM.
Oli, nie ma sprawy. Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło.

mma - Wto Sty 10, 2012 16:53

no, powoli zbliża się moment rozstania z maluchami a chłopców nikt nie chce.. przypominam- dwóch pięknych dumbo panów- jeden cały czarny z białym brzuszkiem i biało-czarny husky
Oli - Wto Sty 10, 2012 16:56

mma, jak to nie chce, jak to nie chce?! :evil: :P
Karena - Wto Sty 10, 2012 17:13

ja bym wzięła no ale mam babeczki :P
mma - Wto Sty 10, 2012 17:17

Oli, bardzo dobrze. chłopaki są absolutnie cudowni. w ogóle wszystkie maluchy są cudowne, właśnie śpią koło mnie na grzędzie ^^
Ratlee - Wto Sty 10, 2012 19:55

Wysłałem PW :)
natkapatka - Wto Sty 10, 2012 20:03

jak to chłopaków nikt nie chce, takie przystojniaki....braaaać ale już
Neverestin - Wto Sty 10, 2012 21:09

mma, ja się już ze dwa razy upominałam o czarnego chłopa :P
mma - Wto Sty 10, 2012 21:48

tak tak, pamiętam ^^ . a nie chcesz może dwóch? ładna z nich parka
natkapatka - Wto Sty 10, 2012 22:55

Neverestin, wez dwóch, będzie im razniej :)
Oli - Wto Sty 10, 2012 23:16

natkapatka, wypraszam sobie, jest więcej niż jeden chętny, a właściwie jedna chętna na pana... :] :P i mnie się ten cały czarny pan też marzy, jest tak podobny do mojego już ponad dwuletniego Everka... :serducho: http://s1016.photobucket....t=ciuery113.jpg
Anonymous - Wto Sty 10, 2012 23:37

Kolejna porcja zdjęć
Chyba ostatnia, bo czas adopcji zbliża się wielkimi krokami. Za 2-3 dni panowie idą na swoje (osobna klatka).

PRZYPOMINAM: Osoby zainteresowane proszę o PMki! (oczywiście, te już wysłane mamy na liście) Przeglądanie wszystkich stron wątku będzie bardzo kłopotliwe, dlatego będą brane pod uwagę tylko osoby, które zadeklarowały chęć adopcji w PMce. Proszę także o wyrozumiałość osób, które nie zostaną szczęśliwymi właścicielami nowych pociech. Po prostu zainteresowanie przerosło nasze oczekiwania (za co już teraz dziękujemy).

BTW, nie jest tak źle jak opisuje moja szanowna małżonka :) w zasadzie na wszystkie szczurki są chętni (na niektóre po kilka osób). A jeśli z jakiegoś powodu, któryś by został - to my i tak przyjmiemy go z otwartymi ramionami. Szczerze mówiąc, jak je oddamy to się tak pusto zrobi.... Co to jest, te pięć szczursów - tyle co nic, do jednego kaptura się zmieszczą :) tak się do nich przyzwyczaiłem już. Heh.