Wystawy szczurów rodowodowych - Wystawa SHSRP w Warszawie, 14-15.02.2009
Azi - Pon Sty 05, 2009 18:51
Viss, nie działa mi wniosek, mogłaby mi ktoś na maila wysłać?
Cola - Pon Sty 05, 2009 19:09
ojej
może bede...
Anonymous - Pon Sty 05, 2009 19:27
Kurcze, coś z tym wnioskiem jest nie ta jednak.
Bardzo was przepraszam. Póki sachma nie umieści nowego na stronie, to będę rozsyłać mailowo.
Azi, poszło.
Oli - Wto Sty 06, 2009 13:29
Mam pytanie do warszawiaków - czy ktoś byłby tak miły i ewentualnie zaopiekował się moimi smrodami podczas wystawy? Moja obecność stoi pod wielkim znakiem zapytania, gdyż termin wystawy przypada na moje ferie zimowe. Nie wiem do końca jak to będzie, ale koniecznie chcę wyjechać na narty. Jeśli nie będzie mnie na wystawie, a ktoś przygarnąłby moje smrody to byłaby to 4 rasowców.
Anonymous - Wto Sty 06, 2009 14:08
Oli, ja sie postaram, ale teraz obiecac nie mogę, wrócimy do tematu bliżej wystawy, ok?
Oli - Wto Sty 06, 2009 14:11
A Ty nie będziesz sędziować? Pytam, bo wtedy to raczej nie będziesz miała czasu na doglądanie. Ja w ogóle muszę z Tomkiem pogadać, bo nam się tylko kilka dni ferii pokrywa (niestety włącznie z tym nieszczęsnym weekendem).
Anonymous - Śro Sty 07, 2009 13:13
Oli, jako organizator raczej nie będe miała szans na sędziowanie ze względu na organizacyjne sprawy, ale twoich pociech chyba moge dopilnować. Ale tak jak mówię, nie chce obiecywac teraz.
Link do poprawnego zgłoszenia: http://www.valhalla-ratte...nie_wystawa.doc
Mao - Śro Sty 07, 2009 17:57
A ja - skoro już się i tak gada o wyrabianiu rodowodów - mam problem. Wysłałam wnioski o rodowody moich szczurzyc zdaje się 15 grudnia i... zostały mi odesłane Listonosz podobno nikogo nie zastał.
Wysylałam do Pruszczu Gdańskiego (napisane w końcu, że adres korespondencyjny, chyba, że mój tłok w głowie cięższy niż mi się zdaje), pieniądze na konto wpłaciłam, no i właśnie odesłano mi wnioski. Może ktoś mnie oświecić...?
Zależy mi na tej wystawie w Warszawie, na inne raczej nie będę w stanie pojechać
sachma - Śro Sty 07, 2009 18:04
Mao, nie wiem jak to mozliwe.. zaadresowałaś moim imieniem i nazwiskiem czy tylko SHSRP? bo jak na imie i nazwisko to babcia siedzi cały dzien w domu i odbiera wszystkie polecone (ma upoważnienie) o ile są na imie i nazwisko Po za tym wystarczyło się do mnie odezwać na PM, czy to taki kłopot? a nie z pretensjami wyjezdzac w temacie do ktorego nie zaglądam.. gdyby nie "zyczliwy" nic bym nie wiedziala..
a listonosz jak nie zastaje to zostawia awizo - ja bylam wczoraj na poczcie i odebralam chyba z 5 listow - w tym tylko do 3 miałam awizo.. wiec tu pretensje do poczty polskiej a nie do nas.
Jeśli ktos chce moj adres i dane zapraszam na PM bedzie latwiej i bedzie pewne ze list do mnie dojdzie
[ Dodano: Czw Sty 08, 2009 14:38 ]
Wychodzi mi na to że przyjadę z 9 szczurami o.O' a może i nawet z 10.. tylko zastanawiam się jeszcze nad Tabby..
Anonymous - Nie Sty 11, 2009 12:35
Dobra, przyznawać się, kto przyjedzie?
Anonymous - Nie Sty 11, 2009 12:37
Ren, ja czekam na twoje zgłoszenie.
Anonymous - Nie Sty 11, 2009 20:18
Viss, a ja słyszałam, że już nie ma dla mnie miejsca u Ciebie
Anonymous - Nie Sty 11, 2009 21:36
Ren, tu mnie masz, ale jak się zmieścisz z mat w jednym łóżku... to kto wie
magnes - Nie Sty 11, 2009 22:06
przelew już zrobiony już nie moge sie doczekać wystawy
Oli - Nie Sty 11, 2009 22:23
a ja wciąż nie wiem czy będę