Planowane mioty - Miot "E" Rat's Troop
Azi - Wto Lis 21, 2006 21:40
może to już taki początkowy instynkt macierzyński? Nie zabieraj jej bo jeszcze tfu, tfu, tfu, stłumisz w zarodku
sachma - Wto Lis 21, 2006 21:44
Jak jej zostawie to jajko to mi sie zatruje i nie bedzie miala czym sie opiekowac
Dory - Czw Lis 23, 2006 14:06
Przejdzie jej
Brzusio
sachma - Czw Lis 23, 2006 21:06
jutro beda foty.. dzis nie mam serca ja bardziej meczyc... biedactwo dzis sie nanosila papieru... sprzatalam jej klatke i musialam gniazdo zepsuc, ale za to dalam jej dwa razy wiecej mieciutkiego papieru niz wczesniej chyba byla zadowolona
[ Dodano: Sob Lis 25, 2006 20:42 ]
Obiecane foty przepraszam ze tak pozno... ale mnie zameczaja kolokwiami teraz... i nie mam czasu robic fot... wole pomiziac moje baby niz im foty robic
Eli na poczatku nie wiedziala o co chodzi.... ....ale po chwili juz zaczela pozowac... ...troche za szybko zmieniala pozycje i wyszlo zamazane... .. jej spojzenie mnie powalilo... ...jak na ciezarna wyszla calkiem... ponetnie...
a tu juz brzuszek.... i boczki....
AngelsDream - Sob Lis 25, 2006 20:51
Brzusio
sachma - Sob Lis 25, 2006 23:31
poniewaz Elaine uparla sie zeby robic gniazdo na najwyzszej polce (nie zlicze ile razy jej je niszczylam a caly material zostawialam na dole) postanowilam z nia sie nie klocic i zabezpieczyc polke... coby mlode przez przypadek nie spadly...
http://i54.photobucket.co...cz/klatka-1.jpg
http://i54.photobucket.co...espieczenie.jpg
wierze ze przez prety nie przeleca...
AngelsDream - Sob Lis 25, 2006 23:33
Ja też.
wanna - Nie Lis 26, 2006 01:24
a ja się dziwiłam czemu na SHSR tak cicho się zrobiło... a rozmowa tu się przeniosła
jestem że mamuśka jest taka wielka
sachma - Nie Lis 26, 2006 01:44
El juz dzis nie trzyma moczu... usunelam polki, bo jednak boje sie ze cos sie zlego stanie.. no i Nezu mnie nastraszyla
czyzby to juz dzis?... a moze dopiero wieczorem?.. a moze jutro? (poniedzialek)....
Pacyfka - Nie Lis 26, 2006 01:48
czyzby to juz ten czas sie zblizal ?? trzymamy mocno kciuki za mamusie i maluszki
marhef - Nie Lis 26, 2006 01:54
To już czas? Tak szybko?
To ja trzymam kciuki
Katie - Nie Lis 26, 2006 10:14
Ale ten czas szybko leci
W życiu bym się nie spodziewała, że to już!
Dołączam się do trzymania kciuków
AngelsDream - Nie Lis 26, 2006 10:22
Już? Nie wierzę...
Azi - Nie Lis 26, 2006 10:30
Trzymam kciuki wszystko na pewno pójdzie dobrze
sachma - Nie Lis 26, 2006 11:53
termin ma na poniedzialek... w nocy spokojnie... janie pospalam, ale ona pospala troche wczoraj mnie przerazily te skorcze... ale juz dobrze... ogladalam brzuchol.. jeszcze nie czuje kluch, choc nie jest to juztaki wodnisty balon... czekamy...
jestem padnieta... pol nocy nie przespalam.. a jak zasnelam o 3 to i tak sie budzilam i nasluchiwalam czy wszystko jest ok...
jest ma byc rowne 21dni to powinna urodzic w poniedzialek po poludniu
|
|
|