To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot J Emerald Moon pierwsze urodziny :)

Oli - Czw Sie 28, 2008 19:07

Jesu, jesu, jesu!!! Ja chcę Juranda. ;( Dlaczego Wy mnie tak katujecie takimi ślicznymi ciapatymi maluchami? ;(
Lavi - Pią Sie 29, 2008 10:39

Ile blazeeedów ;( ;(

Mamooo! *ucieka z tematu*

Badoha - Pią Sie 29, 2008 11:00

Małe są cudowne - niech rosną duże i zdrowe :)
pituophis - Pią Sie 29, 2008 12:32

Kolejne praprawnuki.

Na razie ladnie zapowiadajace sie - czekam na ofutrzenie. Oak calkiem, calkiem ;)

zywym_trudniej - Pią Sie 29, 2008 19:20

Maluszki ofutrzają się i pięknieją z dnia na dzień. Ciekawi mnie czy Jurand nie okaże się odd eye. Jedno oczko ma całe w białym polu, a drugie w czarnym :) No i nowa porcja fotek, tylko grupowe, ale takie indywidualności łatwo rozróżnić nawet na wspólnym.

persefona4 - Pią Sie 29, 2008 21:13

Oj pięknieją, pięknieją, napatrzeć się nie mogę na ten cudowny miocik :serducho: a ja nie mogę!!! ;( Może za rok :wink:

Też jestem ciekawa Juranda, jest śliczny, ta jego cudowna łątka na oczku :slinisie:
Tak więc cierpliwie czekam na otwarcie oczek u maluszków, wtedy dopiero bedzie widać ich cały urok :serducho: :wink:

Anonymous - Pią Sie 29, 2008 21:23

ojezu :serducho: a rezerwacje jakies juz sa?
wuwuna - Pią Sie 29, 2008 22:09

katasza napisał/a:
ojezu :serducho: a rezerwacje jakies juz sa?
zywym_trudniej napisał/a:
Rezerwacje będą możliwe po ukończeniu przez maluszki 3 tygodnia życia, ze względu na znaczenia które się pojawiły. Zapraszam jednak do ustawiania się w kolejkę

BlueBlossom - Sob Sie 30, 2008 12:02

Śliczne maleństwa.. już nie mogę się doczekać kiedy otworzą oczka i ofutrzą się.. :]
zywym_trudniej - Nie Sie 31, 2008 21:49

I kolejna porcja fotek. Maluszki się ofutrzyły i czarują czekając na to aż się ktoś zakocha :) Najlepiej oglądać w pełnym rozmiarze. Dla wielbicieli słodkich łapeczek, uszek, pyszczków i ogonków ;)

Oli - Nie Sie 31, 2008 21:59

zywym_trudniej napisał/a:
Dla wielbicieli słodkich łapeczek, uszek, pyszczków i ogonków ;)

I dlatego ja nie będę oglądać w dużym rozmiarze. ;(

Cudowne malce! :serducho: A jak z rezerwacjami? :>

zywym_trudniej - Nie Sie 31, 2008 22:09

Rezerwacje po ukończeniu trzeciego tygodnia życia, jak to w każdym znaczonym miocie. Ale ze względu na brak planów można cały czas wysyłać cv bo chętnych jest mało, a maluszków dużo. Wierzę jednak że wkrótce to się zmieni, bo urodziły mi się łamacze serc :D
PALATINA - Nie Sie 31, 2008 22:11

Jestem zakochana w Jaśminie... :serducho: :serducho: :serducho: ;(
Nie mogę mieć kolejnego szczura - nie mogę... ;(

P.S. I jeszcze w Jaskrze! :serducho:

zywym_trudniej - Nie Sie 31, 2008 22:20

Przepiękna pupcia Jaśmina na przedostatniej fotce a pyszczek na czwartej ;)
Sorgen - Nie Sie 31, 2008 22:21

Nie no umrę przez Jamajkę ;( :serducho: Kurde nooo, nie wyrobie z 4 szczurami :/