Mioty adoptowane - [Wrocław/Opole] 9 malutkich niebieskich selfów
dorloc - Pią Lis 30, 2012 19:40
O, wycinaki, tego jeszcze nie słyszałam. Dobre
Ale oni są śliczni
ika89 - Sob Gru 01, 2012 21:08
Jak tam się dzieciaki mają?
Ninek - Sob Gru 01, 2012 22:49
Nabierają kształtów
Broją strasznie między sobą, ledwo sie spać da przy nich
Już sie do mnie przyzwyczaiły ale niestety widać braki w socjalizacji. Nie boją się dźwięków, itp, ale łapanie na ręce jest straszne dla nich. Trzeba przyzwyczajać, co z wielką chęcią robie
ika89 - Nie Gru 02, 2012 00:21
to super! Wymiziaj od nas
Ninek - Nie Gru 02, 2012 17:33
Zdjęcia i filmik dziewczyn
Wszystkie zarezerwowane, pojadą do Poznania i Szczecina.
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
Ach ten mój świszczący oddech na filmiku Niestety ta ilość szczurów w moim pokoju mi nie służy na alergie.
dorloc - Nie Gru 02, 2012 17:50
Jejku, jaki śliczne !!! Wymiziaj wszystkie mimo alergii Chyba jednak cierpliwość nie jest moją mocną stroną, bo już odliczam dni, a nawet nie wiem, kiedy będzie transport. Ale są cudowne. Rozumiem, że ta wycinanka, to jest ta cudem odnaleziona w stadku samczyków ??
Ty je w ogóle jakoś rozróżniasz ? Co prawda wydawało mi się, że mają jakieś plamki, ale chyba trzeba z lupą je rozróżniać...
Ninek - Nie Gru 02, 2012 18:04
dorloc, tak, ta z dziurą na zadku to 'samczyk'. Nadal nie wiem, jak ją mogłam przeoczyć, że wyszło dopiero przy robieniu zdjęć indywidualnych
Miziam mimo alergii, inaczej sie nie da, jak takie słodkie naleśniki śpią powtulane w siebie na hamakach I tak to alergia oddechowa, więc czy sie zbliżam czy nie, i tak nos opuchnięty. Wystarczy, że są w moim pokoju.
Samiczki mniej więcej rozróżniam, ale nie na 100%. Wydaje mi sie po prostu, że jedna jest bardziej miziasta a druga to straszny oszołomek, wszystko sprawdza, pierwsza biegnie do otwieranych drzwiczek, itp.
dorloc - Nie Gru 02, 2012 18:08
A zaszczyt adopcji której mnie przypadnie ? Wycinanki ? Jeśli tak, to jaka ona jest. Choć nie ukrywam, że marzy mi się właśnie miziasty naleśnik, bo jak już pisałam, wariatki już mam
Ale jeśli nie będzie naleśnikiem, to przeżyję, w końcu już się przyzwyczaiłam
Ninek - Nie Gru 02, 2012 18:52
A to już będziecie musieli sobie sami powybierać
dorloc - Nie Gru 02, 2012 19:03
To miziaka zaznacz supełkiem na ogonie Oczywiście to tylko głupi dżołk
Noxa - Nie Gru 02, 2012 20:27
Nam obojętne jaka będzie, byle by w miarę pro-ludzkie z niej stworzonko wyszło, a wierze że skoro są w Twoich łapkach to nie mają w tej kwestii wyjścia
dorloc - Nie Gru 02, 2012 20:32
Spoko, jakoś się podzielimy Na pewno wszystkie będa kochane
Ninek - Nie Gru 02, 2012 20:59
Noxa, staram sie jak moge Dziewczyny są dużo odważniejsze od chłopaków, więc dobrze im to wróży
I tak słodko śpią w hamaku, że nic tylko schrupać
(chłopaki mają hakami z norkami, więc tylko czasami jakiś zadek albo ogonek widze )
dorloc - Nie Gru 02, 2012 21:07
Wiadomo, dziewczyny, to dziewczyny Ja chcę chrupać
O cierpliwości, czy kiedyś się ciebie doczekam ????
ika89 - Nie Gru 02, 2012 21:09
widać, że im wesoło
|
|
|