Planowane mioty - Planowany miot C2 of Anahata
susurrement - Czw Sty 03, 2013 23:53
Nienna, ja też i mogę poręczyć
Nakasha - Śro Sty 16, 2013 13:43
Kochani, Yetta jest od wczoraj na kryciu.
Obiecuję, że dziś i jutro odpiszę na wszystkie Wasze wiadomości i przepraszam, że nie miałam jak się za to wcześniej zabrać...
Od razu napiszę, że wszystkie samce z miotu pójdą do nowych domków na normalnych warunkach, ale wybiorę potem 2 najspokojniejsze i te będą kryć wskazane przeze mnie samice. Nowi właściciele nie będą mogli odmówić bez ważnej przyczyny. Ten miot jest wyjątkowy pod względem moich dalszych planów, dlatego musiałam wprowadzić tą zmianę. A wprowadzam ją dopiero teraz, ponieważ w SHSRP toczy się głosowanie nad pewnymi planami i wygląda na to, że plany przejdą. Musiałam się co do tego upewnić.
Nienna - Śro Sty 16, 2013 14:07
L., susurrement - dziękuję za zaufanie
Niestety musiałam zmienić decyzję i zapisałam się na 2 maluchy z miotu A Wuwuny, w mailu do obu hodowli wyjaśniłam dlaczego.
Jednak będę śledzić C2 i trzymać kciuki
A to zdjęcie wygląda wypisz wymaluj jak u mnie w domu: dwa wielkie szczury i jeden mały biały szczurek susurrement, Chmurka pozdrawia
http://s993.photobucket.c...nt=dsc01489.jpg
L. - Śro Sty 16, 2013 23:52
Wieści z pierwszej ręki.
Wczoraj odebrałam Yette z dworca i od razu pojechałyśmy do kawalera, bo Panna miała końcówkę rujki.
Niestety partner nie był zbyt zainteresowany, a nawet powiedziałabym w ogóle. Tulił się, całował, iskał w między czasie drzemał i jedyne co go zmuszało do.. biegania - był kukurydziany chrupek - nawet z zamkniętymi oczami.
Młodą parę postanowiliśmy razem zostawić na noc. Tutaj rolę się odwróciły. Pan nabierał ochoty, a Pani go odpychała.
Jednak dzisiaj wieczorem Pani Młoda jakby nabrała energii i jej rujka się spotęgowała, a Pan Młody cóż... do teraz nie próżnuje
Nakasha - Czw Sty 17, 2013 10:05
L., wspaniałe wieści! Super! To może to był sam początek rujki, a nie koniec. Heh.
L. - Czw Sty 17, 2013 11:16
Nakasha, chyba tak ;p jednak natura ma swój rozum
bo jak patrzyliśmy jak Órlen jej matkuje, a nie bajeruje to nam się płakać chciało a tutaj inna kolej rzeczy była.
L. - Pią Sty 18, 2013 20:06
Para kochanków rozstała rozdzielona, bo Yetta zaczęła już spuszczać łomot Órlenowi
Teraz jedyne co zostaje to trzymać obfite kciuki
aneczka1-13 - Pią Sty 18, 2013 22:57
x100...000 Oby była ciąża
Nakasha - Śro Sty 23, 2013 18:24
Taaak, mocno trzymamy!
Nakasha - Śro Sty 23, 2013 18:29
Na samiczki nie przyjmuję już rezerwacji - chyba, że znajdzie się chętny domek współwłasnościowy z Białegostoku lub Warszawy.
Na samce jeszcze są 2 miejsca.
Naciol - Śro Sty 23, 2013 18:39
No to trzymam kciuki mocno!
Izabela - Nie Sty 27, 2013 17:08
Jakieś wieści? Powtórnej rujki brak?
Nakasha - Nie Sty 27, 2013 18:54
Rujki brak, a waga rośnie.
AngelsDream - Nie Sty 27, 2013 19:00
Nakasha, to trzymamy kciuki!
Naciol - Nie Sty 27, 2013 19:23
AngelsDream napisał/a: | Nakasha, to trzymamy kciuki! |
I to bardzo mocno