To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot T Emerald Moon - 17.02.2010

wushu - Nie Lut 21, 2010 15:00

One są rozbrajające :)
Czyli wszystkie dumbo są jednokolorowe...
Powiedzcie, że będzie tam jakaś laska dumbo cinnamon pearl (lub cinnamon), i że nie ma na nią innych chętnych niż ja :P :P

To banał ale
podziwiam wszystkich hodowców i dziękuję im, że istnieją i są wspaniałymi opiekunami dla swoich szczurów. Jak się patrzy jak Wy kochacie swoje ogony, ile serca wkładacie, to w pełni rozumie się sens brania szczurka z hodowli, nie ze sklepu. Fajnie, bo dzięki takim ludziom staje się to widoczne na coraz większą skalę. Gut dżop :mrgreen:

emileczka - Nie Lut 21, 2010 15:02

Pięknoty :serducho:
Czekam z niecierpliwością na ofutrzenie :wink: będą piękne kaptury

Nakota - Nie Lut 21, 2010 15:49

Kapturki :serducho:
Śliczne klusie, gratulacje!

Nienna - Nie Lut 21, 2010 20:00

Przepiękne :) Dużo zdrowia dla całej rodzinki!
Anonymous - Nie Lut 21, 2010 20:09

nieee, uciekam stąd w podskokach, standardowouszne kapturki, aaaa Martaaaa nie rób mi tegooo ;( ja się zapłaczę.... rasiaki, kapturki, standardowo standardowe....

...

mrófka - Nie Lut 21, 2010 21:32

tak ja też powinnam stąd zwiewać żeby nie beczeć ;( mam słabość do kapturków i nic na to nie poradzę .. o idę
heniok - Pon Lut 22, 2010 06:36

Standardowe kapturki :serducho:

Gratuluję klusiątek :)

Bema - Wto Lut 23, 2010 00:29

mataforgana napisał/a:
;( ja się zapłaczę.... rasiaki, kapturki, standardowo standardowe....
ha ha ha :mrgreen:
gratuluję klusek, niech rosną zdrowo!

Layla - Wto Lut 23, 2010 08:47

Kaptury ;( Nie mam GMR, ale jak widzę kaptury, rasiaki, to dostaję szału ;( :serducho:
mrófka - Wto Lut 23, 2010 20:48

no i tak się nie powstrzymałam i weszłam tu spowrotem :roll: całe szczęście nie ma fotek bo już w ogóle bym oczu nie oderwała :P
zywym_trudniej - Czw Lut 25, 2010 12:33

Powiem Wam że coś jest nie teges na rzeczy. Peonia nie jest cinnamon tylko prawdopodobnie choco agouti. Myślę że podobnie może sprawa wyglądać jeśli chodzi o jej siostry. W miocie nie miał prawa pojawić się żaden black ani agouti. A mamy to co mamy czyli zobaczcie sami :)

Dziewczęta:

Chłopcy:

Nakasha - Czw Lut 25, 2010 13:30

O wow. :D :D Nieźle. :D :D

Śliczne klusie, takie niespodzianki :serducho:

mrófka - Czw Lut 25, 2010 19:25

zywym_trudniej, he he jak bym te fotki wykrakała :wink:

kapturki i agoutki ... ahh .. nic nie mówię :-P

gratulacje, cudny miot :)

wushu - Czw Lut 25, 2010 19:42

A czy można wiedzieć jak wygląda lista rezerwacji? Chciałabym wiedzieć jakie są szanse dostania tej, do której umieram :] :P
zywym_trudniej - Czw Lut 25, 2010 19:43

Spojrzałam na zdjęcia maluchów z miotu siostry Peoni Pandory. Ona również nei była cinnamonem, w miocie również były agutki i blacki. Przypuszczam że z Pocahontas może być podobnie, zwłaszcza że w miocie po niej pojawiło sie sporo agutków i blacków.