Mioty adoptowane - Stadko cukrowych szczęściarzy
Anonymous - Pią Paź 12, 2012 13:08
Za chwilkę wyślę
LaLuna - Nie Paź 14, 2012 03:15
Feniks
Od przodu: Koniczynka Feniks
Od lewej: Koniczynka Lotos Feniks
Lotos
Feniks Lotos Koniczynka
Lotos gimnastykuje się na Koniczynce
Koniczynka Lotos Feniks
Myszkujemy! Od przodu: Feniks Koniczynka Lotos
Od przodu: Lotos Feniks Koniczynka
Lotos
na ankiety odpowiem w wolnej chwili.
Anonymous - Nie Paź 14, 2012 07:58
Myślę, że nic nie trzeba opisywać
8zdj od lewej : Feniks, Lotos, Koniczynka
Jakbyś mogła w miarę szybko odpowiedzieć na ankiety byłoby super Bo mam już upatrzone inne samce, ale wolałbym jednego z tamtego miotu i jednego (Feniksa) z tego.
czarnuszak - Nie Paź 14, 2012 08:29
Ależ one są śliczne kciukam dla reszty maluszków oby znalazły kochające domki co nie będzie chyba trudne, powinni walić drzwiami i oknami za takimi ciurkami
LaLuna - Pon Paź 15, 2012 00:14
Nie da się ukryć że:
Feniks to indywidualista, ale raczej spokojny, leniuszek, jak sie naje to mu się nie chce podnosić na łapkach tylko sunie brzuszkiem po ziemi
Lotos to urodzony przywódca, co nie zmienia faktu, że jest opiekuńczy i towarzyski, wśród maluchów już rządzi
Koniczynka z Lotosem za sobą nie przepadają, Koniczynka raczej nie trzyma z chłopami, gada tylko z Lotosem jak musi, no i ma swój babski świat
czarnuszak - Pon Paź 15, 2012 10:13
LaLuna, Koniczynka jak zloto wpasuje sie miedzy moje dziolchy juz nie moge sie doczekac az wymiziam moja kluseczke
LaLuna - Pon Paź 15, 2012 21:28
Maluszki otworzyły oczka.
Anonymous - Pon Paź 15, 2012 22:06
Gratulacje.
LL slicznie prosimy o sesje indywidualna z otwartymi slepkami.
Generalnie mozesz zrobic sesje jednego i Ty wiesz ktory mnei uszczesliwi:)
czarnuszak - Wto Paź 16, 2012 15:40
szeol74, dołączam się ja też ślicznie proszę
LaLuna - Czw Paź 18, 2012 00:59
16.10.2012
1. Nutelka z Panciem 2. Nutelka i Luna z Panciem 3.4.5. kontynuacja integracji
1. Luna spiskuje z Nutelką 2. widok na narnię 3. Koniczynka Feniks Lotos 4. Feniks 5. Feniks Lotos
1.2. Koniczynka 3. Integracja 4.5. Lotos Feniks Koniczynka
1. Lotos Feniks Koniczynka 2.3.4.5. Feniks
1.2. Feniks 3. Feniks i Lotos 4. Koniczynka 5. Braciszkowie
1..2.3.4. Koniczynka 5. Lotos
1.2.3. Lotos
17.10
czarnuszak - Czw Paź 18, 2012 07:15
Śliczne maluszki
Myslicielka - Czw Paź 18, 2012 18:14
Ładnie rosną
LaLuna - Pią Paź 19, 2012 20:00
Lotos i Feniks szukają domków. Moje miziaki!
LaLuna - Pią Paź 19, 2012 21:44
Wagi:
Koniczynka 40g
Feniks 43g
Lotos 44g
Małe messerschmitty. Nie ma co. Powodzi im się, jak widać głodne nie chodzą
Jedza już same karmę i pija z poidełka. Czasem zaczepiają mamuśkę. Cała czwórka połączona z moim stadkiem, wszyscy mieszkają w wolierze.
LaLuna - Nie Paź 21, 2012 21:03
Maluchy są już zsocjalizowane tak z człowiekiem jak i z dorosłymi szczurami. Baby otaczają ją najlepszą opieką. Maluchy wcinają suchą jak i mokrą karmę, kochają buziaki. Indywidualne opisy charakterków poniżej
FENIKS - gotowy do kochania od zaraz!
Cześć, powiem szczerze: Jestem ulubieńcem cioci Adzi Badzi, która pilnuje mnie czasem jak oka w głowie. Ufffff! To nieraz bardzo wkurzające! No, ale ciocia o mnie tak dba, że nie umiem jej nie kochać! Śpię zawsze w górnej rurze, niezależnie ile dodatkowych dupek się wepchnie obok mnie, to moje miejsca, powiedziałem jasno? Prawdziwy, choć ciut nieśmiały ze mnie gentelman. Ponieważ ciociunie tak o mnie dbają, to i ja dbam o nie, czyszczę ich uszka, noski, no i oczywiście pilnuję by czuły się przy mnie bezpiecznie! Babcia mogłaby swoją drogą w końcu przestać strzelać do mnie z tej machiny z jednym okiem.
LOTOS - daj mi buzi i zostań moim panciem!
Cześć, to teraz ja. Żeby się nie chwalić jak pan powyżej, no równy ze mnie gość. Jak będziesz smutny, przytulę, jak będzie Ci zimno ogrzeję! A za to chcę niewiele, tylko mnie kochaj! Babcia i dziadek bardzo o mnie dbają, dlatego baaardzo chętnie im przeszkadzam, a oni się z tego cieszą! W poprzednim wcieleniu byłem inżynierem z pasją kaskaderską! Radzę sobie jakoś z tymi babami, ale czasem włążą mi na głowę. Takie życie!
|
|
|