Mioty urodzone - rok 2008 - Miot K Emerald Moon
Nakasha - Wto Paź 28, 2008 14:35
Gratuluję!!!
I kciukam żeby klusie zdrowe rosły!
asica26 - Wto Paź 28, 2008 19:26
Super!!
cieszę się szczególnie, bo czekam na 2 dziewczynki z tego miotu:)
pozdrawiam,
JS
p.s będę wdzięczna za informacje dotyczące formalności i przewidywanej daty odebrania maleństw
wuwuna - Wto Paź 28, 2008 19:49
Off-Topic: | asica26 napisał/a: | p.s będę wdzięczna za informacje dotyczące formalności i przewidywanej daty odebrania maleństw | asica26, dostajesz umowe,którą podpisujesz i metrykę. Malce do odbioru po 5 tygodniu |
pituophis - Wto Paź 28, 2008 20:12
Warto podkreslic, ze wsrod przodkow tego miotu sa wyjatkowo dlugowieczne szczury. Matka Imre'go to najstarsza fuzzica w Polsce. No a jaki jest Grafit, to chyba kazdy wie
asica26 - Wto Paź 28, 2008 20:42
[/quote]asica26, dostajesz umowe,którą podpisujesz i metrykę. Malce do odbioru po 5 tygodniu [/offtopic][/quote]
dzięki za info:)
w takim razie grzeje już miejsce;)
i czekam na kontakt z Torunia:))
pozdr
Aśka
Fauka - Wto Paź 28, 2008 21:21
I jak maluchy? były podglądnięte już?
zywym_trudniej - Czw Paź 30, 2008 16:49
Nadszedł czas, żeby uchylić rąbka tajemnicy. Przez pierwsze trzy doby staram się nie zaglądać i w ogóle nie wkładać rąk do mamusi jeśli nie ma takiej potrzeby. Ma pełną michę jedzenia, pełny pojnik i tylko spoglądam czy wszystko jest w porządku. Mimo, że Fibi jeśli o to chodzi jest bezstresowa, ufa ludziom, to dla maluszków w pierwszych trzech dobach życia nawet pozytywne podekscytowanie samicy bywa niebezpieczne. Wobec tego wiadomości są świeżutkie, bo dziś były oględziny :)Maluszków urodziło się siedem, i całą siódemką troskliwie opiekuje się mamusia Są 4 dziewczynki i trzech chłopców:) Oto one:
Dumbusiowe dziewczynki Prawdopodobnie mamy jedną czarną dziewczynkę jedną agouti i dwie mink bądź cinnamon.
No i fotka dla wielbicieli czarnych dumbolków
Kawalerowie Najprawdopodobniej wszyscy trzej mink/ cinnamon
L. - Czw Paź 30, 2008 17:03
cudowne.
Anonymous - Czw Paź 30, 2008 18:43
Piękne glizdki
persefona4 - Czw Paź 30, 2008 18:53
O mamo!
Minki, cynamonki i co najlepsze chłopcy! nie no ja sie zastrzele, ja tu nie zagladam bo sie poryczę...
A tak wogule to cudowne maleństwa, piekne kluseczki, i chyba blazedziki widzę, a to kocham najbardziej
Czekamy na ofutrzenie wtedy bedzie dopiero widać pełna urodę maluszków
Fauka - Czw Paź 30, 2008 19:09
Boskie maluchy
Pacyfka - Czw Paź 30, 2008 19:58
jeżu jakie cudownosci ale na szczęście chłopców malutko, to pewnie wolnych nie ma, więc kusić nie będzie chociaz może troszkę szkoda
Niech rosną zdrowe
Gratulacje dla mamusi i babci
Agnieszka - Pią Paź 31, 2008 07:48
Ciekawe który mój, zresztą najchętniej to wszystkie bym wzięła! Cudeńka
Anouk - Pią Paź 31, 2008 10:45
Jeej.. Aż mnie GMR dopada jak widzę te kluchy... Niestety odpada jeszcze jeden ogon, ponieważ w domu ledwo zgodzili się na 2 Czekam na nowe fotusie, żebym mogła się poślinić
Badoha - Pią Paź 31, 2008 11:35
Piękne kluseczki Aż nie mogę się doczekać kiedy się ofutrzą
|
|
|