Wystawy szczurów rodowodowych - IX Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych w TORUNIU
Anonymous - Pon Sty 18, 2010 12:54
mataforgana, dziabnięte ucho to - x punktów z uszu. Kastraci mile widziania, ale nie wygrają kategorii sierstnej. Przyjeżdzaj.
Anonymous - Pon Sty 18, 2010 13:01
Vissienka, dziękuję za info, wobec tego my byśmy się wstępnie pisali w towarzystwie Reeboka, Anemona, Geralta i Firmina - ta czwórka na pewno
tak się patrzę teraz na to moje stado, tyle fajnych ogonów, a grupa na wystawę dość skromna
starszyzna odpada bo nie chcę ich męczyć, Karmel jest piękny ale to straszliwy cykor i jeszcze by mi zszedł na zawał, Paddy kurdupel ma swoje zajawki i dziwne pomysły, Imbiro kaleka półogonowy, no eeech
chociaż jak się tak zastanawiam, to w sumie mogłabym jeszcze zabrać Cynamonowego bezjajka
gratis - Pon Sty 18, 2010 13:09
I miej tu człowieku chłopców, kiedy konkurencja się wzmacnia w taki sposób
baradwys - Pon Sty 18, 2010 13:22
a kto Szaja przygarnie?
no i my conajmniej w 2 będziemy... przy pomyślnych wiatrach w 3
gratis napisał/a: | I miej tu człowieku chłopców, kiedy konkurencja się wzmacnia w taki sposób | taaaa...
Anonymous - Pon Sty 18, 2010 13:23
Mnie nie będzie nie wyrobie finansowo niestety. Najszybciej to albo Wrocław, albo znów Olsztyn
rumcia - Pon Sty 18, 2010 15:45
O nie nie,tym razem to ja się muszę pojawić!.
Tylko czy noclegownia jakaś tak mewuchy się znajdzie
sachma - Pon Sty 18, 2010 16:12
jak będzie wystawa to ja będę na 100% tylko tym razem z samymi chłopcami i ew Delicią.
Dziś poszukam jakiś tańszych hoteli, ktoś będzie chętny do zamawiania grupowego? może da się trochę taniej załatwić.. ja na pewno będę szukać współlokatorów - im więcej osób w pokoju tym pokój tańszy, a moje finanse ostatnio kiepsko więc najlepiej dla mnie najtańszym kosztem
L. gdzie ma być ta wystawa? tak żebym wiedziała który hotel jest w ogóle wart uwagi..
EpKee - Pon Sty 18, 2010 16:18
a to = http://www.eholiday.pl/noclegi-nx3498.html ??
Anonymous - Pon Sty 18, 2010 16:23
sachma, jeśli u Marty nie da rady to ja z Tobą zawsze . I też będę potrzebować jak najtaniej
sachma - Pon Sty 18, 2010 16:24
to może być niezłe, tylko teraz pytanie, czy pokój z łazienką.. bo to jednak niezbędnik..
EpKee - Pon Sty 18, 2010 16:25
Do dyspozycji gości oddajemy 144 miejsca w:
* pokojach 1-, 2-, 3-osobowych
bez łazienek
-37 MIEJSC
*pokoje 2 i 3 osonowych
z łazienkami
- 7 miejsc
edit: hmmm chyba dla niektórych to już może odpadać
http://www.fort.torun.pl/...I_-_cennik.html
baradwys - Pon Sty 18, 2010 16:28
sachma, ja na pewno bym się pisała na pokój z kimś (w końcu taniej wyjdzie ) i może gratisa też by się skusiła?
Dimishka - Pon Sty 18, 2010 16:40
Ja też w sumie chętnie bym z kimś pokoju poszukała
baradwys - Pon Sty 18, 2010 16:46
Dimishka, jak mogę z Kundzią zamieszkać to wiesz bo myślę że gratis chciałaby z sachmą spać
Cola - Pon Sty 18, 2010 16:47
Ja również mam nadzieję się pojawić. Tylko że nie wiem czy z towarzyszem czy bez.
Ale również zrzuta na pokój lub ewentualnie jakby mnie (nas) kto zechciał
|
|
|