To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot U of Anahata - ur. 01.10.2010 - rezerwacje str. 9 :)

asia030984 - Sob Paź 02, 2010 13:19

gratuluję
za maluszki :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Anonymous - Nie Paź 03, 2010 09:59

To jedziemy z listą :) . Jeszcze nie znam rozkładu płci, więc lista jest z lekka wstępna ;) . Nie mniej proszę osoby z niej o potwierdzenie. I oczywiście wszelkie niejasności chętnie wyjaśnię przez PW ;)

Samce:
*Lavi x2
*Mucha321

Samice:
Nakasha?
*Mao
*najeli x2
*kartofel x2

* - mam potwierdzenie

Anonymous - Nie Paź 03, 2010 10:29

a wiadomo już, jaki jest rozkład płci pędraków? :)

edit:
a, jeszcze nie wiesz, ja to jakaś ślepa dzisiaj jestem ;)

Lavi - Nie Paź 03, 2010 11:56

Potwierdzam tutaj ;D
Anonymous - Nie Paź 03, 2010 13:22

AAAAACHHHH, moje słonko najcudniejsze wróciło do domu :brewka: raju, nie myślałam, że aż tak się za nim stęsknię, mój dumny jak paw tatuś gromadki glizdonów ;]
Lavi - Nie Paź 03, 2010 13:32

mataforgana, wytarmoś go i wyściskaj za kawał dobrej roboty :D
Anonymous - Nie Paź 03, 2010 13:39

Lavi, uczynię to z radością, dumnam z niego okrutnie, mój mały wielki menszczyzna, wiedział, jak obchodzić się z kobietą i jak jej zrobić dobrze :D :mrgreen:
Lavi - Nie Paź 03, 2010 13:43

Ja też z niego dumna bardzo, chociaż nie moje! :mrgreen: Ajjjjj moje dwie małe glizdki tam są :serducho: :serducho:
Nakasha - Nie Paź 03, 2010 14:50

Mamy 6 panien i 6 panów. :)

Samczyki - wszystkie jasnookie, 2 rexy.

Samiczki - tylko 1 jest jasnooka:

4 panienki to rexy:

:)

Mao - Nie Paź 03, 2010 15:15

Aaaa, ciemnookie ciemnuszki rexowe :DD :serducho:
Ta po prawej jak pozuje :D

Kciuki za maleństwa, żeby zdrowo się rozwijały :kciuki:

PATY$$ka - Nie Paź 03, 2010 15:19

Ale piękne klusie :serducho:
Nakasha jak Ty rozpoznajesz w tym wieku rodzaj sierci? :shock: Normalnie, szacunek dla Ciebie :mrgreen:

Mao - Nie Paź 03, 2010 17:01

PATY$$ka, to chyba o coś z wąsikami chodzi - że jak kręcone, to rex... Albo mi się coś pokickało.
Anonymous - Nie Paź 03, 2010 18:45

Mao, dobrze mówi, kręcone wąsiki to rexy ;) . Skoro wiadomo już jak z płciami, to modyfikuję listę.
Anonymous - Nie Paź 03, 2010 18:49

ojeżu, a to dopiero geniusz z tego mojego cudaka! tak idealnie trafił :D lol, normalnie PĘKAM Z DUMY! :D

Nakashaaaaa, a powiedz, powiedz, jest jakaś szansa, że się urodziło RUDE? :D bo jak się urodziło to ja umrę, serialnie, miałam nie brać wnuka, ale jak się urodziło rude po moim ciapaku, to się zaryczę na amen, bo chcę, a Błażej mnie zatłucze tępym młotkiem i będę musiała myśleć o powiększeniu klatki...... więc powiedz mi, że zero szans, że się urodziło rude :P

Nakasha - Nie Paź 03, 2010 19:20

Są szanse. :] Bo - że to wszystko lilaki, to ja nie wierzę. :] Jeśli Hotaru to "tylko" agut niosący czekoladę, to powinny być beże i topazy. Zobaczymy jak się ofutrzą.

A tak w ogóle Hotaru jest bardzo cierpliwą i troskliwą mamą, nie spodziewałam się tego po niej - przed ciążą była nakręconą urwiską. :dziab:

Maluchy też są mega spokojne, można je dowolnie przekładać, przesuwać, im to obojętne byle brzuchy były pełne. :mrgreen: