Mioty urodzone - rok 2009 - Miot D Happy Feet - To już 3 lata i 7 miesięcy!
jullcia_ - Sob Kwi 18, 2009 14:39
Gratulacje dla babci i mamusi
Nakasha - Sob Kwi 18, 2009 17:16
I jak tam? Dory, może policzyłaś maluchy?
pituophis - Sob Kwi 18, 2009 17:44
Czy są jakieś fuzzy?
Niedługo moja rodzina tak się rozrośnie, że stracę rachubę
Layla - Sob Kwi 18, 2009 17:45
pituophis, fakt, wszystko dzięki tobie
nezu - Sob Kwi 18, 2009 17:47
To jeszcze ja pogratuluję mamie i babci, o!
sachma - Sob Kwi 18, 2009 18:45
pituophis napisał/a: | Czy są jakieś fuzzy? |
oby były dwie pannice dumbo fuzz bo ta druga będzie moja
Azi - Sob Kwi 18, 2009 19:01
pituophis napisał/a: | Niedługo moja rodzina tak się rozrośnie, że stracę rachubę | rozrysujemy Ci
Dory - Sob Kwi 18, 2009 19:44
No dobra Nie będę taka! Wszystko Wam powiem
Mamy 12 maluchów! Aż się dziwię, że walnęłam się w liczeniu, bo najpierw wyszło mi 11, ale jest 12 jak byk Troszkę więcej panienek niż chłopców - 7 do 5
Maleństwa zdrowe, brzuszki pełne mleczka Nieznacznie tylko różnią się wielkością - żaden nie odstaje. Wszystkie ciemnookie na 100%
Myślę, że dopiero jak maleństwa porządnie się ofutrzą, będzie można wybierać, żeby się babci nie pomerdały później
Aha, odmiany uszne i sierstne podam pojutrze - nie wszystko na raz, bo potem nie będzie się już z czego cieszyć
Zdjęcia zrobię pewnie jutro - dziś maluchy będą do wglądu tylko dla ich mamusi i babci
Azi - Sob Kwi 18, 2009 19:49
Dory, a groziłaś, że nie powiesz, przez 3 dni
Dory napisał/a: | Troszkę więcej panienek niż chłopców - 7 do 5 | czyli tak ma być - baby górą!
Dory napisał/a: | Nieznacznie tylko różnią się wielkością - żaden nie odstaje. | ufff...
Dory napisał/a: | Wszystkie ciemnookie na 100% | ja Ci mówię, że nie wszystkie, tam na pewno jest jedno jasnookie! Musi być no... A może ja mam tylko przebłyski wróżenia?
Dory napisał/a: | odmiany uszne i sierstne podam pojutrze - nie wszystko na raz, bo potem nie będzie się już z czego cieszyć | jestem za
sachma - Sob Kwi 18, 2009 20:10
super! szanse na to że będzie panna dumbo fuzz wzrosły
Dory - Sob Kwi 18, 2009 20:43
Będę miała wielką prośbę przy tym miocie o zachowanie imion, które wspólnie z Asią wymyśliłyśmy Nie zamierzam terroryzować - jak ktoś tak musi, że inaczej się udusi, to się zgadzam. Ale proszę o nie wybrzydzanie, bo są naprawdę śliczne
Uciekam, wieści jutro
Azi - Sob Kwi 18, 2009 21:05
Wow rygor i terror. Jużem się bojam.
Dla chętnych mam radosną nowinę - tym razem to nie Piotrek wymyślał imiona, więc szansa jest
Anonymous - Sob Kwi 18, 2009 21:14
buuu, 5 chlopakow tylko?
ale fajnie ze tak duzo ogolnie maluchow, trzymam kciuki co by zdrowe byly
Laura001 - Sob Kwi 18, 2009 21:27
super ciesze się że są i samce ciekawa jestem tych imion
Lara - Sob Kwi 18, 2009 22:06
No wiecie co? Od miesiąca nad imieniem się głowię Oh, oh, jakoś się przełknie, najważniejsze, by maluchy były najedzone, zdrowe, silne, a mamusia w miarę wypoczęta, bo z taka gromadą, to musi być dzielna
Baby górą!
|
|
|