Odżywianie - Kolby - temat ogólny
sachma - Pon Lis 20, 2006 23:23
moje po 4dniach zauwazyly ze kolba jest w klatce o.O ... no i juz pol nie ma
falka - Wto Lis 21, 2006 00:43
Hitem wszechczasów są kokosowe z Vitapolu - wszystkie moje szczurki je lubią/lubiły. Aczkolwiek rzadko
Elbereth - Wto Lis 21, 2006 15:58
Kolby Nestor, wszystkie smaki. Bardzo szybko znikają, nawet w 1 dzień.
devilline - Wto Lis 21, 2006 16:40
U mnie lubią, ale nie wszystkie. Np. Dako-Artu bardzo lubią. Ale ostatnio kupiliśmy jakiejś firmy... kurcze zapomniałam jak się nazywała... coś na D. Orzechowa. lekko poskubana. I tyle.
Layla - Sob Gru 23, 2006 07:34
O matko, polecam kolbę kokosowo-różaną dla szynszyli z Vitapolu... Szaleństwo wybuchło, biją się o nią a miało być na święta, bo wyjeżdżam...
falka - Sob Gru 23, 2006 11:25
Layla napisał/a: | O matko, polecam kolbę kokosowo-różaną dla szynszyli z Vitapolu... Szaleństwo wybuchło, biją się o nią a miało być na święta, bo wyjeżdżam... |
No u mnie tak jest z kokosową naprawdę polecam - do gołego patyczka, jak żadna inna!
L. - Sob Gru 23, 2006 19:15
Moja uwielbia kolby vitapolu "musli" wcina az sie uszy trzęsą
algi - Sob Sty 13, 2007 20:17
Ja robiłam swojej Zośce kolby z ziaren z mieszanki, których nie chciała jesć i zawsze zostawały w misce. No a w formie kolby zjadała wszystko:)
Doma - Sob Sty 13, 2007 21:57
Moje lubią kolby z vitapolu serowe. Za kolbami z Vitakrafta nie przepadają ( zresztą w jednych były mole, więc zrezygnowałam z ich kupna)
Nika - Nie Sty 14, 2007 12:39
Spróbuje tej kokosowej....
serowa i bekonowa Vitapolu nie przypadła moim ogonom do gustu, tylko skubnieta
Yshia - Nie Sty 14, 2007 12:41
Ja mam ogólne problemy z smakami kolb. A to dla tego, że rozpuściłam za bardzo swoje szczury.. I teraz wybierając kolby w sklepie poświęcam na to przynajmniej 15 minut.. ("Hmm, ostatnio miały kokosową, przedostatnio serową, owoce lasu średnio im smakowały.. Co by tu wykombinowac? Przecież moje szczury nie zjedzą jeśli coś się powtórzy dwa razy pod rząd o tym samym smaku..")
aleksandra_w - Śro Sty 17, 2007 19:19
bekonowe i mięsne (z dodatkiem suszonego mięsa..)
chwila i już nie ma
Anonymous - Śro Sty 17, 2007 19:32
U mnie kolby konsumuje tylko jeden szczur - Sauron... Panny nawet nie skubną.
Maniak - Nie Sty 21, 2007 20:50
No wypadałoby kupić moim ogoniastym kolbki, i chyba im wezmę bekonowe bo jakoś tak zawsze na mięcho się rzucają ale dopiero po feriach bo biletu miesiecznego sobie teraz nie kupowałam do Gniezna wieć nie będę przepłacać, u mnie w miejscowości zapłace o wiele za dużo, pomijając to ze nie ma zbyt dużego wyboru
Asiulka - Nie Sty 21, 2007 21:24
A ja kupowałam: jajeczno-biszkoptową, kokosową, serową wszystkie znikały szybciej niż szybko , jak zrobiłam sama to wisiała miesiąc -_-, zostałam niedoceniona .
W sklepie widziałam taką wielką kolbe, chciałam kupić, ale mi kasy brakło
|
|
|