Grupowe zamówienia z e-sklepów - [Trójmiasto] Zamówienie Versele Laga ZERO CLASSIC
natkapatka - Czw Kwi 12, 2012 21:21
Helcia, fajnie. Dwa kolory?
Helcia - Czw Kwi 12, 2012 21:22
natkapatka, tak niech będą dwa
RedHead - Czw Kwi 12, 2012 21:24
oki, to ja zaklepuje 5kg karmy i odbiorę kiedy będę w trójmieście, na początku maja. Kasaka może być przy odbiorze?
Kasia_89 - Czw Kwi 12, 2012 21:35
Jak mi powiesz ile, jak i gdzie to mogę podrzucić kasę
Ale to na spokojnie, niech się może ciut więcej osób zbierze.
natkapatka - Czw Kwi 12, 2012 21:45
Helcia, ja tak patrze, że sengalskie jest w jednym kolorze a czerwone normalne. Kasik chodzi Ci o czerwone normalne?
Ktos chce slonecznik lub pestki dynii?
RedHead, dam znac co i jak
Kasia_89, nie ma problemu.
Komu komu, bo ide do domu. Jeszcze z trzy osoby niech wezma po 5 kg, bo musze dwa worki zamowić
Kasik - Czw Kwi 12, 2012 21:50
natkapatka, chodzi mi o to http://allegro.pl/proso-s...2265428619.html Ale było jeszcze jedno, na bank, czerwone, też w kłosach. Może aukcja się skończyła. Jak nie będzie nowej aukcji to trudno, wezmę takie tylko
Jak będziesz robiła zamówienie, to jeszcze to nam podsumujesz, ok?
Aha, to jak, nikt nie chce ze mną pół kilo na spółkę jakiegoś ziarna wziąć? Ja bym była chętna na przykład na pszenicę, albo owies bezłuskowy
natkapatka, ja bym jeszcze dołożyła do swojego zamówienia nasiona na kiełki (te w torebeczkach z napisem, że na kiełki) buraka ćwikłowego, kozieradki, gorczycy i brokuła Ehh, moja kiełkowa mania
natkapatka - Czw Kwi 12, 2012 21:51
Kasik, jak było takie samo czerwone to ja o nie spytam przy zamowieniu, albo wystawią jeszcze.
Lux - Czw Kwi 12, 2012 23:45
Ja bym ładnie poprosiła o:
-3 kg karmy (tak na spróbowanie, mogę tak? Bo jeszcze mam inną zamówioną ),
-kukurydzę prasowaną 1 kg
-to proso senegalskie białe (ktoś chce może na pół?)
natkapatka, który słonecznik chcesz? Bo ja mogłabym być chętna, moje dziewczyny lubią słonecznik, z tego co widzę
Kasik, ja bym mogła być chętna na ten owies bezłuskowy na pół, co Ty na to?
Damn, na jedną przesyłkę już czekam, a tu się nie mogę powstrzymać. Jeszcze trochę, a zbankrutujemy
A ja jeszcze pomyślę nad różnymi kiełkami i nasionami, bo mnie kuszą. Tylko najpierw muszę to z lubym obgadać, bo mnie z domu wygoni
Kasik - Pią Kwi 13, 2012 00:18
Lux napisał/a: | Kasik, ja bym mogła być chętna na ten owies bezłuskowy na pół, co Ty na to? | Spoko, mi pasuje Lux napisał/a: | A ja jeszcze pomyślę nad różnymi kiełkami i nasionami, bo mnie kuszą. Tylko najpierw muszę to z lubym obgadać, bo mnie z domu wygoni | Ale za co? Mój mięsożerca przekonał się do moich dziwacznych eksperymentów, a kiełki wcina bez proszenia i pytania Nawet u mnie w domu wżerają
natkapatka - Pią Kwi 13, 2012 10:16
Lux, zostało mi jeszcze poł opakowania czarnego tego małego, więc może ten wiekszy weźmiemy? Przemyśl sprawę, bo ja sie tym zajmę w poniedziałek, bo teraz mam kolejną rodzinną jazdę bez trzymanki.
taivas - Pią Kwi 13, 2012 12:19
Eeej, jest jeszcze cos z tej karmy do rozdysponowania? czy nie bardzo...?
Lux - Pią Kwi 13, 2012 12:54
taivas,
natkapatka napisał/a: | Komu komu, bo ide do domu. Jeszcze z trzy osoby niech wezma po 5 kg, bo musze dwa worki zamowić |
Ja wzięłam 3 kg po tym, więc na moje oko - na bank jest
natkapatka, jasne, może być i większy, one rosną jak na drożdżach, wiec niewątpliwie sobie z nim poradzą
I czas mamy do poniedziałku, tak? To ja sobie jeszcze kiełki powybieram, bo luby popukał się w głowę, że mam nie dramatyzować, tylko dobierać Będę go karmiła kanapkami z kiełkami, sam nie wie, w co się wpakował
taivas - Pią Kwi 13, 2012 12:58
Ooo jesli moge, to w takim razie bym wziela tez jakies 3 kg...albo dwa...
natkapatka - Pią Kwi 13, 2012 19:28
Kasik,
- 0.5 kg proso senegalskie jasne( na pol z Kasia_89)
- 0.5 kg proso senegalskie czerwone ( na poł z Kasia_89)
-1 kg groch prasowany
- 1 kg kukurydza prasowana
- burak ćwiklowy na kiełki
- koziradki na kiełki
- gorczyca na kielki
- brokuł na kiełki
Helcia,
- 5 kg karmy
- 1 kg pszenicy
- 0.5 kg proso senegalskie jasne (na poł ze mną)
- 0.5 kg proso senegalskie czerwone ( na pol ze mną)
RedHead,
- 5 kg karmy
Kasia_89,
- 5 kg karmy
- 1 kg pszenicy
Lux,
- 3 kg karmy
- 0.5 kg proso senegalskie jasne
- 1 kg slonecznik ( ze mna na poł)
- 1 kg owies bezłuskowy ( na pol z Kasik)
taivas,
- 3 kg karmy
Ja
- 10 kg karmy
- 1 kg groch prasowany
- 1 kg dynii
Helcia - Pią Kwi 13, 2012 20:16
u mnie się zgadza
|
|
|