Planowane mioty - Planowany miot kontrolny 'C' Wasza Wysokość z Wuwuniarni
Naciol - Czw Sty 10, 2013 23:12
wuwuna, zdjęć chyba nigdy za dużo... Ja będę trzymać kciuki za czerwonookiego debilka.
majlena - Czw Sty 10, 2013 23:33
wuwuna napisał/a: |
Mama ma przedziwny kolor, w dodatku jest silvered, ma pręgi na ciele, obecnie 3. I co tydzień zmienia układ cieni i łat na ciele. Ja w życiu nie widziałam tak przedziwnej burmy.
Która raz przypomina cynamona, a raz minka, a raz burme hima, a raz hima sabla.
Ja za nią nienadążam toteż nie jestem w stanie powiedzieć an 100%, że to jeszcze nie inna mieszanka. |
niesamowite. to dopiero musi być interesujące, co chwila widzieć innego szczura
może ona po prostu lubi się przebierać
Vaco - Czw Sty 10, 2013 23:41
wuwuna napisał/a: | Vaco, ale mogą być dla osłody zdjęcia przyszłej mamy | i to mi się podoba
majlena, kobieta zmienną jest w pod wieloma względami, a przecież w tym samym futerku dzień w dzień chodzić nie wypada
wuwuna - Czw Sty 10, 2013 23:46
Naciol napisał/a: | Ja będę trzymać kciuki za czerwonookiego debilka. | Ja poproszę jednak sabla, bo mi zależy, żeby miała drugi miot.
majlena napisał/a: | niesamowite. to dopiero musi być interesujące, co chwila widzieć innego szczura | majlena, to jest mega interesujące.
Ona czasem co 2 dni ma inne ubarwienie. Cieniowane ma to futro (nie zrudziałe).
Jak maluchy zmieniają okrywe w wieku 2 m-cy i wtedy są takie cieniowane, tak kolor przechodzi tak u niej.
Ale u burm to nie jest norma. Jest to normą u minków, a głównki mocków, czy perlów, merlów. Czasem u blutków AB. Ale u burm? Pierwszy raz widzę - serio.
Vaco - Czw Sty 10, 2013 23:57
Naciol napisał/a: | Ja będę trzymać kciuki za czerwonookiego debilka. | ja też
wuwuna - Pią Sty 11, 2013 01:08
Vaco napisał/a: | Naciol napisał/a: | Ja będę trzymać kciuki za czerwonookiego debilka. | ja też | sio mi z tymi kciukami za czerwonookie.
Będę w następnym devilkowym miocie czerwonookie. A teraz mają być same black.
Bo ja chcę sabla
majlena - Pią Sty 11, 2013 01:41
to ja potrzymam kciuki za czarne koraliki
ja chcę taką magiczną buremkę...
może sama pojadę po maluchy, żeby tę piękność zobaczyć...
wuwuna - Pią Sty 11, 2013 03:13
majlena napisał/a: | to ja potrzymam kciuki za czarne koraliki | majlena, taaaak poprosimy.
majlena napisał/a: | może sama pojadę po maluchy, żeby tę piękność zobaczyć... | obowiązkowo
Brokatka
natkapatka - Pią Sty 11, 2013 09:03
Jaka ona piękna
Zizollo - Pią Sty 11, 2013 09:38
ślicznotka a w koralach jej "do pysia"
http://vrzucacz.chill-lab...6_926379564.jpg
Vaco - Wto Sty 15, 2013 22:56
jak tam brzuszek? rośnie coś?
wuwuna - Wto Sty 15, 2013 23:28
Vaco napisał/a: | jak tam brzuszek? rośnie coś? | Vaco, bardzo, bardzo chciałabym. Nie chce mieć potem kilka miotów w jednym czasie.
Bro mnie dziś złapała za palec (nigdy jeszcze czegoś takiego u moich samiczek młodych nie widziałam). Więc to hormony u niej szaleją? Chyba !?
Brzuch mały nadal, ale waga stoi w miejscu.
Już nic nie wiem....
Naciol - Wto Sty 15, 2013 23:29
No to kciuki za małe grzdyle! Niech się tam wiją.
madziastan - Czw Sty 17, 2013 12:11
Jej! Jaki Mózgolek jest ogromny! Trzymam kciuki! Jej.. jak kiedyś będzie kolejny planowany miot devilów to chyba się doszczurzę
Vaco - Nie Sty 20, 2013 17:46
coś się zmieniło?
|
|
|