Mioty urodzone - rok 2011 - Miot Z of Anahata - 17.01.2011
Oli - Pon Sty 17, 2011 21:35
łiiiii, ale zaszaleli!
susurrement - Wto Sty 18, 2011 01:14
dzikie szaleństwo, nie ma co
tak czy inaczej gratuluję, kciukam i strzelam focha za datę narodzin
heniok - Wto Sty 18, 2011 06:14
No cóż wyrównała rekord w drugą stronę
Kciukam za spaślaczki
quagmire - Wto Sty 18, 2011 11:38
Trzymam kciuki za wszystkie trzy maluchy
aneczka1-13 - Wto Sty 18, 2011 14:07
Ech szkoda że tak mało. ale spaślaki bedą nie ma co . Kciuki za wszytkie
Bel - Wto Sty 18, 2011 14:14
ja to gratuluję przyszłym domkom dużego wyboru ale fajne trzy hipcie przynajmniej będzie miała czas dla maluchów
Nakasha - Wto Sty 18, 2011 22:41
Więc mamy:
samca, dumbo, rex, prawdopodobnie czarnego
samca, dumbo, standard, prawdopodobnie czarnego, bareback
samicę, dumbo, standard, jasną, prawdopodobnie american blue
Kurczę, naprawdę chciałabym powtórkę miotu.
Maluszki są OGROMNE, w życiu nie widziałam takich wielkich 1-dniowych osesków. Mają tak pełne brzuchy, że wyglądają jakby miały pęknąć. Ok, to jest takie trochę utarte powiedzenie i wydawało mi się, że adekwatne do moich innych miotów, ale te kluski są takie napakowane, że brzuchy mają okrągłe jak baryłki i to non stop, ile razy do nich nie zajrzę, nigdy nie mają tych brzuchów pustych.
Qilla siedzi z nimi prawie bez wytchnienia, śpi na nich, zaciągnęła sobie miskę pod gniazdo i wychodzi tylko na picie.
mrófka - Wto Sty 18, 2011 23:38
jej aż trzy maluchy toć to chyba rekord nielicznych miotów jest
no to będą bambaryłki
już się nie mogę doczekać zdjęć
blanny - Wto Sty 18, 2011 23:42
Cytat: | samca, dumbo, rex, prawdopodobnie czarnego |
Nakasha - Śro Sty 19, 2011 00:27
U Azi rodziły się mioty po trzy maluchy, ale kurczę, ja nie chcę żeby z tego się zrobiła jakaś nowa tradycja. Ja chcę stare, dobre, wielodzietne szczurze rodziny.
Niamey - Śro Sty 19, 2011 01:34
3 to rzeczywiście jakoś tak łyso i pusto... Ciekawe skąd tak mało maluchów? Z drugiej strony 21 to też przegięcie w drugą stronę
emileczka - Śro Sty 19, 2011 07:46
Ale za to mamusia nie będzie zmęczona i nie będzie musiała od dzieciarni odpoczywać, kurczę 4 cyce na głowę, dla maluchów raj
Karena - Śro Sty 19, 2011 12:40
nie macie pojęcia co ja bym dała za tą dziewczynkę uomatko... i to jeszcze jasna ehhh.
zazdraszczam przyszłej właścicielce ile wlezie.
ale przynajmniej Quilla nie ma urwania głowy z maluszkami a kluseczki mają pełne brzuszki.
Nakasha juz możesz mnie zapisać na miot po Quilli następny z szansą na dziewczynkę dumbo. jakoś wyryj w pamięci albo coś .
Nakasha - Śro Sty 19, 2011 23:55
Co do ewentualnego powtórnego miotu, decydować będzie Zarząd, nie ja. Mogę sobie pomarudzić, że bym chciała, ale nie wiadomo jak to wyjdzie.
A na razie zdjęcia:
W porównaniu do ręki:
blanny - Czw Sty 20, 2011 00:33
Jakie wielgachne kluchy! Rany, one takie wielkie.. Mama chyba ich podkarmia jakimiś sterydami na boku.. Przypilnuj Ty jej.
Śliczniochy.
|
|
|