Mioty adoptowane - Hipopotamki z Wrocławia
ziew - Sob Gru 14, 2013 20:23
Entreen napisał/a: | z dziewuszkami może być problem |
a jaki problem? Dziewuszki są najukochańsze. Właśnie Furia mnie dziabła
beti - Sob Gru 14, 2013 20:28
w sensie z adopcją czy wychowawczy ? bo jeżeli chodzi o to drugie to dam sobie rade:) wczesniej mialam szczury ale w ciazy musialam oddac przyjaciółce bo nasilila mi sie astma
limomanka - Sob Gru 14, 2013 20:41
ziew, beti, problem z adopcją - pewnie już "zaklepane"
furburger - Sob Gru 14, 2013 22:22
o Matko Entreen! maluchy od Ciebie są cudowne a ja nie mogę jak na razie już żadnych brać dopóki się nie wyprowadzę, co za ból ale kciukam za dobre domki
Entreen - Nie Gru 15, 2013 11:22
Szkoda, fur, bo Tobie też chętnie bym dała
Dziewczynek jest cztery. Chwilowo nie przyjmuję zgłoszeń na dziewuszki.
Panów jest 7. Tu na pewno dwóch zaklepanych, może czterech?
Jak podrosną to też zobaczymy jak inni chętni.
Darekp - wyślij mi PW, najlepiej z odpowiedziami na standardową ankietę.
Entreen - Nie Gru 15, 2013 14:57
F1
F2 (jedyny standardzik)
F3
F4
M1
M2
M3
M4
M5
M6
M7
Niektóre miniaturki się popsuły, ale odnośniki działają.
ema0505 - Nie Gru 15, 2013 15:30
Ojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojj
Co za cuda, teraz już na 100% jestem chętna na jednego klusaczka
strashak - Pon Gru 16, 2013 13:02
Kiedy będzie wiadomo czy się uda zaadoptować maluchy? Razem z chłopakiem bardzo się niecierpliwimy i stresujemy
Entreen - Pon Gru 16, 2013 13:37
Podsumowanie chwilowo wypada tak - dwie panny dla Ogoniastej, jedna dla osoby z mojego otoczenia najprawdopodobniej, jedna może zostanie.
Panowie - jeden dla Cyklotymii, jeden dla Morgany (drugie forum), jeden dla MichalKonstanty. A potem zaczynają się lekkie dywagacje co i jak . Czy są jeszcze maluchy (i ile) zależy od kolejnych trzech osób. Jak tylko się dowiem, napiszę.
beti - Pon Gru 16, 2013 21:09
kurcze kurcze kurcze... panowie ze zdjec wolni tak? co prawda myślam o stadzie samic... przedyskuje z mężem...:) MYSLE O M5 I M7
Entreen - Pon Gru 16, 2013 22:11
To znaczy część na pewno nie jest wolna Możliwe, że już żaden. Trzy są zajęte - jeden double-rex (jeśli będzie), jeden niebieski double-rex (jeśli będzie, jak nie to po prostu niebieski) i jeden niebieski rex. I na M2 próbuję namówić Nietoperrr...
A co do reszty - chętni na nie są. Czekam na odzew jednej dziewczyny ze studiów...
strashak - Wto Gru 17, 2013 12:34
Jakieś nowe wieści nt drugiej szczurzynki?
Entreen - Wto Gru 17, 2013 21:19
Brzuch wieeelki jak balon, ale na razie nawet nie szykuje gniazda. Zobaczymy, ma czas do czwartku, mam nadzieję, że naprawdę się niedługo już wysypie
Czekam na odpowiedź jednej dziewczyny, jak dostanę, to napiszę, co i jak z maluchami, dla kogo ile i w ogóle
Ogoniasta - Śro Gru 18, 2013 22:25
Poproszę
Jak kluchy??
Entreen - Czw Gru 19, 2013 00:40
Właśnie miałam obiecać
Pojutrze mam egzamin i wracam do domu rodzinnego, razem z nimi. Dziś zrobiłam troszkę fot, takich że 3kg cukru, nawet filmiki mam (z kapturzastą dziewuszką i czarnym panem, M6 zdaje się - to najbardziej eksploratorski ze szczurków, jeszcze nie widzi, a łazi jak tylko coś usłyszy!). Wrzucę je może w sobotę, na spokojnie, postaram się też w tej okolicy zrobić znów indywidualne zdjęcia... Zwłaszcza, że będą powoli otwierać oczy!
(zamiast się uczyć do egzaminu, siedzę przy otwartym boxie i się gapię, jak śpią. Matka w ogóle już nie reaguje na moje grzebanie przy maluchach, tylko jak któryś śpi mi na ręce i to zauważy, bierze go za fraki i zanosi do reszty )
Ogoniasta - jedna z Twoich panien (kapturka właśnie) to najgrubszy hipcio z wszystkich
Wtedy też napiszę w końcu, kto co i jak i może jakieś rezerwacje? Tylko nie wiem, co z tymi double-rexami, nie jestem w stanie zawyrokować na pewno, czy (i tym bardziej które) jakieś są
|
|
|