Mioty adoptowane - Miot tramwajowy już w nowych domach :)
mmarcioszka - Pią Gru 20, 2013 22:21
Starsza Pani, w poniedziałek na pewno miała futro i to sporo. Widoczniej jest double rexem
Gryzoniowa - Sob Gru 21, 2013 12:36
Też trzymam kciuki za maluchy
Pyl - Sob Gru 21, 2013 22:06
Mamuśka jest zdecydowanym doublem, na szczęście (dla mnie) w fazie lub wersji mocno owłosionej. Co nie przeszkadza, że futra ma mniej niż więcej Moim panom chyba zupełnie to nie przeszkadza, bo mimo, że Mamusia stoi w osobnym pokoju to zainteresowanie wzbudza ogromne - cHaber nawet porzucił wczoraj kolację i teskno wyglądał przez pręty
A za dzieciaczki kciukam mocno.
susurrement - Nie Gru 22, 2013 15:30
mamusia jest cudowna, nie dziwię się, że wzbudziła większe zainteresowanie niż kolacja
mamka za to gryzie i nie obchodzi jej nic poza dziećmi i jedzeniem, chociaż to akurat dobrze.
maluchy natomiast są coraz większe, ofutrzają się, widać już ząbki
Justka1 - Wto Gru 24, 2013 01:54
Starsza Pani napisał/a: | mmarcioszka napisał/a: | Justka1, na zdjęciu jest mamka
Mamuśka jest bardziej pokręcona z rzadszą sierścią, self w kolorze russian blue? (nie jestem pewna, ciemno było, jak ją oglądałam ). |
Mamka ma sierść standard.
|
To nie jest szczur standardowy.Nie ma prostych wąsów.Pisałam,to bardzo słaby rex lub velveteen więc sierść nie będzie standard.
Wstawicie zdjęcia mamy maluchów?
Pyl - Wto Gru 24, 2013 12:48
Justka1, nie mam fotek. Może w Święta mi się uda coś cyknąć.
Z dobrych wieści Mamusia była wczoraj na kontroli u dr Rzepki i być może jednak nie jest w ciąży - obecnie nie ma nawet powiększonej macicy Od wczoraj nie dostaje już leków i gdyby nie wielki placek martwicy na karku nie byłoby widać, że coś jej było
A przy okazji po długich konsultacjach telefonicznych z AD mała dostała imię - Gniotka. To taki (dobry?) duszek domowy gniotący klaty alkoholików
limomanka - Wto Gru 24, 2013 14:46
Pyl napisał/a: | To taki (dobry?) duszek domowy gniotący klaty alkoholików |
Fantastyczna etymologia
susurrement - Wto Gru 24, 2013 17:47
Mamka jest najprawdopodobniej rexem, nie wiem skad mysl ze to standard
Starsza Pani - Wto Gru 24, 2013 23:17
susurrement napisał/a: | Mamka jest najprawdopodobniej rexem, nie wiem skad mysl ze to standard |
Jak ją brałam, była standardem .
Cegriiz - Wto Gru 24, 2013 23:27
Jeśli na zdjęciu pierwszym jest mamka, to ani to rex, ani standard
susurrement - Śro Gru 25, 2013 00:27
na pierwszym zdjęciu jest mamka. fotka akurat mało ukazuje w kwestii sierści, ale gładka to ona nie jest. velveteen czy rex, ale nie standard.
tak czy inaczej nie sądzę aby to było najważniejsze
i FOTO
Czyli jak zrobić bałagan na oddziale noworodkowym w jedną noc. Niemniej swoim urokiem potrafi wynagrodzić nie tylko owy bałagan, ale też rzucanie się z zębami.
A malce coraz większe. I piękniejsze.
[serce mi mięknie jak ciumkają sobie wzajemnie uszy w poszukiwaniu cyca]
i lada moment będą otwierać oczy..
mmarcioszka - Śro Gru 25, 2013 03:03
Piękne maluszki i troskliwa mamka
Vaco - Śro Gru 25, 2013 03:47
Za ładne, nie mogę tu wchodzić!
kciukam za dobre domki na przyszłość!
nimka - Śro Gru 25, 2013 06:50
kluseczki
jokada - Śro Gru 25, 2013 08:55
ale piękności