Mioty urodzone - rok 2006 - Miot "D" Rat`s Troop - dumne 'trzecie urodziny'
nezu - Pon Lis 20, 2006 19:37
Pacyfkaaaa, a ty wiesz ze Denzel jest merle?
Anonymous - Pon Lis 20, 2006 19:39
nezu jak to merle? przeciez byl russian dove....
nezu - Pon Lis 20, 2006 19:42
Matylda, merle to nie kolor.
To znaczenia ciemniejszego odcienia barwy futra na ciele. Na polski zamieniajac merle = marmurek
Teraz jasne?:P
Anonymous - Pon Lis 20, 2006 19:48
ahhhh........ musze sie doksztalcic
Mi sie zawsze marzyl jamnik merle
Piekne malenstwa, wszytskie rownie cudne
Pacyfka - Pon Lis 20, 2006 20:14
No to moj sliczny chlopiec jest podwojna niespodzianka Moje kochanie male
Chesti - Wto Lis 21, 2006 13:19
Ja chyba nie mogę zaglądać do tego tematu... merluś kurcze no
Chce piątego ciura, ale najpierw z moją 4 musiałabym zamieszkać pod mostem
Cola - Wto Lis 21, 2006 15:15
przepiękne kluchy
nezu - Śro Lis 22, 2006 16:44
Maluchy z bajkowego coraz mniej nieporadne, potrafia calkiem sprytnie pelzac, co widac po fotach..
Sa o polowe mniejsze od dzieci Teenki, ale mam wrazenie ze to po prostu maluchy Teenki sa takie...ogromne O_O.(Nawet na fancy to zauwazyli ).
http://img391.imageshack....ge=razemjq3.jpg
Zreszta sami zobaczcie.
Teenka jest samica NORMALNYCH rozmiarow. Ani wielka, ani mala. Popatrzcie na te przyssane potwory. One sa wielkosci 3 i pol tygodniowych gnojkow, a przeciez nawet jeszcze oczu nie otworzyly.
Dzis pierwszy raz probowaly cos jesc, widzialam, podziwialam, Denzel chwycil w paluszki kawalek buleczki i mu sie to memlanie bardzo podobalo
A ze spraw organizacyjnych..
Nie wiem czy wszyscy pamietaja sytuacje z miotem B.
Trzymalam maluchy do 3 miesiaca zycia u siebie, malce czekaly na odbior w Warszawie, tuz przed moim przyjazdem do stolicy okazalo sie, ze ludzie zrezygnowali.
Zostalam na lodzie z trzema 3miesiecznymi fuzzami na stanie. Na szczescie znalazlam im domy ale..
Od tamtego czasu postanowilysmy z sachma uiszczac tak zwana "przedplate" lub jak kto woli zaliczke.
Ustalona kwota zaliczki to polowa ceny malucha. Uiszcza sie ja w chwili, kiedy zycie maluchow nie jest juz zagrozone, i kiedy rezerwacja jest pewna.
Przedplata, ostrzegam, jest bezzwrotna, chyba ze ktorys z maluszkow umrze smiercia tragiczna (tfu tfu odpukac w niemalowane, oby NIE).
Przedplaty pobieralam juz przy miocie C.
Tak wiec wszystkich chetnych prosze o kontakt na pw. Podam cene za malucha (o ile juz nie jest znana) sume przedplaty oraz numer konta na ktore pieniazki nalezy mozliwie szybko przyslac.
Elbereth - Śro Lis 22, 2006 19:02
Śliczne
Pacyfka - Śro Lis 22, 2006 19:11
Moj dzielny chlopiec nie dość, że taki tuściutki dzieki mleczku mamusi, to jeszcze do buleczki sie dorwal Moje kochanie
Mangusta - Śro Lis 22, 2006 20:24
kurde... to ile one mają?! przecie one są wielkości Dociska jak do mnie przyjechała wyrosną z nich normalnie szczury-giganty... bójcie się polskie pitbulle
helen.ch - Śro Lis 22, 2006 20:36
fajne bedą... takie "wypasione"
Dory - Śro Lis 22, 2006 21:26
Przeżyłam szok
To jakby ktoś zrezygnował, to... (zabijcie mnie) Nezuś, wiesz do kogo pisać
Justka1 - Czw Lis 23, 2006 01:20
Sliczniusie,wielkie rzyczywiscie .
Hmmm black selfik...marze o takim ale ze skarpetkami i krawatem (zapomnialam nazwy-nezus nie zabij mnie )
Tylko zazdroscic takie wielgachnych ciurasow przyszlym wlascicielom.
Fakt,beda :wypasione:
I w dodatku fotki w prezencie od cioci
Chtba gniazdko sie sprawdza(mam nadzieje,ze maluchom pasuje choc jak widze ten papier..chyba ze to tylko do fotki co by je bylo lepiej widac )
nezu - Czw Lis 23, 2006 18:53
A jak myslisz justka..
Otwieramy powoli oczka.
Na chwile obecna juz tylko Dante jakos sie nie spieszy, reszta patrzy juz zamglonymi czarnymi wegielkami na swiat.
Jak otworzy i on, beda foty publiczne
A poza tym to mam nerwa, bo znowu kolorystyczna niespodzianka, Denzel i Doris sciemnialy i to bardzo.
Ale jakie sa, to zobaczycie juz na fotkach.. Hodowca z ktorym sie kontaktuje (z wiekszym doswiadczeniem) mowi ze w przypadku grupy russian zawsze ciezko okreslac barwe i zebym poczekala, bo na chwile obecna moga wyrosnac zarowno na russian blue, jak i mink (russian).
|
|
|