To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Planowane mioty - Planowany Miot D Happy Feet -> NOWE FOTY

Layla - Nie Lut 15, 2009 19:39

Cieszymy się z Omarem z perspektywy bycia wujaszkiem kolejny raz. Jednocześnie informujemy, że pańcia wujaszka wali głową w ścianę ;(
Azi - Nie Lut 15, 2009 19:56

oj pocałujcie się w nosy :P

no jasne, że fuzz...

Layluś, ale nie trzeba walić głową, wystarczy walić palcem w klawiaturę w momencie otwartego PW do Doroty ;)

Layla - Nie Lut 15, 2009 19:58

Azi, ja mam już 8 szczurów więc wiesz, są granice ;( Ale będzie mi smutno :( Pocieszam się, że Dorota uznałaby mnie za beznadziejną kandydatkę i tej wersji się będę trzymać :D
Anonymous - Nie Lut 15, 2009 21:15

jezzzuuu ciapate minki :serducho:
zabije sie :evil:

Dory - Pon Lut 16, 2009 11:42

Layla napisał/a:
Pocieszam się, że Dorota uznałaby mnie za beznadziejną kandydatkę i tej wersji się będę trzymać :D

Oj, za mocno waliłaś w tą ścianę O_o Lajluś, ja bym była w raju, gdybyś miała szczurasa od nas, bo po pierwsze miałby super (patrz Omar rozparty w faunaboksie jak król bez cienia stresu), a po drugie miałabym pretekst, żeby się wprosić :lol:
A resztę proszę, o nie popełnianie samobójstw i zaniechanie autoagresji, bo po Lajli widać, że się potem gada od rzeczy :D
Metryka drukowana będzie z poprawkami - dzięki WinterWolf.

Ponieważ wiele osób pyta, "na kiedy" będą malce, więc napiszę oficjalnie :)
Krycie planujemy w pierwszej połowie marca, więc malce najprawdopodobniej przyjdą na świat na przełomie marca/kwietnia lub na początku kwietnia. Do nowych domków wyjechałyby na początku maja :)

Badoha - Pon Lut 16, 2009 11:51

Może by się zapisać na jakiegoś maluszka? :-P Nie nie mogę :evil:
Andzia - Pon Lut 16, 2009 12:34

:damagewall:
Dory - Pon Lut 16, 2009 15:01

Właśnie skończyłam wpisywać wszystkich chętnych chronologicznie i muszę przyznać, że opadła mi szczęka :mrgreen:
Mamy już ponad 8 rezerwacji :) Niedługo będziemy zamykać listę, ale na razie przyjmujemy jeszcze rezerwacje na obie płcie, na wypadek, gdyby miot był liczny lub ktoś zrezygnował :wink:

Andzia - Pon Lut 16, 2009 16:29

Dory, ale na dumbo, rex american blue już nie ma rezerwacji prawda? :roll:
Dory - Pon Lut 16, 2009 16:34

Na wszystko można się zapisać :wink: Trzeba się jednak liczyć, że szansa na bluty jest mała i wszystko zależy od płci... więcej zapisów jest na dziewczynki :)
Andzia - Pon Lut 16, 2009 16:44

Dory napisał/a:
więcej zapisów jest na dziewczynki :)

;( to akurat nie dobrze...

magnes - Pon Lut 16, 2009 16:50

Dory, jak mogłaś napisać że jest więcej chętnych na dziewczynki? Ty chcesz mnie dobić prawda...? :P ;(
Layla napisał/a:
Pocieszam się, że Dorota uznałaby mnie za beznadziejną kandydatkę i tej wersji się będę trzymać
ja moge sie tak pocieszać ale Ty zamiast to sbie wmawiać to pisz PW do Dory, jeden szczur więcej nie robi różnicy :P (zaraz Lajla mnie zabije :roll: :P )
pituophis - Pon Lut 16, 2009 16:58

Otello jest absolutnie cudowna kluska, jak na niego patrze, mam ochote pociagnac go za wszystkie tluste wystajace waleczki. Juz nie moge sie doczekac, kiedy po MOIM prapra urodza sie kolejne ciapaki.

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Layla - Pon Lut 16, 2009 18:36

Magnes napisał/a:
(zaraz Lajla mnie zabije :roll: :P )
Dokładnie :roll:
Dory - Wto Lut 17, 2009 12:50

Pitu, mam nadzieję, że będziesz kciukał za fuzzy :wink:
Andzia, Layla, Magnes... duża część chętnych na ten miot to zupełnie nowi w szczurzym światku ludzie, więc proszę przestać kokietować ;P
Ankiety i informacje od wszystkich chętnych zostały pozytywnie rozpatrzone, więc mamy 12 potwierdzonych rezerwacji :mrgreen:
Nadal można się zgłaszać na wszystkie opcje, bo ludzie mają naprawdę różne preferencje i nikt np. nie chciał jeszcze w 1 kolejności minka :wink: