Mioty adoptowane - Łódź Bubciowe maleństwa rexy
ko93 - Śro Cze 20, 2012 18:25
szczurowata napisał/a: | Jaka śliczna dziewczyna 4 |
i już zarezerwowana, zwolniła się samiczka nr 3... brać dzieciaki są malutkie i cieplutkie co prawda mamy standardowe uszka, ale nasze usposobienie jest cudowne, jesteśmy sprytnymi maluchami, małymi pokręconymi żarłokami jemy tak dużo, że mama sama nie ma dla siebie wspinamy się i skaczemy, niczego się nie boimy, sami schodzimy z łóżka i nagle znikamy pod łóżkiem gdzie się świetnie bawimy uwielbiamy, owocki warzywa, gerberki i kaszki oraz mięsko nasz mama ma nas dosyć i od nas ucieka, ale karmi nas zawsze kiedy tego chcemy a my bardzo chcemy i jeść i trafić do nowego domku gdzie będziemy kochani i rozpieszczani zapraszam do adopcji małych chłopaków niestety chłopców nie mogę u siebie zostawić, 2 stada to by było za dużo wystarczy, że Bubcia i jedna jej córcia zostają u mnie wbrew woli mojego kochanego tatusia a swoją droga Bubcia jest jak piesek, chodzi za mną i się domaga głaskania a jej dzieciaki chętnie usypiają w mojej dłoni i pod bluzką są strasznymi pieszczochami, takich maluszków jeszcze nie miałam
mmarcioszka - Śro Cze 20, 2012 18:34
ko93, pokaz maluchy, juz pewnie urosly
ko93 - Śro Cze 20, 2012 18:42
No od przedwczoraj urosły po prostu są mistrzami ucieczki z łóżka bardzo szybko się nauczyły cudowne maluchy żarłoki jak mało kto 3 chłopców i jedna dziewczynka do adopcji, postaram się też pokazać małą, która u mnie zostaje jest cudowna
mmarcioszka - Śro Cze 20, 2012 18:53
ko93, sliczne sa(przynajmniej byly 3 dni temu, teraz nie wiem ), kciukam za najlepsze domki
Ebia - Pią Cze 22, 2012 21:38
Dostałam przed chwilą wiadomość, że ko93 niestety jest do jutra w szpitalu.
Na wszelkie wiadomości dotyczące adopcji odpisze najszybciej, jak tylko będzie mogła
ko93 - Pon Cze 25, 2012 14:24
Dopiero dzisiaj udało mi się przekonać lekarza, że już mi nic nie jest i chwile temu dojechałam do domu dzisiaj wszystko zaktualizuję
szczurowata - Pon Cze 25, 2012 19:15
ko93, no wiesz, jest wolna dziewczyna, Ty z Łodzi wiec problemu z transportem by nie było
Ale ja nie mogę się doszczurzać, póki co Ale fotki laseczki chętne pooglądam
ko93 - Pon Cze 25, 2012 22:10
szczurowata napisał/a: | ko93, no wiesz, jest wolna dziewczyna, Ty z Łodzi wiec problemu z transportem by nie było
Ale ja nie mogę się doszczurzać, póki co Ale fotki laseczki chętne pooglądam |
Ja też nie mogę się doszczurzać, a zamiast jednego szczura, o którego się nie prosiłam dostałam 11 z czego mamusia i córeczka mają u mnie zostać póki co na tą chwile maluchom szczególnie samcom muszę znaleźć jak najszybciej domy, albo chociaż Dt nie wiem czy znowu nie trafię do lekarza na dłużej jednym stadem jeszcze rodzinka się zaopiekuje, gorzej wtedy z maluchami póki co mam 3 samców i 1 dziewczynkę do wydania zapewniam, że jeden szczur więcej o ile jest tej samej płci co stadko nie zmienia nic, zdążyłam się o tym przekonać jakieś 40 szczurów temu
szczurowata - Wto Cze 26, 2012 10:55
ko93, to faktycznie jesteś w kropce.
Ale naprawdę nie mogę, mama nie chce słyszeć o kolejnych szczurach. Mam juz 2 ogony, psa, świnkę morską i kraba. A jakby się tata dowiedział ze znów adoptowałam szczura, to by mnie z domu wyrzucił
Zawsze pogadać z mamą mogę..ale nie w tej chwili..tylko dopiero po przeprowadzce, a może to potrwać kilka miechów, wiec dziewczynka będzie miała juz pewnie nowy domek. A mam 2 samisie, wiec samczyk raczej odpada..nowa klatka - 200zł, kastracja samcola - 100zł..
Zresztą, jakbym mogła to bym wszystkie zgarnęła
majlena - Wto Cze 26, 2012 17:42
czy dziewczynka nr 3 nadal wolna?
i proszę o aktualne zdjęcia
kasiatu - Śro Cze 27, 2012 20:09
Dołączam się do prośby o aktualne zdjęcia!
Ebia - Nie Lip 01, 2012 16:00
Temat podbijam.
Maluszki polecają się do adopcji Zostało jeszcze 3 cudownych, przesympatycznych chłopców
Maluchy dobrze zsocjalizowane, od początku mają kontakt z innymi szczurkami
kasiatu - Nie Lip 01, 2012 17:42
Dla mnie proszę trzymać chłopca nr 5!
ko93 - Pon Lip 02, 2012 18:00
Sprawa wygląda tak, bardzo rzadko tutaj bywam z powodu złego stanu zdrowia z tego samego powodu jak najszybciej wszystkie maluchy muszą trafić do swoich docelowych domków, ewentualnie do Dt, które oczywiście dostanie instrukcje ,który maluch gdzie Dzisiaj 2 chłopców trafiło już do nowego domku,jeszcze 2 ma jechać do Szczecina, a jeden do Kołobrzegu z powodu mojego zdrowia mój wyjazd nad morze raczej się nie powiedzie, Samiczki 3 mają już transport , 2 do Łodzi, 1 poza Łódź , teraz jeszcze tylko jedna mała ,na która nie dostałam potwierdzenia rezerwacji i ewentualnie jej siostra i Bubcia czyli mam miotu poszukują domu Bbubcia i jej córka jedna mogą u mnie zostać, ale jeżeli ktoś wyrazi chęć adopcji całej trójki bądź 2 pozostałych córek to nic nie stoi na przeszkodzie
Neffri - Wto Lip 03, 2012 18:58
A można prosić o zdjęcia samiczek, które pozostały?
Być może ja się skuszę:)
|
|
|