Mioty urodzone - rok 2010 - Miot T Emerald Moon - 17.02.2010
wushu - Nie Lut 21, 2010 15:00
One są rozbrajające
Czyli wszystkie dumbo są jednokolorowe...
Powiedzcie, że będzie tam jakaś laska dumbo cinnamon pearl (lub cinnamon), i że nie ma na nią innych chętnych niż ja
To banał ale
podziwiam wszystkich hodowców i dziękuję im, że istnieją i są wspaniałymi opiekunami dla swoich szczurów. Jak się patrzy jak Wy kochacie swoje ogony, ile serca wkładacie, to w pełni rozumie się sens brania szczurka z hodowli, nie ze sklepu. Fajnie, bo dzięki takim ludziom staje się to widoczne na coraz większą skalę. Gut dżop
emileczka - Nie Lut 21, 2010 15:02
Pięknoty
Czekam z niecierpliwością na ofutrzenie będą piękne kaptury
Nakota - Nie Lut 21, 2010 15:49
Kapturki
Śliczne klusie, gratulacje!
Nienna - Nie Lut 21, 2010 20:00
Przepiękne Dużo zdrowia dla całej rodzinki!
Anonymous - Nie Lut 21, 2010 20:09
nieee, uciekam stąd w podskokach, standardowouszne kapturki, aaaa Martaaaa nie rób mi tegooo ja się zapłaczę.... rasiaki, kapturki, standardowo standardowe....
...
mrófka - Nie Lut 21, 2010 21:32
tak ja też powinnam stąd zwiewać żeby nie beczeć mam słabość do kapturków i nic na to nie poradzę .. o idę
heniok - Pon Lut 22, 2010 06:36
Standardowe kapturki
Gratuluję klusiątek
Bema - Wto Lut 23, 2010 00:29
mataforgana napisał/a: | ;( ja się zapłaczę.... rasiaki, kapturki, standardowo standardowe....
| ha ha ha
gratuluję klusek, niech rosną zdrowo!
Layla - Wto Lut 23, 2010 08:47
Kaptury Nie mam GMR, ale jak widzę kaptury, rasiaki, to dostaję szału
mrófka - Wto Lut 23, 2010 20:48
no i tak się nie powstrzymałam i weszłam tu spowrotem całe szczęście nie ma fotek bo już w ogóle bym oczu nie oderwała
zywym_trudniej - Czw Lut 25, 2010 12:33
Powiem Wam że coś jest nie teges na rzeczy. Peonia nie jest cinnamon tylko prawdopodobnie choco agouti. Myślę że podobnie może sprawa wyglądać jeśli chodzi o jej siostry. W miocie nie miał prawa pojawić się żaden black ani agouti. A mamy to co mamy czyli zobaczcie sami
Dziewczęta:
Chłopcy:
Nakasha - Czw Lut 25, 2010 13:30
O wow. Nieźle.
Śliczne klusie, takie niespodzianki
mrófka - Czw Lut 25, 2010 19:25
zywym_trudniej, he he jak bym te fotki wykrakała
kapturki i agoutki ... ahh .. nic nie mówię
gratulacje, cudny miot
wushu - Czw Lut 25, 2010 19:42
A czy można wiedzieć jak wygląda lista rezerwacji? Chciałabym wiedzieć jakie są szanse dostania tej, do której umieram
zywym_trudniej - Czw Lut 25, 2010 19:43
Spojrzałam na zdjęcia maluchów z miotu siostry Peoni Pandory. Ona również nei była cinnamonem, w miocie również były agutki i blacki. Przypuszczam że z Pocahontas może być podobnie, zwłaszcza że w miocie po niej pojawiło sie sporo agutków i blacków.
|
|
|