Mioty urodzone - rok 2008 - Miot J Emerald Moon pierwsze urodziny :)
Oli - Czw Sie 28, 2008 19:07
Jesu, jesu, jesu!!! Ja chcę Juranda. Dlaczego Wy mnie tak katujecie takimi ślicznymi ciapatymi maluchami?
Lavi - Pią Sie 29, 2008 10:39
Ile blazeeedów
Mamooo! *ucieka z tematu*
Badoha - Pią Sie 29, 2008 11:00
Małe są cudowne - niech rosną duże i zdrowe
pituophis - Pią Sie 29, 2008 12:32
Kolejne praprawnuki.
Na razie ladnie zapowiadajace sie - czekam na ofutrzenie. Oak calkiem, calkiem
zywym_trudniej - Pią Sie 29, 2008 19:20
Maluszki ofutrzają się i pięknieją z dnia na dzień. Ciekawi mnie czy Jurand nie okaże się odd eye. Jedno oczko ma całe w białym polu, a drugie w czarnym No i nowa porcja fotek, tylko grupowe, ale takie indywidualności łatwo rozróżnić nawet na wspólnym.
persefona4 - Pią Sie 29, 2008 21:13
Oj pięknieją, pięknieją, napatrzeć się nie mogę na ten cudowny miocik a ja nie mogę!!! Może za rok
Też jestem ciekawa Juranda, jest śliczny, ta jego cudowna łątka na oczku
Tak więc cierpliwie czekam na otwarcie oczek u maluszków, wtedy dopiero bedzie widać ich cały urok
Anonymous - Pią Sie 29, 2008 21:23
ojezu a rezerwacje jakies juz sa?
wuwuna - Pią Sie 29, 2008 22:09
katasza napisał/a: | ojezu a rezerwacje jakies juz sa? |
zywym_trudniej napisał/a: | Rezerwacje będą możliwe po ukończeniu przez maluszki 3 tygodnia życia, ze względu na znaczenia które się pojawiły. Zapraszam jednak do ustawiania się w kolejkę |
BlueBlossom - Sob Sie 30, 2008 12:02
Śliczne maleństwa.. już nie mogę się doczekać kiedy otworzą oczka i ofutrzą się..
zywym_trudniej - Nie Sie 31, 2008 21:49
I kolejna porcja fotek. Maluszki się ofutrzyły i czarują czekając na to aż się ktoś zakocha Najlepiej oglądać w pełnym rozmiarze. Dla wielbicieli słodkich łapeczek, uszek, pyszczków i ogonków
Oli - Nie Sie 31, 2008 21:59
zywym_trudniej napisał/a: | Dla wielbicieli słodkich łapeczek, uszek, pyszczków i ogonków |
I dlatego ja nie będę oglądać w dużym rozmiarze.
Cudowne malce! A jak z rezerwacjami?
zywym_trudniej - Nie Sie 31, 2008 22:09
Rezerwacje po ukończeniu trzeciego tygodnia życia, jak to w każdym znaczonym miocie. Ale ze względu na brak planów można cały czas wysyłać cv bo chętnych jest mało, a maluszków dużo. Wierzę jednak że wkrótce to się zmieni, bo urodziły mi się łamacze serc
PALATINA - Nie Sie 31, 2008 22:11
Jestem zakochana w Jaśminie...
Nie mogę mieć kolejnego szczura - nie mogę...
P.S. I jeszcze w Jaskrze!
zywym_trudniej - Nie Sie 31, 2008 22:20
Przepiękna pupcia Jaśmina na przedostatniej fotce a pyszczek na czwartej
Sorgen - Nie Sie 31, 2008 22:21
Nie no umrę przez Jamajkę Kurde nooo, nie wyrobie z 4 szczurami
|
|
|