Wystawy szczurów rodowodowych - VII Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych - Wrocław 2009
sachma - Czw Cze 11, 2009 09:58
Cytat: | Czy u weta, za takie zaswiadczenie sie cos placi? |
zależy od weta, jeden brał ode mnie po 5zł za zaświadczenie, chyba że byłam u niego z 6-7 (wtedy skończyło się na 25zł), obecna wetka nic nie bierze.
Azi - Czw Cze 11, 2009 10:22
co do kundelków, mam nadzieje, że wiadomo będzie pod koniec czerwca
Anonymous - Czw Cze 11, 2009 11:03
sachma napisał/a: |
zależy od weta, jeden brał ode mnie po 5zł za zaświadczenie, chyba że byłam u niego z 6-7 (wtedy skończyło się na 25zł), obecna wetka nic nie bierze. |
Acha czyli znosne kwoty to super
Azi napisał/a: | co do kundelków, mam nadzieje, że wiadomo będzie pod koniec czerwca |
Ok to czekam na wiesci i jak cos prosze mnie tam gdzies upchac
LunacyFringe - Czw Cze 11, 2009 11:04
Jeśli się wyrobię z czasem ( i wyrobię rodowód dla Fenomena) to się stawimy Na jakieś 70 % , z TŻ Najprawdopoodbniej pociągiem z własnym faunaboxem.
A jak nie , to prawie na bank jako widzowie Więc tak czy siak będziecie musieli mnie oglądać
Anonymous - Czw Cze 11, 2009 18:21
juz Azi pisala, ze ma nadzieje, ze pod koniec czerwca
Bema - Pią Cze 12, 2009 18:20
mam nadzieję, że się zjawię, ale raczej sama będę, jeszcze dam znać, muszę to przemyśleć...
serendipity - Pią Cze 12, 2009 18:21
Ok, jesli chodzi o osoby towarzyszace, to musicie liczyc sie z tym, ze beda one musialy zaplacic za wejscie.
Jako stowarzyszenie, mamy wejscie i powierzchnie za darmo, ale za darmo teoretycznie tylko dla wystawcow.
W zeszlym roku bylo latwiej z przemyceniem paru niehodowcow, ale to wszystko sie wtedy trzymalo na tasme klejaca
Wezcie zatem pod uwage to, ze osoby towarzyszace beda musialy za siebie zaplacic. Sprobuje za to zalatwic jakis oficjalny wpis, zeby ten bilet pozwalal na swobodne wyjscie poza targi, a pozniej powrot na nie.
Oli - Pią Cze 12, 2009 18:23
Ja będę, ale nie umiem na dzień dzisiejszy powiedzieć z iloma szczurami. No i nie wiem jaka będzie moja sytuacja TŻowa - na dzień dzisiejszy jadę sama, ale za miesiąc może to wyglądać już zupełnie inaczej.
serendipity - Pią Cze 12, 2009 18:28
A jesli chodzi o miejsce i powierzchnie... Nic jeszcze nie wiemy. Powierzchnia zalezy od ilosci chetnych, poniewaz musimy sie oficjalnie zglosic przez formularz, a tam trzeba podac zarowno potrzebna powierzchnie jak i zadeklarowana liczbe uczestnikow. Dlatego potwierdzajcie mniej wiecej swoja obecnosc, zebysmy mogly z Azi cos oszacowac
Szura - Pią Cze 12, 2009 19:04
A za ile miałby być bilet dla osoby towarzyszącej?
serendipity - Pią Cze 12, 2009 20:06
Bilety ulgowe kosztowaly chyba ok. 15 zl, wiec nie majatek.
Ale zobaczymy, moze sie uda jakos rozsadnie zalatwic kwestie osob towarzyszacych. Pewnie, ze mozna ich podciagnac pod hodowcow, ale z drugiej strony jak mi wyjdzie, ze hodowcow jest wjecej niz szczurow albo na jednego hodowce przypada jeden szczur, to organizatorzy na to nie pojda.
Spokojnie, jakos to rozwiazemy
Anonymous - Pon Cze 15, 2009 20:49
Wyslalam
Jutro wysylam wniosek o wyrobienie rodowodu.
Miot D, bedzie mial rowno 19 tygodni na wystawie. Tyg. im zabraknie do "doroslosci"
gratis - Wto Cze 16, 2009 13:52
Łosoś, weźmiesz Makabrę, prawda? łaaaa SIOSTRAAAA!
EL - Wto Cze 16, 2009 15:03
gratis, tak, bierzemy Makabrę i Janis
L. - Wto Cze 16, 2009 17:32
u mnie skład szczurzy, który podałam Azi na PW na pewno jest gwarantowany.
chce tylko dodać, że jak Kisses dobrze urodzi to mogę dodatkowo pojawić się z jakimiś O-bobasami na wystawie, bo wyskoczy im wtedy 9 tygodni.
ale mam własną diune i będę prawdopodobnie kupować drugą, więc my się zmieścimy :}
|
|
|