Mioty urodzone - rok 2008 - Miot R Rat`s Troop - Źle się dzieje...
nutaka - Pon Lip 14, 2008 11:56
kciukam kciukam!!
nezu - Pon Lip 14, 2008 12:21
Minęły dwie godziny, a jeden klusek już ma wyraźny kolor na łebku i mogę powiedzieć że na jakies 50% będzie capped. Na pewno ma znaczenie jak capped z tą wcinającą się od tyłu białą plamą, ale może być też varie. Czas pokaże.
Normalnie szok, nigdy mi się tak szybko nie wybarwiały...
wuwuna - Pon Lip 14, 2008 12:26
nezu napisał/a: | Notrmalnie szok, nigdy mi się tak szybko nie wybarwiały... | Niesamowite. Tylko sie cieszyć.
pituophis - Pon Lip 14, 2008 13:22
Capped DU - to byloby cos.
Ile maluchow zostanie w RT?
Anonymous - Pon Lip 14, 2008 14:04
Łiiiiiiiiiiiiiii, ale niespodzianki, cudowny, boski miot. Już się nie mogę doczekać dalszych wieści i pierwszych fot.
Zdecydowałam też, że ze względu na oziębłość seksualną Oliwci wezmę dwa malce Visni.
Trzy tygodnie czekania na wybór dzieciarni to nie mało, no ale cóż, opłaca się szalenie, bo będę wiedziała jakie charakterki mam do wyboru. A charakter jest priorytetem dla mnie.
Visnicka do wycałowania, strasznie dzielna mamcia, a maluchy za kilka dni. Jakoś zniosę. nezu, gratulacje!
Uhhh, ale się cieszę!!!!
nezu - Pon Lip 14, 2008 15:18
A żeby nie było całkiem normalnie, to dla odmiany tym razem mam przytłaczającą przewagę facetów.
Na szczęście płeć piękna też jest, ale w sporej mniejszości, więc pewnie jeszcze długo będę się o tę płeć trząść jak galareta.
Jak zwykle u mnie, przewaga jednej płci.
Tyle że tym razem dość niestandardowo, bo mam spore męskie stadko.
Bardzo bym się ucieszyła, gdyby wszystkie przeżyły, myślę, że wtedy jakieś kluski będą jeszcze szukać domu (bo mi się w tak zwanym międzyczasie chętni troszkę wykruszyli..). Na razie wolę nie zapeszać i tylko co i raz zaglądam do klatki, żeby się upewnić że wszystko w porządku, a niustające popiskiwania co i rusz mnie podrywają.
wuwuna - Pon Lip 14, 2008 15:20
nezu napisał/a: | A żeby nie było całkiem normalnie, to dla odmiany tym razem mam przytłaczającą przewagę facetów. | Cudownie.
Musi być równowaga.Bo już się obawiałam,że płeć męska wyginie
Anonymous - Pon Lip 14, 2008 17:11
gratuluje i trzymam kciuki
nezu, a pamiętasz, że mowiłaś, że gdy kiedyś kiedys będziesz mieć miot R to jednego malucha nazwiesz rashad? (;
nezu - Pon Lip 14, 2008 17:14
aga napisał/a: | nezu, a pamiętasz, że mowiłaś, że gdy kiedyś kiedys będziesz mieć miot R to jednego malucha nazwiesz rashad? (; |
Szczerze mówiąc zapomniałam, ale jeśli pozwolisz to ja bardzo chętnie, to imię mi się masakrycznie podoba...
Anonymous - Pon Lip 14, 2008 17:16
Off-Topic: | wiem, pamiętam jak to mówiłaś, dlatego się przypominam w odpowiednim momencie |
nezu - Pon Lip 14, 2008 17:21
aga, dzięki.
Jeszcze jeden news, co było do przewidzenia, dopatrzyłam się tam co najmniej jednego huskula.
wuwuna - Pon Lip 14, 2008 17:28
nezu napisał/a: | dopatrzyłam się tam co najmniej jednego huskula. | o husky jakie one są piękne
pituophis - Pon Lip 14, 2008 17:56
Czy husky downunder ma nabrzuszne znaczenia?
A mowilem, ze bedzie przewaga samcow
Gratuluje i
nezu - Pon Lip 14, 2008 18:32
Pitu, nie wiem, znaczy, w marvelu jest jeden samiec który wygląda na husky (w sensie jaśnieje) i jest downunderem.
A jak będzie to się zobaczy.
No i mówiłeś, wykrakałeś niejako, niedobry ty
I tak miałam więcej chętnych na chłopy.
sachma - Pon Lip 14, 2008 19:48
pitu cos ostatnio prorocze wypowiedzi ma w tematach miotow
|
|
|