Higiena i pielęgnacja - Żwirek drewniany z allegro - czy warto?
Kasik - Wto Sie 07, 2012 11:13
Ooo, to super, właśnie się wahałam, czy ten ECO-PET jest fajny, bo muszę zamówić. A kiedyś zamówiłam z allegro jakieś śmierdzące badziewie z kantorexu i już wiem, że trzeba uważać...
Asica21 - Czw Sie 09, 2012 16:41
Mi osobiście jeszcze "pylasty" żwirek się nie trafił za to raz gratis były wszołki albo coś co je wywołuję. Generalnie nie zamawiam zawsze od tego samego sprzedawcy i za każdym razem jestem zadowolona, kieruję się głównie ceną, ma być duuużżżooo i tanio
Kluska - Czw Sie 09, 2012 17:04
http://allegro.pl/zwirek-...2543469205.html z tego nie byłam zadowolona. Przy sprzątaniu klatek dosłownie się dusiłam, tyle pyłu było przy wsypywaniu żwirku do kuwet.
Za to ECO-PET jest dobry
Kasik - Czw Sie 09, 2012 21:32
Ja już ECO-PET zamówiłam, doszedł do mnie dokładnie w 22 godziny od kliknięcia "kup teraz", po 2 godzinach dostałam już dane listu przewozowego Jakoś pewnie za tydzień wymiana żwirku, to zobaczę jak się spisuje
PALATINA - Pią Sie 10, 2012 10:24
Kluska,
Mam ten sam żwirek (ostatnio zamówiłam, bo wcześniej miałam gorszy).
Wg mnie jest naprawdę OK. Nie mogę się przyczepić do niczego.
Kluska - Pią Sie 10, 2012 11:13
Widocznie trafiłam na takie worki, różnie to bywa
jarekparzyszak - Śro Lis 06, 2013 15:30 Temat postu: Żwirek drewniany "Kicia" Jakie są Wasze opinie na temat żwirku drewnianego "Kicia"?
Kod: | http://allegro.pl/zwirek-dla-kota-gryzoni-drewniany-150l-jasny-tanio-i3656806775.html |
Szukam ekonomicznego rozwiązania, dotychczasowo kupowałem Pinio (chyba po 15l torebka) w Kakadu a wiadomo ile ten żwirek kosztuje. Ogólnie jestem zainteresowany tańszą, ale dobrą jakościowo alternatywą (Kantorex odpada ). Jak się nie uda będę poszukiwał sklepów wysyłkowych i kupował jednorazowo większe ilości...
Pozdrawiam!
quagmire - Śro Lis 06, 2013 15:34
jarekparzyszak, w Kakadu to wszystko kosztuje, możesz poszukać Pinio w innych sklepach, jeśli go lubisz.
Ja jako ściółkę polecam: http://www.zooplus.de/sho...reu/chipsi/3613
Tylko nie wiem, dlaczego jej w tej chwili nie widzę w polskim zooplusie. To drewienka, ale bardzo fajnie chłoną.
Niektórzy też kupują po prostu na Allegro zrębki bukowe.
limomanka - Śro Lis 06, 2013 16:42
Też polecam zrębki z Allegro (dokładnie te). Cenowo wychodzą podobnie jak Kicia (używałam do czasu aż znalazłam w niej fragmenty farby/lakieru), a szczury się na nią nie uczulą (bo nie pyli) i rzadziej trzeba ją wymieniać.
mmarcioszka - Śro Lis 06, 2013 18:48
quagmire, Chipsy XXL nie będzie już w zooplusie, była niedawno wyprzedaż, z dopiskiem "ostatni raz w zooplus.pl"
quagmire - Śro Lis 06, 2013 18:49
W niemieckim na szczęście wciąż jest
Karena - Śro Lis 06, 2013 19:03
Off-Topic: | Ja jak tylko wyświetliło się info o końcówce bukowych napisałam maila i dostałam odpowiedź zwrotną od zooplusa 'Wybrany przez Panią artykuł 30855 Chipsi Extra Podłoże z trocin bukowych jest dostępny tylko do wyczerpania zapasów. Oznacza to, że jest on dostępny przez krótki okres czasu i po wyczerpania zapasów zamówienie tego produktu nie będzie już możliwe.'
Od ręki zrobiłam zapas 3 worków. |
quagmire - Śro Lis 06, 2013 19:17
Off-Topic: | Karena, co prawda teraz w niemieckim podnieśli kwotę darmowej dostawy do bodajże 69 czy też 79 euro (z wcześniejszych 49), ale jak się ma, gdzie trzymać, to po prostu można robić większe zamówienia od ręki Czas realizacji dokładnie taki sam i przypominam, że działa normalnie nasz polski login i hasło, nie trzeba, a wręcz nie należy logować się podobnie - ja tak zrobiłam i zresetowało mi polskie konto wraz z punktami bonusowymi. |
susurrement - Śro Lis 06, 2013 19:22
a ja zamawiam zrębki na allegro i wychodzi mi taniej
|
|
|