Szczury - [SHSRP] Ulotka o szczurach - roznoszenie, deklaracje, spis
Oluś - Sob Kwi 13, 2013 20:08
Jak oststnio jeźdiłam po nie-szczurzych lecznicach w poszukiwaniu leku to mi wprost mowili, że nie znają się na szczurach. Jeśli weterynarz już na wstępie tak mówi, to myślę, że bez oporu zgodzi się przyjąć choćby kilka ulotek
Mao - Sob Kwi 13, 2013 20:11
Ja niestety muszę się wycofać, nie dam rady rozwozić
Pyl - Sob Kwi 13, 2013 20:29
olus_165, dlatego pisałam, że rozsądni będą zadowoleni, ale trzeba z tym uważać, bo nie wszyscy muszą być rozsądni.
Mao, dzięki za info.
Oluś - Sob Kwi 13, 2013 20:32
Off-Topic: | Pyl, grzecznie zapytać nie zaszkodzi |
Pyl - Sob Kwi 13, 2013 21:50
olus_165, słusznie. Generalnie w każdej lecznicy będzie trzeba zapytać, bo nie wszędzie muszą życzyć sobie takie "śmiecie".
Pyl - Pon Kwi 15, 2013 13:43
Hop, hop!
Dobrze rozumiem, że kupa dużych miast (np. całe Trójmiasto, Kraków, Górny Śląsk...) i kupa lecznic w Warszawie nie zostaną zasilone wiedzą
Może jednak komuś się zechce ponieść kaganek oświaty przy okazji wizyty u weta?
Nakasha - Pon Kwi 15, 2013 14:03
Ja z chęcią rozniosę, wstępnie do 4 lecznic.
Pyl - Pon Kwi 15, 2013 14:04
Nakasha, które lecznice, podaj imiennie. Rozumiem, że wszystkie Białystok?
Nakasha - Pon Kwi 15, 2013 14:08
Canwet, Białystok, ul. Zwycięstwa 26b
Białostoczek, Białystok, ul. Białostoczek 13b
Boliłapka, Białystok, ul. 27 Lipca 1/1
Med-Vet, Białystok, ul. Berlinga 17a
Pyl - Pon Kwi 15, 2013 14:24
Nakasha, dzięki, zaktualizowałam listę.
Kasik - Pon Kwi 15, 2013 15:10
Ja mogę zgłosić się do Gdańska - AlterVet i lecznica na Feniksa w Osowie. Ewentualnie podrzucę ulotki komuś, kto będzie się tam udawał Załóżmy, że mogę robić za koordynatora Bo wiem, że jest jeszcze kilka lecznic w Gdańsku, na pewno 2 lecznice w Gdyni - można przesłać to wszystko w jednej przesyłce po prostu do 3miasta.
Cegriiz - Pon Kwi 15, 2013 15:13
Mogę podrzucić do dwóch lecznic gdzie przyjmuje specjalista od gryzoni - na al. Reymonta i na ul. Wolumen.
Ew. jeszcze na ul. Krasińskiego w Hematovecie bo mam całkiem blisko.
Czyli 3 lecznice.
Karena - Pon Kwi 15, 2013 15:17
Kasik napisał/a: | Ja mogę zgłosić się do Gdańska - AlterVet i lecznica na Feniksa w Osowie. Ewentualnie podrzucę ulotki komuś, kto będzie się tam udawał Załóżmy, że mogę robić za koordynatora Bo wiem, że jest jeszcze kilka lecznic w Gdańsku, na pewno 2 lecznice w Gdyni - można przesłać to wszystko w jednej przesyłce po prostu do 3miasta. |
ja chętnie na stryjską w Gdyni podrzucę
Pyl - Pon Kwi 15, 2013 15:52
Kasik, dzięki
A dasz radę wyspecyfikować ile tych lecznic będzie i które? Bo nie wiem czy to co proponuje Karena mieści się w Twoich dwóch gdyńskich czy nie. A jak nie wiem ile lecznic to nie wiem ile ulotek będziecie potrzebować
Kasik - Pon Kwi 15, 2013 16:10
Pyl, w Gdańsku z tych "szczurzych" jest na pewno Osowa, AlterVet, ale jest jeszcze Obrońców Wybrzeża, pomijając jeszcze takie mniej szczurze lecznice jak Elbląska (nie wiem, czy tam jest sens jechać?) i Potokowa - fajna mała lecznica, gdzie robiłam RTG i mocz szczurowi. Plus na pewno milion innych, ale na tych chyba się nie skupiamy? No i widziałam jeszcze jedną, reklamującą się jako "egzotykę", ale nie sprawdzałam, jak to wygląda.
W Gdyni Benkowski&Hajdo, GKW na Kieleckiej, Stryjska, Wolności (tu może LalaAla podrzuci?).
|
|
|