Wystawy szczurów rodowodowych - Giełdy w Szczecinie
zuuzuushii - Śro Mar 03, 2010 16:07
sachma napisał/a: | bo kolejna wasza nagonka na tym forum nam nie potrzebna. |
jaka nagonka? Same pozytywne propozycje, które nie mam pojęcia czemu nie miały by być rozważane na tym forum.
To tutaj przecież jest najwięcej osób czyli też i najwięcej pomysłów które dopiero potem można by przesiać i te lepsze rozważyć na oddzielnym forum między sobą
Ale nie można gasić dobrych chęci w zarodku...
My się tu udzielamy jako powiedzmy szary tłum, niezrzeszony to chyba lepszym miejscem na dyskusje jest to miejsce.
baradwys - Śro Mar 03, 2010 16:12
ja proponuję chcącym pomóc wejść na stronę SHRSu i napisać w odpowiednim dziale
Tam dowiecie się wszystkiego a jak się dogadacie to wtedy zakładacie temat tu i czekacie na odzew osób chętnych by wziąć udział realizowaniu Waszego pomysłu
L. - Śro Mar 03, 2010 16:24
Okej, to może tak.
Chętnie przyjmiemy pomoc każdego, jednak fajnie by było wiedzieć, że ktoś planuje gdzieś się pokazać w naszym imieniu. Tak, to forum również jest od dyskusji, ale właśnie ta "góra" nie jest w stanie wszystkiego ogarnąć na różnych forach. Np. ja w tym momencie mam ograniczony czas, który mogę poświęcić na fora i wchodząc na allo zaglądam tylko do tematów, które są w danym momencie dla mnie istotne (czytaj np. temat mojego miotu).
Związku z tym jeśli ktoś ma jakiś ciekawy pomysł i chęci, jako przedstawiciel tej właśnie "góry" proszę o przedstawienie ich na forum SHSRP, gdzie szybciej i konkretniej zadziałamy.
Wampiwor, pomysł wart zastanowienia. Ale nam są potrzebne dokładne informacje to znaczy: miejsce, data, godziny. Niestety w Szczecinie nie mamy żadnych członków Stowarzyszenia. I nie wiem czy byłby ktoś w stanie się od nas pojawić, trzeba to zbadać.
Ale jeśli masz jakąś osobę z którą chciałabyś tam pójść (bo we dwójkę raźniej i odważniej) chociażby na godzinę, dwie. To zapewne SHSRP z chęcią da swoje ulotki, plakat.
Ale najpierw szczegóły.
Wampiwor - Śro Mar 03, 2010 16:26
Ale jesteście milutkie jak Layla napisze...
Ja nie przyłożę do tego ręki, podrzuciłam linka, zróbcie z nim co chcecie, jeśli się przyda to super, jak nie to trudno
Jak dla mnie temat do zamknięcia, skoro wszystko ma się rozgrywać na forum SHSR to niech rozgrywa
L. - Śro Mar 03, 2010 16:39
Wampiwor, uważam, że ten komentarz był tutaj zbędny.
Nie jestem miła , bo Layla dodała do tej kwestii kilka swoich słów. Bo Layla może sobie mówić swoje, a ja będę twierdzić swoje jeżeli uznam to za słuszne. Szczerze mówiąc to nawet jej postu do końca nie przeczytałam.
Ja z natury jestem miła, chyba, że ktoś mnie zmusi swoją postawą, abym taka nie była.
Związku z tym, że należę do tej góry - wyraziłam jej zdanie.
Nie chcesz, to nie. Nikt nie zmusza.
Ja w poście wyżej napisałam jak kwestia wszelkich pomysłów z Waszej strony wygląda.
Niamey - Śro Mar 03, 2010 16:45
Wampiwor, ale też bez przesady, forum shsr jest właśnie od tego, żeby sprawy shsr tam załatwiać i ja rozumiem, że ludzie mają inne zajęcia niż ślęczenie na każdym forum, więc skutecznym sposobem komunikacji ze stowarzyszeniem jest pisanie na jego forum
|
|
|