Planowane mioty - Planowany miot B Wasza Wysokość z Wuwuniarni
wuwuna - Pon Lut 18, 2013 09:39
413 gram!
Kaola - Pon Lut 18, 2013 13:10
wuwuna, na pewno kiedyś
mmarcioszka - Pon Lut 18, 2013 14:48
Nie no, co to ma być
Żadnego mieszania w mojej pustej głowie proszę - burmek i łaciaty black ALBO rusek, koniec kropka.
Mamuski się nie obrażą, bo na takie maluchy będzie tłum chętnych i jeszcze szczurów nie starczy
wuwuna - Pon Lut 18, 2013 17:03
Lux napisał/a: | Wunia, ra zej chciala jechac, skoro to mi skoczyla na glowe | Lux, bo wiesz ona cię chciała zmylić. Ręce - głowa - klatka - domek. Ona myśląca i przewidująca panna.
Nikaa, mogę wybrać za was.
natkapatka napisał/a: | wuwuna, no Ty to kusisz ludzi..... ja nie wiem | wiem co chwalę, same rarytasy.
Papi w ciąży jest jeszcze bardziej delikatna i mięciusia. I brzuszek jej pięknie rośnie.
Termin porodu początek marca.
Nikaa - Pon Lut 18, 2013 17:21
Możesz wybrać. Tylko ja poproszę: jak najwcześniej, jak najmiziastrze futrzaki i w dodatku duże dziewczyny (bo mi muszą się "nie mieścić" w perfekcie...) ! Znajdzie się ?
Oluś - Pon Lut 18, 2013 18:05
Ależ to będzie piękny miot
I kurczę, znów mam pomysł na imię
wuwuna - Wto Lut 19, 2013 16:12
Nikaa napisał/a: | Możesz wybrać. Tylko ja poproszę: jak najwcześniej, jak najmiziastrze futrzaki i w dodatku duże dziewczyny (bo mi muszą się "nie mieścić" w perfekcie...) ! Znajdzie się ? | Nikaa, pewnie, że się znajdzie.
olus_165 napisał/a: | I kurczę, znów mam pomysł na imię | Bierzesz malucha ?
Papisia w ciąży jest jeszcze bardziej słodka niż przed. Brzuszek jej się zaokrąglił.
Porównując do Ximamumci to i tak odbiega, ale to młodziutki szczur w dodatku samica, więc bardziej się już nie da w tym wieku. Ale i tak jest wybitnie pluszowa.
Dziś jest co najmniej 11 dzień ciąży (co najmniej, ponieważ moje zapiski wag z przed tego dnia zniknęły razem z danymi z dziennika w telefonie, więc może być kilka dni wcześniejsza ta ciąża).
Oluś - Wto Lut 19, 2013 17:43
wuwuna napisał/a: | Bierzesz malucha ? |
Niestety zapisałam się już na "łysy" miot w Emerald Moon Uwierz, że gdybym mogła to bym się nie zastanawiała. Ale imieniem służę
mmarcioszka - Wto Lut 19, 2013 17:52
wuwuna, jesteś pewna, że to żywy szczur, a nie pluszak ?
nezumi - Wto Lut 19, 2013 18:06
No nie i co ja mam teraz zrobić, jeszcze do niedawna chciałam 2 laleczki, a dzisiaj już widze 3 i kropka, to jest zaraźliwe
Wuwuna czy można po jednej dziewczynce z każdego miotu to znaczy z C,B,CH ?
Nikaa - Wto Lut 19, 2013 18:08
nezumi, Mam dokładnie taki sam dylemat
nezumi - Wto Lut 19, 2013 18:15
Nika To jest naprawde uzależniające, modle się byleby narazie na 3 pozostało
wuwuna - Wto Lut 19, 2013 19:24
mmarcioszka napisał/a: | wuwuna, jesteś pewna, że to żywy szczur, a nie pluszak ? | mmarcioszka, ja myślę, że to pluszak i urodzi same pluszaki.
nezumi napisał/a: | No nie i co ja mam teraz zrobić, jeszcze do niedawna chciałam 2 laleczki, a dzisiaj już widze 3 i kropka, to jest zaraźliwe
Wuwuna czy można po jednej dziewczynce z każdego miotu to znaczy z C,B,CH ? | nezumi, oczywiście, że można. Lista będzie wspólna, więc niech się tylko urodzą to będziecie na spokojnie wybierać.
Teraz trzymajcie kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.
Nikaa napisał/a: | nezumi, Mam dokładnie taki sam dylemat | Nikaa, nie ma problemu, urodzą się będziecie decydować. Teraz jest za wcześnie.
mmarcioszka - Śro Lut 20, 2013 00:09
Ja zdecydowanie trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie, pluszaczki kukiełkowe mile widziane
wuwuna - Śro Lut 20, 2013 12:47
Papi miała dziś robione USG. Wszystko prawidłowe. Malce żyją i wzorowo się rozwijają.
Jest ich co najmniej 9. Z naciskiem, że więcej.
Papi całe badanie przesiedziała grzecznie prawie się nie ruszając. A ja myślałam, że one się będą stresować. A tu nic.
Chyba częściej będziemy robić USG
I mamy podejrzenie, że jej ciąża jest wyższa niż Brokatki. Proszę mnie nie pytać o nic. Ale zostałam skwitowana "Jaki z ciebie hodowca, że nie wiesz który to dzień ciąży?!"
Ja już totalnie zgupiałam. Albo te Brokatkowe są mniejsze, wolniej się rozwijają.
Widać ogólnie zarys malców, ale dosyć przejrzyście.
|
|
|